- 4 Ocak 2007
- 1.012
- 66
- 643
- 46
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.221
Çok geçmiş olsun canım benim...Ayyy bazı dr. tutup gırtlaklayasım geliyor...Anlattıkların tam bunun için mesela...Neyse canım sonunda bebişinin bişeyi olmamasına sevindim...
,
sağol canım bebeğimin iyi olduğunu duyduktan sonra boşverdim allaha
havale ettim onları ,ya zaten hamilelikte duygusallık hat safhada ruhsal yönden de farklıyız yani diğer insanlardan hele o bölümde çalışan doktorların biraz daha özverili olmaları lazım .
biz de bugün doktordaydık ama benim doktor boyunu söylemiyo sadece kilosuna bakıyo, 1422 gr olmuş
kızlar ya ben bu südyen bedenine takıldım.benımde önce taktığım 85 bedendi şimdi emzirme sütyeninde 90 tam oluyor daha dün aldım dahada büyücekmmi acaba 95lemi değiştieryim yani bende bilemedim şimdi.zaten benim sol göğsüm daha büyük diğeri ufak kaldı büyüğün yanında sağdan emziremicem dıye üzülüyorum bende :18:
maş. bebeğine
cnm bence 95 al,demin yazmıştım benimde aynıydı senin gibi ama emzirirken 95 oluyor,tecrübeme dayanıp söylüyorum..ayrıca emziremicem diye üzülme ,benimde sağ göğsüm büyük ama ikisindende emdi sorun olmadı,takılma sen boytuna
iyi geceler en güzel anneler biz geldik. kimler burda bakalımmmm
hoşgeldiiinn
hoşbulduk şekerim babamız uyudu biz de oturuyoruz
bu babalar da hep uyuyo yaaa
haklısın cnm ya sabah da erkenden uyandırıyorlar kahvaltı hazırla diyeee
kızlar ben bugün çok yoruldum uykum geldi yatmaya gidiyorum herkese iyi geceler
kızlar ben bugün çok yoruldum uykum geldi yatmaya gidiyorum herkese iyi geceler
selam kızlar nasılsınız.ben dün eşimle tartıştım biraz bebek alışverişi konusunda.onu çok bunaltıyormuşum buaralar eksikleri alalım diye.şuanda çalışmayı inanın çok isterdim insanın eşine bağlı olması çok zor bazen kızlar.bebek doğana kadar iğne bile almıcakmış artık bende aldırmıcam sana zaten merak etme dedim.ben vakit azaldıkça birde artık yürüyememeye başladığım için rahat şekilde bitirelim istiyorum eksikleri.daha parkyatağın süngeri ve hem parkyatak hemde mobilya yatağın uykuseti nevresımı yok kremleri şampuanları yok bebek bezi biberon alıncak oto koltuğumuz banyo küveti yok dahada vardır aklıma gelmeyen.bebek odasına perde almak istiyorum mesela.tamam oda haklı esnaf benim eşim kış olduğu içinde işler bozuk ama yınede kendim çalışıp ona sormadan alışveriş yapmak isterdim...o yüzden burda çalışan arkadaşlarıma özeniyorum bazen
422 Çınarlüks Çeşitli Desenlerde Polar Battaniye - Ürün Kategorileri
civilimde de varmış o battaniyelerden bakın..
selam arkadaslar.ben aranıza dun katıldım.kısmetse bende nısan annesı olacagım.dun bazı arkadaslarla tanıstım.ama benı yenı gorenler ıcın tekrar kendımı tanıtayım dedım.ben yeşim ankaradan katılıyorum.34 yasındayım.bır tane 12 yaşında oglum var.kısmetse bır tanede kızım olacak.herkese selamlar olsun ankaradan
kızlar hıc fıtıl veya vajınal krem kullananız oldumu hamıleyken.ben antıbıyotık kullandım gecen hafta ve her zamankı gıbı antıbıyotık bıter bıtmez benım yanma kaşıntı olayları hemen basladı vajınada.dun doktorumu aradım gynotrosyd dıye bır merhem al dedı.bır seferlık kullanılıyo.şırıngalı olanlardan.ama sankı daha kotu oldum.gece acıdan zor uyudum.halada acıyor.sızdede oldumu kızlar.
Kız bebekler annenin güzelliğini alır derler ama ne kadar doğru bilemiyorum.Bence her hamile güzeldir.
Ay söylemesi ayıp bana da güzelleştin diyolarDemekki bu ne demek önceden çirkinmişim :))) Habire doğurcam buna karar verdim :)))
gunaydın kızlar o kadar gergın hıssedıyorumkı kendını bu aralar bıraz once ısyerındekı kapalı otoparkta gerı zekalı personelın bı tanesı kapalı otoparkta giriş-çıkış-serbest park yazan levhaların olmasına ragmen gelmış aptal aptal geçişe arabasını park edıyor bende sellektor yaptım burası gecıs lutfen aracınız cekermısınız dedım sen gececeksın dıyemı cekecegım dıyo gerı zekalı,tabıkıde ben gececegım dıye cekeceksın dedım aptal ama oyle sınır oldumkı aracının plakasını aldım kım oldugunu tespıt ettırdım baş şoförlüğe şikayet ettim.sabah sabah asabımı bozdu aptal herıf.kım oldugunu ogrenıncede dahada sınır oldum solda sıfır hıcbır işe yaramayan bı tıptı basına bere felan takmıs bıde otopark los bır ortam kım oldugunu kestıremedım o an keske farketseydım daha agır konusurdum.işte boyle kızlar sızınle paylasmak ıstedım.neysekı sımdı bıraz daha sınırım gectı elıme verseler parçalardım sanırım.
slm kızlar ben geldim..birkaç gündür yogundum nete girmeye hiç fırsatım olmadı..misafirler yeni gitti oğlumda uyududa bi bakayım 10dk dedim..özlemişim neti bile yaff..2-3 gün oldu girmeyeli
ütü masasını açacak cesareti buldum sonunda bravo bana haydi gazam mübarek olsun başlıyom :118::118::118::118::118:
çok şükür birşey yokmuş okurken heyecanlandım bu arada kilosu da maşallah tombiş mi olacak acaba yada benim kız mı çok zayıfbu arada tembel oğlum 40 cm, 1500 gr 28+3 de iyi dimi hani kan akışı falan olmasa kilosu az çıkması gerekmezmiydi iyi mi kızlar sizce kilosu ?bu arada doktorum yatıyorsun artık dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?