2011 Nisan Anneleri

Günaydınnn iyi hafta sonları olsunnnnn;
Nasılsınız kızlar,dün yemeğe misafirlerim vardı yorucu bir gün sayılmazdı ama yine de yoruluyoruz.Artık daha çok ağırlaştım ve göbüşümün altı ağrıyor neden acaba:26:
Bu hafta içi doktor kontrolümüz var,randevu alalımda bi gidip bakalım paşamız napıyomuş diye.

günaydın canımm acaba ayakta kaldığından mı ağrıyor iyice dinlen canımmm paşanın rahatı iyidir annesi

Günaydın kızlar...
Ay ben 5 gündür evden dışarı çıkmıyorum bunaldım.Bugün hava da fena değil.Şöyle bir tozunu attırıcaz buraların

Günaydıııın kızlar,

Geçmişe baktım da bazı anneler gece kuşu bende sabah tatil günü bile sabahın 6,30 unda gözüm açılıyo gece de tv karşısında sızıyorum.

Kızlar biz bugün bebek arabasını alıcaz Kraft matrix dlx düşünüyoruz sizin hiç bu araba hakkında bilginiz var mı?

günaydın kızlarrr
kociş yeni gitti benimde temizlik yapmama gerek ama hiç içimden gelmiyoooo

günaydın aysucuğum.Ben işe geldim ama benimde öğleden sonra eve gidip temizlik yapıp,kendimede biraz bakım yapmam lazım.Uzun süredir ilgilenmedim kendimle.

Günaydın kızlar...
Ay ben 5 gündür evden dışarı çıkmıyorum bunaldım.Bugün hava da fena değil.Şöyle bir tozunu attırıcaz buraların

iii gezmeler canım bende akşama doğru çıkayım dyorm

günaydın kızlarrr
kociş yeni gitti benimde temizlik yapmama gerek ama hiç içimden gelmiyoooo
aysucum hoşgeldn cnm aynı dert var bendede hiç yapasım yok:2:

nasılsın canım nasıl gdyr dün sana şekerleri sormuştum

selam ben dun sıparıs verdım ama seker koydurmuyorum ben.lavanta koyduruyorum.çunku sekerler kurtlanıyomus zamanla.bırde sekerı cıkarmak ıcın sususnu bozmaları gerekecektı mılletın.en ıyısı lavantalı yaptırmak

herkese gunaydın kızlar

günaydın cnm

günaydın aysucuğum.Ben işe geldim ama benimde öğleden sonra eve gidip temizlik yapıp,kendimede biraz bakım yapmam lazım.Uzun süredir ilgilenmedim kendimle.

ayy evet ya ama yapmam şart valla.

hoşbulduk tatlım.
temizlik işini bitirmem gerek bugün.allahtan evim küçük

amin canım.inşallah sag salım bebeklerımızı kucagımıza alırız.bakalım bebekler dogunca bızım buyukler ne tepkı gostrecek.ben ucuncuyu bıle ıstıyorum aslında.ama benım kociş pek yanasmıyor.bakalım hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…