2011 Nisan Anneleri

canımben suan 27. haftadayım doktorum haftaya randevu vermıstı yanı 28. hafta gıdecem ama sanırım bundan sonra 2 haftada bır cagıracakalrına gore 32. haftada benıde cagırır

2 haftada bire ne zaman geçilecek işyerinden izin almak prob. olacak bi müdür geldiki evlere şenlik ilk müdürlüğüümüz bizi deneme tahtası olarak kullanıyro

ha unutuyordum pazartesi dişçiye gittim. diştaşlarımı temizledi kanama ondan kaynaklanıyormuş artık rahat rahat dişlerimi fırçalayabiliyorum....
ama canlı canlı baya canım yandı gözlerimden yaş geldi. bide çürük varmış doğumdan 2 ay sonra gel çekelim dedi...........
bu dönemde dişlerimize çok ii bakmalıyz

ay kızlar ya artık iş yerınde ayakkabı ıle oturma benı cok sıkıyo terlıkle gezmek ıstıyorum cok rahatsız oluyorum ne olacak bu ıs bılmıyorum oysakı ayaklarımda ödem felan henüz olmadı.

Günaydın hanımlar....

Bugün misafirim var, hazırlıklara başlamadan bi bakayım dedim.

Ya defne joy evinde ölü bulunmuş çok şaşırdım yaa Daha geçen gün yok böyle dansta bıcır bıcır ötüyodu.

ay kızlar ya artık iş yerınde ayakkabı ıle oturma benı cok sıkıyo terlıkle gezmek ıstıyorum cok rahatsız oluyorum ne olacak bu ıs bılmıyorum oysakı ayaklarımda ödem felan henüz olmadı.

banada 32.haftada yazarız demişti ama ben martın 15ine kadar falan çalışıcam sanırım.

şiimdi bende gördüm şok oldum 2009 doğumlu bir oğlu varmış yazık ya Allah rahmet eylesin

Kolay gelsin canım,benimde bugün ütülerimi temizliğimi ablam yapacak sağolsun,bıraktık eve kızcağızı,oda işi yokken sağolsun yapım dedi.Artık iş yapmakta zor oluyor.
Defne joya bende üzüldüm,1-2 önce doğum yapmıştı sanırım,çocuğuda vardı.Allah rahmet eylesin.

evet canım yaa bende sımdı gazetelerden okudum nedenı ne aceba

şiimdi bende gördüm şok oldum 2009 doğumlu bir oğlu varmış yazık ya Allah rahmet eylesin

Nedeni ne acaba? Araştırılıyomuş.İntihar falansa çok şaşırırm.Çok hayat dolu bi kıza benziyodu.

Size de kolay gelsin canım.Ah insanın bi ablası olması ne güzel bişeydir eminim.Ben şanssızım o konuda.

günaydın kızlarr...:92:

defne joy u duyunca şok oldum, Allah rahmet eylesin.. dans yarışmasında her gördüğümde ne kadar şımarık diyordum şimdi vicdan azabı çekiyorum.. Üzüldüm yaa..
3 yaşında da oğlu var sanırım, Allah yardımcıları olsun...

canım vicdan azabı yapma,biz sonuçta tvde gördüğümüz kadar tanıyoruz ve ona göre yorum yapıyoruz.Ben severdim bana yapmacık gelmezdi ama sevmeyenlerde tabiiki vardır.Allah rahmet eylesin,genç ölümleri duyunca üzülüyoruz:18:

günaydın canım... ben de çok üzüldüm küçücük çocuğu var allah rahmet eylesin..ölüm çok kötü ama genç ölüm daha da zor..

kızlaar bebek şekerlerini kendisi yapmayı düşünen var mı aranızda??ben baya heveslendim ama ne yapsam malzemeleri nası bulsam bilemiyorum.var mı değişik fikirler??

herkese günaydın
Allah rahmet eylesin,cocuguda varmış üzüldüm

bebek şekerlerini somuş arkadaşlar birmax diye bir site var cesıtte cok ama guvenlımıdır bilemiyorum

Son düzenleme:
Günaydın kıslar defne joy a ben de çok üzüldüm cıvıl cıvıl dı çok da samimi bulurdum allah rahmet eylesin

Günaydın kızlar.

Allah rahmet eylesin bana da çok şirin gelirdi Defne Joy, bir de küçücük çocuk olduğunu düşününce daha çok üzülüyor insan.
Yarın yatılı misafim gelme ihtimali var.
İşin kötü tarafı hala gelecekler mi netleşmedi.
Haızrlık da yapamıyorum.
Uzun zamandır görmediğim bir arkadaşım eşiyle il dışından gelecek.
Hem görmeyi çok istiyorum hem de şu durumda yatılı misafir ağırlamak zor geliyor.
Tuhaf bir ruh halindeyim yani.
Keşke doğumdan sonra gelse diyorum.

günaydın kızlaar :92:
1-2 gündür malum ev yerleştirmeyle upraşıyoruz buraya pek giremedim..
nasılsınız,ne var ne yok,geçmişe bakamadım,fırsatım olursa bakıcam..

bu arada unnadoda sebamed kampanyası var,almayı düşünenler bir baksınlar bence

günaydın kızlar allah rahmet eylesin ben de şok oldum ne kadar da hayat doluydu

neyse moral bozmamamız lazım...aranızda renkli dopleer yaptıran var mı ben yaptırmadım ve gec kaldım galiba ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…