- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
 - 

- #35.601

canımben suan 27. haftadayım doktorum haftaya randevu vermıstı yanı 28. hafta gıdecem ama sanırım bundan sonra 2 haftada bır cagıracakalrına gore 32. haftada benıde cagırır
ay kızlar ya artık iş yerınde ayakkabı ıle oturma benı cok sıkıyo terlıkle gezmek ıstıyorum cok rahatsız oluyorum ne olacak bu ıs bılmıyorum oysakı ayaklarımda ödem felan henüz olmadı.
Günaydın hanımlar....
Bugün misafirim var, hazırlıklara başlamadan bi bakayım dedim.
Ya defne joy evinde ölü bulunmuş çok şaşırdım yaaDaha geçen gün yok böyle dansta bıcır bıcır ötüyodu. 
Günaydın hanımlar....
Ya defne joy evinde ölü bulunmuş çok şaşırdım yaaDaha geçen gün yok böyle dansta bıcır bıcır ötüyodu. 
Günaydın hanımlar....
şiimdi bende gördüm şok oldum 2009 doğumlu bir oğlu varmış yazık ya Allah rahmet eylesin
Kolay gelsin canım,benimde bugün ütülerimi temizliğimi ablam yapacak sağolsun,bıraktık eve kızcağızı,oda işi yokken sağolsun yapım dedi.Artık iş yapmakta zor oluyor.
Defne joya bende üzüldüm,1-2 önce doğum yapmıştı sanırım,çocuğuda vardı.Allah rahmet eylesin.
günaydın kızlarr...:92:
defne joy u duyunca şok oldum, Allah rahmet eylesin.. dans yarışmasında her gördüğümde ne kadar şımarık diyordum şimdi vicdan azabı çekiyorum.. Üzüldüm yaa..
3 yaşında da oğlu var sanırım, Allah yardımcıları olsun...
günaydın kızlarr...:92:
defne joy u duyunca şok oldum, Allah rahmet eylesin.. dans yarışmasında her gördüğümde ne kadar şımarık diyordum şimdi vicdan azabı çekiyorum.. Üzüldüm yaa..
3 yaşında da oğlu var sanırım, Allah yardımcıları olsun...
kızlaar bebek şekerlerini kendisi yapmayı düşünen var mı aranızda??ben baya heveslendim ama ne yapsam malzemeleri nası bulsam bilemiyorum.var mı değişik fikirler??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?