2011 Nisan Anneleri

ben de şok oldum ilk duyduğumda..çok da üzüldüm..
gerçekten enerjik hayat dolu bir kadındı,küçücük minicik içi dolu fıcıcık derdim ona..
Allah rahmet eylesin,sevenlerine ve ailesine sabır versin..

günaydın kızlar. gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm. pek uyuyamadım. sabah da eşimi işe gönderdikten sonra tvyi açtım orda da defne joyun haberini duydum ona da üzüldüm. şimdi başım ağrıooo çabuk bitsin bu gün yaaa

bu arada dün dr randevumuz vardı. şekerimiz yüksek çıktı biraz. drum tatlıdan biraz uzak durmam gerektiğini söyledi. şimdi evdeki tatlılarla platonik aşk yaşıoruz. 1250 gr olmuş tosuncum benim. üç gündür acayip hareketli oğlum yaa karnım şekilden şekile giriyodu. bi de kansızlık varmış gerçi demir haplarını kullanıodum ama şimdi takviye bi de şurup verdi dr. artık kontroller 15 günde bir olcakmış. yavaş yavaş mutlu sona yaklaşıoruz inşallah

kızlarrr doktordan geldikkkk kızım 35 cm 1300 gr olmuş herşey yolunda allaha şükür bi sorun yok bende 69 kg olmuşum doktor kızdı yavvvv 2 martta ben doğum iznine çıkıyorum raporumu yazacakmış

kızlarrr doktordan geldikkkk kızım 35 cm 1300 gr olmuş herşey yolunda allaha şükür bi sorun yok bende 69 kg olmuşum doktor kızdı yavvvv 2 martta ben doğum iznine çıkıyorum raporumu yazacakmış

hoşgeldin canım maşallah bebişine kocaman olmuş
2 mart 32. haftanın başı mı oluyor ben de kızlara onu soruyordum şirketime ücretsiz iznimi uzatmaları için yazı yazacaktım rapor tarihine kadar benim 22 şubat oluyor herhalde raporun açılma tarihi

canım maşallah bebişine ne güzel yaa hepside çabucacık büyüyolar allah analı babalı sağlıklı büyütsün.canım şu zamana kadar ne kadar kilo aldında doktor kızdı yoksa bson aydamı çok aldında kızdı doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…