- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.181
iyi akşamlar kızlar hepinize benim kocişi kurtlar vadisinin karşısına oturtum cerezini cayınıda verdim oglanıda kucagına verdim bende size kaçtım nasıl iyi yapmışmıyımmaşallah hepinize kızlar bizde heycanla 2 hafta snryı bekliyoruz özledim ya tontişimi
ütü masasını açacak cesareti buldum sonunda bravo bana haydi gazam mübarek olsun başlıyom :118::118::118::118::118:
ütü masasını açacak cesareti buldum sonunda bravo bana haydi gazam mübarek olsun başlıyom :118::118::118::118::118:
Çok iyi yapmışsın canım...Birazda babası baksın...Hoşgeldin buarada...
Hadi bakalım gazan mübarek olsun...Bebişinin cicilerinimi ütüleyeceksin...
iyi akşamlar kızlar hepinize benim kocişi kurtlar vadisinin karşısına oturtum cerezini cayınıda verdim oglanıda kucagına verdim bende size kaçtım nasıl iyi yapmışmıyımmaşallah hepinize kızlar bizde heycanla 2 hafta snryı bekliyoruz özledim ya tontişimi
Sağol canım benim...Artık birdahakine...Sağlıklı olsunda yeter bana...Senin şeker ne durumda canım...
kızlar iştah durumları nasıl sizde bakiym ben artık kendimi tutmakta zorlanıyorum brz önce uzanmıştım bizim kerata içerde napıyosa karnım şekilden şekle giriyobabişimizde bu duruma gülüyo tabi maşşallah benim bebeişime dimi teyzeleri:81:
kolay gelsin, valla haftasonu annem geldi yaptı ütülerimi Allah razı olsun... bende totomu kaldırmak istemiyorum, ev işi, yemek vs. uyuz oluyorum, ama napçaz mecbur katlanıyoz, artık 2 haftada bir annem gelcek sagolsun :)
hoşgeldin cnm.çok ii yapmışsın valla.
hadi gözünaydın cnm.kolay gelsin
benim şeker iyi gidiyo cnm.doktorum şlekerden dolayı karın çevresinde yağlanma yok çok ii bu şekilde devam et dedi.
ayy cnm bende temizliği yapmak istiyordm gördükçe afakanlar basıyordu ama hem kendim yapasım yoktu halim yoktu ,hemde eşim üşeniyordu..güya yakında badana yapıcaz öyle temizleriz diyordk..taki salı günü yengesi arayıp kalabalık bi şekilde misaifrliğe geleceklerini söyleyene kadar..3gündür heryeri kaldırdık indirdik tabiri caizse..gelenlerin bazıları hiç gelmemişlerdi daha,malum heryeri görmek istiyecekler,bir maneyle temizledik ama bende bittim belimin ağrısından resmen..
ay kızlar çok alakasız olacak ama 2 gündür sağlık ocagına gittim,bir gün kan verdim dünde sonuçları almaya gittim..ya bende 1 haftadır hatta daha fazladır mantar var onu söyledim,dr ve hemşirede dediler bu mantar tehlikeli çünkü erken doğum riski yapıyormş ve idrar iltihabı yapıyormş,hiç geciktirme dr. una git muayene ol dediler..sanırım yarın dr.ma gidicem inş.bi aksilik çıkmazsa..sizinde aklınızda bulunsun ,mantar olrsanız beklmeden gidin..
kızlar biz çıkıyoruz babamız geliyomuş.
öpüyorum sizi:80:
Selam kızlar
Misafirim vrdı çoookkkk yoruldum.
Siz nasılsınız bakalım?
Selam kızlar
Siz nasılsınız bakalım?
Gerçekten hamilelikte zor oluyor.Mrb cnm hoşgeldin.Benim de 2 gündür misafirim vardı, artık dikkat etmemiz lazım yoruluyoruz.Sen de dinlen iyice.
Ben de fatmagüle takıldım onu izliyorum.
