- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #35.581
Cnm bazen google aramasından topiğimiz çıkıyo..bazı bilgiler için vs...sanırım onu okumak için girdiklerindede ziyaretçi olarak çıkıyo...belki öyle bişidir..ama dediğin gibi gizli saklı işi hiç sevmem vallahi... çok şükür evimizde huzurluyuz... Herşey bana bağlı..evde huzur mutluluk istiyosa ona göre davrancak..evi önce gelmeli..diyorum şirketinde en ufak bi eksiğe gelemezken sen nasıl evini boşlersın... Gerçi evlendiği zaman insan tam bi aile olamıyo..bebişle ve zamanla bi aile oluyosun bişeylerin bilincine varıyosun ve ciddi sorumluluk aqlıyosun..işte bu zamanlarımız bunu gerektiriyo..ve bu durum oluşmaya başladı..alışıcaz ve profesyonelleşicez mecburuz çünkü.. Ilk zamanki gibi değilki..ver siparişi... Gez toz... Iki mıç mıç... Vs vs...şimdi daha farklı malum..
dedigin dogru canim.hatta insan bir cocukla bile tam bir aileyiz diyemiyo ikinci cocukta tam bir aile gibi hissediyo yada ben öyle hissettim..dengeler kuruluyo 4 kisi olarak.esinde yavas yavas anliycaktir baba olmanin gereklerini .
:82:Kimin kacişi acep dicem... Ama
aci$i ne deme canim anlamadim da
Kocişi... Baya uzun takıldıda... Ertuğrul arkadaş..
kimin koci$inin adi ertugrulsa:)) yarin belli olur..
Bu arada 67 günün kalmış.. Gün olrak çok az gibi geliyo ama 7 aylık diyincede sandi daha çok zaman var gibi geliyo nedense...
canim bu hafta sonunda pazartesi günü 32.haftama basliyorum ve 7. Ay bitip 8. Aya girmis oluyorumsubatin 2 günü gitti sayarsak bide 28 gün cekiyo zaten cabucak gecer.ee martta göz acip kapayana kadar biter nisan 10 ama benim kanimca o güne kadar kalmaz oglum 38.haftada dogmustu buda bence öyle olucak gibime geliyo bakalim hayirlisiyla..
kim dedi hatırlayamadım ama sevdiğim biriydi ondan kızmadım...erken doğurcaksın gibime geliyo dedi...banada öyle geliyo yani dolu dolu 40 ı doldurmam gibi nedense 38 de gelir gibime geliyo... Olsun 38 den önce olmasın inş ..rabbim yaşatmasın o tedirginliği kimseye... Bizim bu zamanlar biraz yoğun geçiyo..dediğin gibi şubat çabuk geçicek..marttada işte ne bilim.. Hazırlık yaparım die düşünüyorum...sarma...kişi başı börek yapıp dolaba atarım annemle..muhappet falan.. Bakalım.. Ama benim 27 niden.. Hadi olsun 13 nisana çekersemHayırlısı olsun inş.
günaydın kızlar nasılsınız biz kızımla ıyıyız cok şükür
kızlar doktor sizede 32. haftaya randevu verdimi?
kızlar doktor sizede 32. haftaya randevu verdimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?