2011 Nisan Anneleri

dedigin dogru canim.hatta insan bir cocukla bile tam bir aileyiz diyemiyo ikinci cocukta tam bir aile gibi hissediyo yada ben öyle hissettim..dengeler kuruluyo 4 kisi olarak.esinde yavas yavas anliycaktir baba olmanin gereklerini .

canim bu hafta sonunda pazartesi günü 32.haftama basliyorum ve 7. ay bitip 8. aya girmis oluyorumsubatin 2 günü gitti sayarsak bide 28 gün cekiyo zaten cabucak gecer.ee martta göz acip kapayana kadar biter nisan 10 ama benim kanimca o güne kadar kalmaz oglum 38.haftada dogmustu buda bence öyle olucak gibime geliyo bakalim hayirlisiyla..
Bu arada 67 günün kalmış.. Gün olrak çok az gibi geliyo ama 7 aylık diyincede sandi daha çok zaman var gibi geliyo nedense...

kim dedi hatırlayamadım ama sevdiğim biriydi ondan kızmadım...erken doğurcaksın gibime geliyo dedi...banada öyle geliyo yani dolu dolu 40 ı doldurmam gibi nedense 38 de gelir gibime geliyo... Olsun 38 den önce olmasın inş ..rabbim yaşatmasın o tedirginliği kimseye... Bizim bu zamanlar biraz yoğun geçiyo..dediğin gibi şubat çabuk geçicek..marttada işte ne bilim.. Hazırlık yaparım die düşünüyorum...sarma...kişi başı börek yapıp dolaba atarım annemle..muhappet falan.. Bakalım.. Ama benim 27 niden.. Hadi olsun 13 nisana çekersem Hayırlısı olsun inş.

Günaydınnn doğumlardan konuşulmuş ama doğum yapan bir tanıdığım var doğumu 5 ocak dediler 20 ocağa kadar atmış,erken gelecek diye birşey yok geçde gelebilir melekler,hazırlıklı olun

çünkü arkadaşlar 32. haftada çalışır yada çalışamaz raporu alınıyor beni 21 şubatta çağırdı raporunu yazalım dedi. tam kan ve tahliller istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…