Oh maşallah kolay gelsin.hoşgeldin tatlım
valla bende bi gazladım kendimi ütü yapıyom bi yandanda bakıyom kızlara
iyi akşamlar kızlar sormayın bugün başıma gelenleri sabahtann akşama kadar dokuz doğurdum.sabah kontrolum vardı gittim göründüm doktor hareketlerini az buldu açmısın dedi değilim dedim yorgun musun dedi değilim o sordukça bende telaş başladı hemen başka hastaneye sevk etti damar yollarına iyice baksınlar doppleer de dedi bende tamam deyip çıktım ama eşimi aradım geldi almaya ben orda ağlama başladım zaten apartopar izmire gittik orda konak kadın doğuma 3 saat bekledik sıra gelsin diye ben o sırada deliriyorum zaten kedi doktorum acil diye de rapor gibide birşey yazıp vermişti ama takan yok bi düşünün halimi neyse 3 saat bekledikten sonra beni doopleeri çeken kadın benim işim başımdan aşkın kendi hastanemdekilere yetemiyorum başka hastaneden gelenlere hiç bakamam deyip bu seferde alsancakta özele sevk etti ben zaten baştan beri doktora öyle demiştim ama doktor bey sallamadı bu sefer doktor beye zaten geç kaldık orasıda randevu ile çalışıyormuş kabul etmediler bugün siz bu hastanenin doopleer doktorundan acil deyip rica edermisiniz dedim o ne dese beğenirsiniz beni o kadınla muhatap etmeyin deyip yolladılar hayda şimdide özelden randevu alacağız diye canımız çıktı neyse sağolsunlar madem acil araya sıkıştıralım sizi dediler fazla uzatmayayım orda bir güzel incelediler ve hiç sorun yokmuş doktorun neden seni telaşlandırdı ki dedi ha biraz tembel bir çocuktur ne olacak canım dedi burdakide işte o zaman oooohh bee dedim aslında kendi doktoruma hiç kızmıyorum sağolsun hastanenin doğru düzgün ultroson cihazı olmadığı için emin olmak istedi ama o konaktaki hemşirelerinden tutun doktorlarına kadar sinir oldum ilgi ve alakalarına (!) şimdi iyiym ama acayip sitres altındaydım bugün
iyi akşamlar kızlar sormayın bugün başıma gelenleri sabahtann akşama kadar dokuz doğurdum.sabah kontrolum vardı gittim göründüm doktor hareketlerini az buldu açmısın dedi değilim dedim yorgun musun dedi değilim o sordukça bende telaş başladı hemen başka hastaneye sevk etti damar yollarına iyice baksınlar doppleer de dedi bende tamam deyip çıktım ama eşimi aradım geldi almaya ben orda ağlama başladım zaten apartopar izmire gittik orda konak kadın doğuma 3 saat bekledik sıra gelsin diye ben o sırada deliriyorum zaten kedi doktorum acil diye de rapor gibide birşey yazıp vermişti ama takan yok bi düşünün halimi neyse 3 saat bekledikten sonra beni doopleeri çeken kadın benim işim başımdan aşkın kendi hastanemdekilere yetemiyorum başka hastaneden gelenlere hiç bakamam deyip bu seferde alsancakta özele sevk etti ben zaten baştan beri doktora öyle demiştim ama doktor bey sallamadı bu sefer doktor beye zaten geç kaldık orasıda randevu ile çalışıyormuş kabul etmediler bugün siz bu hastanenin doopleer doktorundan acil deyip rica edermisiniz dedim o ne dese beğenirsiniz beni o kadınla muhatap etmeyin deyip yolladılar hayda şimdide özelden randevu alacağız diye canımız çıktı neyse sağolsunlar madem acil araya sıkıştıralım sizi dediler fazla uzatmayayım orda bir güzel incelediler ve hiç sorun yokmuş doktorun neden seni telaşlandırdı ki dedi ha biraz tembel bir çocuktur ne olacak canım dedi burdakide işte o zaman oooohh bee dedim aslında kendi doktoruma hiç kızmıyorum sağolsun hastanenin doğru düzgün ultroson cihazı olmadığı için emin olmak istedi ama o konaktaki hemşirelerinden tutun doktorlarına kadar sinir oldum ilgi ve alakalarına (!) şimdi iyiym ama acayip sitres altındaydım bugün
selam kızlar bugün renkli dopleer yaptırdık her sey normal cıktıbebeğim 1350 gram olmus ama boyunu söylemedi bi dahakı randevumuz 2 hafta sonra cok mutluyum bebısım iyi oldugu içinnn
Aaayyyyy...Nerde bu hatunlar...Hadi kalabalıklaşalım...Offf...Burda olan annişkolar nasılsınız...Neler kaynattınız bugün bakayım...
Neyse ben kendimden havadisleri vereyim...Bugün dr. randevumuz vardı...Oğluşumu gördük babasıyla...Tabi babası neyin ney olduğunu anlamamış...Artık büyüdüğü için vücudu toplu gözükmüyor parça parça bakıyorlar ondan...Oğluşum artık tekmelerinden tahmin ettiğim gibi ters dönmüş yani başı aşağıda...Başından beri hep 2 hafta önde gidiyordu ve yine devam...Bugün 29+0 haftamızdayız ama usg göre 31+0 çıkıyoruz...Ağrılarımın olduğunu söyledim kasıklarımda idrar tahlili ve kültürü istedi yine...Pazartesi çıkacak sonuçlar...Kilosunu hiç sormuyordum zaten usg kağıdından bakıyordum ama bu sefer dr. usg kağıdını çıkartmayı unutmuş...Taaa tahlil verdikten sonra aklıma geldi gittim sordum ama çıkartmamış...Bende eve gelince pcden baktım 31+0 haftaya göre 1600gr çıkıyor dahada fazla olabilir yazıyor...Ben 1600gr göz önünde tutuyorum...İşte böyle kızlar...
kızlar iştah durumları nasıl sizde bakiym ben artık kendimi tutmakta zorlanıyorum brz önce uzanmıştım bizim kerata içerde napıyosa karnım şekilden şekle giriyobabişimizde bu duruma gülüyo tabi maşşallah benim bebeişime dimi teyzeleri:81:
Geçmiş olsun canım...Mantar berbat bişey yaaa...Ben lise 2 giderken olmuştum...Denizden kapmışım sanırım ama benimki ozaman süt kesiği gibiydi ve kaşıntısı berbat bişeydi...Anneme söylemiştim oda dr. götürmüştü...Salak dr. üstümdeki üniformayı göre göre alttan muayene etti...Ozaman bilmiyordum ki bekarları edemez üstelikte annemide dışarı çıkarmıştı...Sapık herif...Mantar demişti...İlça verdi kullandım ama günden sonra en ufak bişeyde mantar olmadım ama idrar yollarımdan rahatsızlanıyorum ve akıntım hep oluyor...Kızlar koruyun kendinizi...Hafife almayın böyle şetleri
Cnm bende de mantar var.Ben fitil kullandım malesef onun için ama geçti mi bilmiyorum hala az çok akıntım var eskisi kadar olmasa da.Ama kaşıntım vardı o geçti Allahtan.
Selam kızlar
Siz nasılsınız bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?