2011 Nisan Anneleri

Çok iyi yapmışsın canım...Birazda babası baksın...Hoşgeldin buarada...

ütü masasını açacak cesareti buldum sonunda bravo bana haydi gazam mübarek olsun başlıyom :118::118::118::118::118:

Hadi bakalım gazan mübarek olsun...Bebişinin cicilerinimi ütüleyeceksin...

ütü masasını açacak cesareti buldum sonunda bravo bana haydi gazam mübarek olsun başlıyom :118::118::118::118::118:

kolay gelsin, valla haftasonu annem geldi yaptı ütülerimi Allah razı olsun... bende totomu kaldırmak istemiyorum, ev işi, yemek vs. uyuz oluyorum, ama napçaz mecbur katlanıyoz, artık 2 haftada bir annem gelcek sagolsun :)

Çok iyi yapmışsın canım...Birazda babası baksın...Hoşgeldin buarada...

Hadi bakalım gazan mübarek olsun...Bebişinin cicilerinimi ütüleyeceksin...

yok be kuşum ne bebişinkileri bizimkilere yetişemiyom ben daha kızınkileri yıkamadım izne ayrılınca yapam diyorum
kocayla benim kıyafetler nevresimler havlular offffffffffffff

hoşgeldin cnm.çok ii yapmışsın valla.

hadi gözünaydın cnm.kolay gelsin

Sağol canım benim...Artık birdahakine...Sağlıklı olsunda yeter bana...Senin şeker ne durumda canım...

benim şeker iyi gidiyo cnm.doktorum şlekerden dolayı karın çevresinde yağlanma yok çok ii bu şekilde devam et dedi.

İlk önce bebişe maşallah canım...İştahımızı hiç sorma...1 ayda 4 kilo alınırsa anla işte...Ben ençok tatlı yiyorum...Bu velet tatlı hastası olacak babası gibi...

kolay gelsin, valla haftasonu annem geldi yaptı ütülerimi Allah razı olsun... bende totomu kaldırmak istemiyorum, ev işi, yemek vs. uyuz oluyorum, ama napçaz mecbur katlanıyoz, artık 2 haftada bir annem gelcek sagolsun :)

benim annem de yok yanımda hiç şansım yok yani
ne güzel seninkileri yapmış annen ellerine sağlık valla iyiki varlar dimi

hoşgeldin cnm.çok ii yapmışsın valla.

hadi gözünaydın cnm.kolay gelsin

benim şeker iyi gidiyo cnm.doktorum şlekerden dolayı karın çevresinde yağlanma yok çok ii bu şekilde devam et dedi.

tişekkür ederim tatlımmmmmmmmmmmmm elim ütüde gözüm sizde sohbetide kaçırmayam

AYSU87 aman dikkat et canım...Doğana kadar en azından...Hamile kalmadan önce girdiğim topiğe hala giriyorum...Orda bir arkadaş 24 haftalık hamile...50'lik yüklemesi yüksek çıkınca dünde 100'lük yaptırmış oda yüksek şimdi diyete başlamış...Diyet listesini yazmıştı acıdım haline vallah...Dr dikkat et demiş yoksa bebek 5 kilo doğar demiş...İnşallah uyar diyete...

Cnm bende de mantar var.Ben fitil kullandım malesef onun için ama geçti mi bilmiyorum hala az çok akıntım var eskisi kadar olmasa da.Ama kaşıntım vardı o geçti Allahtan.

