2011 Nisan Anneleri

civciv01 cnm çok bişey almadım... ama dolaba bakınca boş gibi duruyo.. hiç kot pantoon gibi büyük adam kıyafeti almadım... hep bebiş eşyaları...40ında vs çok gelir die... dediğin gibi çıtçıtlı badiler aldım alt üst pijama takımı gibi... slopet takım aldım... ama hepsini kulanacağımı düşünüyorum bakalım...

Çok geçmiş olsun canım, inşallah hiç bi problem yaşamadan bebeğini kucaklarsın hayırlı doğum haberlerini konuşuruz..

Ben senin aldığın kremden de aldım..Onu da bir ay varken kullanacağım...Genelde bir ay diye kullandım..Bbek şekerleri sitesi için teşekkürler kızlar..

kızlar eminönne gittiğim satıcı dediki ev hanımıysan manel süt sağma mak al dedi...ama dedim gerek yokki..belki sütüm gelir işte çalışmıyorum vs..yok dedi o yüzden değil...sütün fazla gelir bebek 7-8 defa emer genelde dedi...öyle olursa ateş yapar sağ..bide poşet verim 3 gün dolapta sakaya bilirsin vs dedi...ne düşünüyopsunuz..lonciah 45 tl

canim beni hastanede emmeyi ögrensin diye 1 hafta tuttular tam ögrendi dedik ciktik eve geldik yine emmiyo birde c.tesi cikmistim hastaneden pazarda burda heryer kapali eczanler falanda benim essek sipasi emmeyince o gece bana bir ates yapti sabahi zor etmistim sonra hemen sabahi eczaneden süt sahma makinasi kiraladik öyle saginca rahatladim sonrasindada da hic emmedi bizim oglan eliyle itikledi bir görceksin eve gelen ebede zorlama dedi böylece sadece makinayla cektim biberonla verdim sütümü..3 ay sonrada kendiliginden sütüm azaldi ve kestik mamaya devam

allahım kilo aldım malum 11 kilo artık yüzüm hafif toplu görünüyo ama öyle feci değil...herkes kilo aldın diyip duruyo..diyorum malum hamilelik...beklentilerini karşılayamadım sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…