2011 Nisan Anneleri

biz de bugün doktordaydık ama benim doktor boyunu söylemiyo sadece kilosuna bakıyo, 1422 gr olmuş

maş. bebeğine

cnm bence 95 al,demin yazmıştım benimde aynıydı senin gibi ama emzirirken 95 oluyor,tecrübeme dayanıp söylüyorum..ayrıca emziremicem diye üzülme ,benimde sağ göğsüm büyük ama ikisindende emdi sorun olmadı,takılma sen boytuna

sağol canım eniyisi öle yapayım ben 90 şimdi tam oluyorsa emzirirken dahada büyüyorsa 95 almam mantıklı olcak.deneyimli olmadığımız için size sormak ıstedım iyiki varsınız vallahi.bide hep dert edıodum üçük göğsümden ememicekmi diye demek farketmiyo çok sevindim arkadaşım yaa

kızlar herkese iyi akşamlar..
evin camlarını değiştirdik fıratpen yaptırdık valla 3 gündür ayaktayım canım çıktı..allahtan mutfakla yatak odasını daha önce yaptırmıştık.. mutfakla yatak odası arasında sıkışıp kaldım..bir de çok soğuktu evde kaban bereyle gezdik..tv yok konfor yok uf çok sıkıldım..dün camlar ve sıva işi bitti bugün de eşimle temizliğe giriştik..kociş camları sildi ben evi yerleştirdim ama öldüm valla..belim ve kalçam tutuldu..
sizler nasılsınız...

haklısın cnm ya sabah da erkenden uyandırıyorlar kahvaltı hazırla diyeee

ben de yakın zamana kadar kalkıyodum ama bıraktım artık çok yorgun hissediyorum sonra gün içinde. akşamdan sandviç ve kek hazırlayıp sarıyorum, koyuyorum masaya o da çayını yapıp doyuruyo karnını.. napiim idare etsin birazcık

cnm üzme kendini oldgu kadar alırsın,eşin sinirle söylemiştir öyle..bende öyle lüks hiçbişey alamıyorm çünkü tap ödüyoruz 3 yıldır,aysoonu bile gelmiyor sürekli sıkıntı var..evet insan herşeyi heves ediyor ama kısmet,bende elimdekilerle mutl olmaya çalışıoyrm,ama eşimde sağolsn öyle kötü tepki vererek söylemez,bazen ben dert yanıyorm,görüyorsn keşke elimden gelse en iyisini alsak diyor..
sende üzme eşini,biraz üstüne gitme çünkü erkekler daha hassas oluyor böyle konularda,alamıyorum yapamıyorum ,ailemin isteklerini karşılayamıyorum diye kendi kendilerine stres yapıyıorlar,bizim gibi duygusal olmadıklarından kimseyldede paylaşamıyorlar,sonuçta bize patlıyorlar..sakin olun ikinizde,bebek sağlıklı olsunda geri kalan herşey teferruat inan bana..

cnm ben civilde bakmamaıştım şimdi gördüm senin lnikinde,bunun aynısını o tavşanlı modeli eşim eminönünden almış geçende 5 liraya,deseni güzel,normal polar gibi kalınlıgı fln..

aramıza hoşgeldin..bende hemen hergün burdayım ama bu aralar yogundum mesajını yeni gördüm..Allah bebeğinide sağlıklı hayılrı etsin inş...

cnm ben fitil ve krem kullandım önceki aylarda,zalain krem ve zalain,vagihex fitil kullandım,mantar ve tahriş vardı geçirdi kllanınca..

valla ben buna inanmıyorum kişinden kişiye değişiyor..bende hamilelikte çirkinleşiyorm hep kızın mı olacak diyorlar..oğlum oldu şimdi 2 yaşında ve buda erkek..yüzümde kızarıklıklar,lekeler olyor ve burnum çok genişliyor kocaman oluyor,ama takmıyorum sonuçta birkaç ay..doğumdan sonra geçiyor,böyle sıkıntılı olanlar endişenlenmesin

selam kızlaaar2 3 gündür uykumu yitirdim yaaa...hiç uyuyamıyorum resmen sallanıyorum.ama olmuyo ya bi korku geliyo içime ya uykum kaçıyo.bugün kocişe dedim benden önce uyumak yok ona göre.beni uyut dedimuyandırırım bak dedim.5 dk sonra gene uyudu yaaaben de kaldım böle ya 3 4 saat uykuyla duruyorum.ben de biraz buralara bakım kim var kim yok dedimmm

gunaydın kızlar o kadar gergın hıssedıyorumkı kendını bu aralar bıraz once ısyerındekı kapalı otoparkta gerı zekalı personelın bı tanesı kapalı otoparkta giriş-çıkış-serbest park yazan levhaların olmasına ragmen gelmış aptal aptal geçişe arabasını park edıyor bende sellektor yaptım burası gecıs lutfen aracınız cekermısınız dedım sen gececeksın dıyemı cekecegım dıyo gerı zekalı,tabıkıde ben gececegım dıye cekeceksın dedım aptal ama oyle sınır oldumkı aracının plakasını aldım kım oldugunu tespıt ettırdım baş şoförlüğe şikayet ettim.sabah sabah asabımı bozdu aptal herıf.kım oldugunu ogrenıncede dahada sınır oldum solda sıfır hıcbır işe yaramayan bı tıptı basına bere felan takmıs bıde otopark los bır ortam kım oldugunu kestıremedım o an keske farketseydım daha agır konusurdum.işte boyle kızlar sızınle paylasmak ıstedım.neysekı sımdı bıraz daha sınırım gectı elıme verseler parçalardım sanırım.

gunaydın hayırlı cumalar canım.oyle dengesızler cok malesef ulkemızde.saygısız terbıyesız dolu.bayanlara karsı hıc saygılarıda yok bunların.okurken bende sınırlendım ama yapacak bısey yok tabı.bosver sen sınırlenme bebegını dusun.ben sınırlendıgım uzuldugum zaman karnım taş gıbı oluyor resmen

slm kızlar ben geldim..birkaç gündür yogundum nete girmeye hiç fırsatım olmadı..misafirler yeni gitti oğlumda uyududa bi bakayım 10dk dedim..özlemişim neti bile yaff..2-3 gün oldu girmeyeli

canım çok yoğunsun özletiyorsun kendini

ütü masasını açacak cesareti buldum sonunda bravo bana haydi gazam mübarek olsun başlıyom :118::118::118::118::118:

aferin kız

bu arada tembel oğlum 40 cm, 1500 gr 28+3 de iyi dimi hani kan akışı falan olmasa kilosu az çıkması gerekmezmiydi iyi mi kızlar sizce kilosu ?bu arada doktorum yatıyorsun artık dedi.
çok şükür birşey yokmuş okurken heyecanlandım bu arada kilosu da maşallah tombiş mi olacak acaba yada benim kız mı çok zayıf

günaydın annecikler :2:

..ERVA.. dscopur mesa gulru37 brcncvk86 Canikim mefunihi cmleyrtsvr KEJA

Günaydın kızlarrr
Hayırlı cumalar, oh çok güzel haftasonu geldiiii sonunda
Nasılsınız???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…