- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.541
Bu resimde bebek cicileri var...[/QUO
cnm benim meme ucum baya çıkıyo...öncedende biliyorum....bu belli eder dimi kendini..yani doğumdan sonra değişmez...bide 2 ay öncedenmi göğüs ucu kremini kullanıcaz...lonciah onu aldım adam dedi bana 2 ay kala kullan malum oda çok etki ediyo..
Çıkıksa sorun yok,merak etme sonrdan sorun olmaz..Benim resmen minicik,oğlumda çok sorun yaşadım..Skorpion aynı sorun sende de varmış bunu mutlaka al derim canım..
Bende sorun çok canım..Plesanta rahmin ucunda ve rahime yapışmış..Her an kanama olasılığım var..Bebiş döndü aşağıya baskı yapıyor..Erken doğum ihtimalim var ilaç kullanıyorum..Ayakta 10 dakika anca duruyorum ağrılarım,sancılarım oluyor..Kasılmalarım nts de çıktı ilaç ondan kullanıyorum..Ama olsun buraya kadar geldik,bundan sonrası da inşallah sorunsuz geçecek inşallah...
cnm benim meme ucum baya çıkıyo...öncedende biliyorum....bu belli eder dimi kendini..yani doğumdan sonra değişmez...bide 2 ay öncedenmi göğüs ucu kremini kullanıcaz...lonciah onu aldım adam dedi bana 2 ay kala kullan malum oda çok etki ediyo..
Çıkıksa sorun yok,merak etme sonrdan sorun olmaz..Benim resmen minicik,oğlumda çok sorun yaşadım..Skorpion aynı sorun sende de varmış bunu mutlaka al derim canım..
slikonmu ne memeuçları varmış... onları biliyomusun..
Lansinoh Göğüs Ucu Çıkarıcı..Çok uzun zamandır resim eklemedim..Nerden ekliyorsunuz isterseniz resmini de ekleyeyim...Aventin de var ama pahalı 70 tl civarında..Benim aldığım 15 tl..
Çok geçmiş olsun canım, inşallah hiç bi problem yaşamadan bebeğini kucaklarsın hayırlı doğum haberlerini konuşuruz..
kızlar eminönne gittiğim satıcı dediki ev hanımıysan manel süt sağma mak al dedi...ama dedim gerek yokki..belki sütüm gelir işte çalışmıyorum vs..yok dedi o yüzden değil...sütün fazla gelir bebek 7-8 defa emer genelde dedi...öyle olursa ateş yapar sağ..bide poşet verim 3 gün dolapta sakaya bilirsin vs dedi...ne düşünüyopsunuz..lonciah 45 tl
size iyi geceler kızlar biz uyumaya çalışalım artık
slikonmu ne memeuçları varmış... onları biliyomusun..
BizFurkan memeyi tutamayınca ondan aldık,onunla zar zor emdi,uç çıkmaya başladı tabiki..Ama yinede o tutma aşamasında zaten yara olmuştu..İnternette çoğu doktor silikon ucu tavsiye etmiyormuş..Biberonu tavsiye etmedikleri gibi..O yüzden kullanmayı düşünmüyorum..İnşallah bu çözümler işe yarada mecbur kalmam..Valla bugün sizle sohbet bana iyi geldi..Teşekkürler..
allahım kilo aldım malum 11 kilo artık yüzüm hafif toplu görünüyo ama öyle feci değil...herkes kilo aldın diyip duruyo..diyorum malum hamilelik...beklentilerini karşılayamadım sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?