iyi akşamlar kızlar sormayın bugün başıma gelenleri sabahtann akşama kadar dokuz doğurdum.sabah kontrolum vardı gittim göründüm doktor hareketlerini az buldu açmısın dedi değilim dedim yorgun musun dedi değilim o sordukça bende telaş başladı hemen başka hastaneye sevk etti damar yollarına iyice baksınlar doppleer de dedi bende tamam deyip çıktım ama eşimi aradım geldi almaya ben orda ağlama başladım zaten apartopar izmire gittik orda konak kadın doğuma 3 saat bekledik sıra gelsin diye ben o sırada deliriyorum zaten kedi doktorum acil diye de rapor gibide birşey yazıp vermişti ama takan yok bi düşünün halimi neyse 3 saat bekledikten sonra beni doopleeri çeken kadın benim işim başımdan aşkın kendi hastanemdekilere yetemiyorum başka hastaneden gelenlere hiç bakamam deyip bu seferde alsancakta özele sevk etti ben zaten baştan beri doktora öyle demiştim ama doktor bey sallamadı bu sefer doktor beye zaten geç kaldık orasıda randevu ile çalışıyormuş kabul etmediler bugün siz bu hastanenin doopleer doktorundan acil deyip rica edermisiniz dedim o ne dese beğenirsiniz beni o kadınla muhatap etmeyin deyip yolladılar hayda şimdide özelden randevu alacağız diye canımız çıktı neyse sağolsunlar madem acil araya sıkıştıralım sizi dediler fazla uzatmayayım orda bir güzel incelediler ve hiç sorun yokmuş doktorun neden seni telaşlandırdı ki dedi ha biraz tembel bir çocuktur ne olacak canım dedi burdakide işte o zaman oooohh bee dedim aslında kendi doktoruma hiç kızmıyorum sağolsun hastanenin doğru düzgün ultroson cihazı olmadığı için emin olmak istedi ama o konaktaki hemşirelerinden tutun doktorlarına kadar sinir oldum ilgi ve alakalarına (!) şimdi iyiym ama acayip sitres altındaydım bugün

bu arada tembel oğlum 40 cm, 1500 gr 28+3 de iyi dimi hani kan akışı falan olmasa kilosu az çıkması gerekmezmiydi iyi mi kızlar sizce kilosu ?bu arada doktorum yatıyorsun artık dedi.

Mrb cnm hoşgeldin.Benim de 2 gündür misafirim vardı, artık dikkat etmemiz lazım yoruluyoruz.Sen de dinlen iyice.
Ben de fatmagüle takıldım onu izliyorum.
Gerçekten hamilelikte zor oluyor.
Aslında yatılı misafir ama otelde kalmayı tercih ettiler.
Yarın kavaltıya gelecekler.
hoşgeldin tatlım
valla bende bi gazladım kendimi ütü yapıyom bi yandanda bakıyom kızlara
Oh maşallah kolay gelsin.
Eli işte gözü oynaşta derler senin yaptığına

Ay okurken sinir oldum ben en baştan deselermiş 3 saat beklemeyip başının çaresine bakardın en azından.
Neyseki sorun yokmuş.
O bütün sıkıntıyı bitirmiştir.

Çok geçmiş olsun cnm....

selam kızlar bugün renkli dopleer yaptırdık her sey normal cıktı bebeğim 1350 gram olmus ama boyunu söylemedi bi dahakı randevumuz 2 hafta sonra cok mutluyum bebısım iyi oldugu içinnn

maŞALLAH bebeişlerinize hatnlar ..rabbim hep sağlıklı etsin inş..

Cnm bende de mantar var.Ben fitil kullandım malesef onun için ama geçti mi bilmiyorum hala az çok akıntım var eskisi kadar olmasa da.Ama kaşıntım vardı o geçti Allahtan.

sorma cnm,bende b hamileliğime kadar bilmiyordm nedir mantar,,bu hamilelikte bi kez olmştu şimdi yine tekrarlamış ne hikmet anlamadım..halbuki o kadarda dikkat ediyorm,vajinal jel flnda kllanıyorum..

hadi gazan mübarek olsun cnm,kara görünmüş..

Selam kızlar
Misafirim vrdı çoookkkk yoruldum.
Siz nasılsınız bakalım?

bu tarafa buyur canım benimde bugün misaifirm vardı kalabalık bi grup ve bi o kadarda çocuk..iki gündür temizlik bu günde koşturmaca hal kalmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…