- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.621
günaydın kızlar allah rahmet eylesin ben de şok oldum ne kadar da hayat doluydu
neyse moral bozmamamız lazım...aranızda renkli dopleer yaptıran var mı ben yaptırmadım ve gec kaldım galiba ????
ben ayın 15 de yaptıracam cnm
kızlar doktor sizede 32. haftaya randevu verdimi?
acaba 32. haftaya girerken mi rapor alacağız ona göre şirketime ücretsiz iznimi uzatmaları için dilekçe yazıcam daevet bana verdi rapor için özellikle ama bundan sonrada artık 15 günde bir gidicem.
Kızlar dün kızımla buluştuk dr teyzesinde... Kızım kocaman olmuş Teyzeleri...Tam 43 cm boy ve 1900 gr olmuş...
acaba 32. haftaya girerken mi rapor alacağız ona göre şirketime ücretsiz iznimi uzatmaları için dilekçe yazıcam da
Kızlar dün kızımla buluştuk dr teyzesinde... Kızım kocaman olmuş Teyzeleri...Tam 43 cm boy ve 1900 gr olmuş...
acaba 32. haftaya girerken mi rapor alacağız ona göre şirketime ücretsiz iznimi uzatmaları için dilekçe yazıcam da
bende tam olarak bilmiyorum ama beni 32. haftaya girerken yani 32. haftayı doldurmadan çağırdı haftaya çarşamba gidicem.
kızlarrr doktordan geldikkkk kızım 35 cm 1300 gr olmuş herşey yolunda allaha şükür bi sorun yok bende 69 kg olmuşum doktor kızdı yavvvv 2 martta ben doğum iznine çıkıyorum raporumu yazacakmış
kızlarrr doktordan geldikkkk kızım 35 cm 1300 gr olmuş herşey yolunda allaha şükür bi sorun yok bende 69 kg olmuşum doktor kızdı yavvvv 2 martta ben doğum iznine çıkıyorum raporumu yazacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?