- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.701
günaydın canım gerçekten hava çok güzel
kolay gelsn cnm bende kalkıccm brazdan
kızlar ebebek te kraftın travel arabası var fiyatı 469 dan 299 a düşmüş ben arabayı görücem bir dükkandan sonra alabilirim çünkü kraftın fiyatı her yerde sabit
bu arada avvivo çantam geldi hoşuma gitti güzel kahverengi aldım
günaydın canım hoşgeldin evet hava çok güzel ben işteyim maaleseffffffGünaydın kızlar
Pırıl pırıl bir güneş var insanın içi açılıyor.
Gece kuşları kaynatmış yine.
kızlar ben temizliğe başlıyorum gaza geldim sanırım.
gözümün biri sizde ama..
dscopur çok uzunmuş yazı ben üşendim okumaya
çok uzun ama çok keyifliydi
ne üşengeç karısın yavvvvv
günaydın canım hoşgeldin evet hava çok güzel ben işteyim maaleseffffff
gazan mübarek olsunnnn bende eve gidem camların içini silcem perdelerimi yıkıycam yarın da dip köşe temizliğe devam inşallah bu haftasonuda böyle geçecek gibi
tatlım ver adres basıp geöndercemBasılo olsa üşenmem de bilgisayardan çok uzun yazılar okumaya üşeniyorum
saol cnm.sanada şimdiden kolay gelsin.
Ben camlara felan dokunmuyourm hiç.derin temizliğide sonra yapıcam.daha balkon kapanıcak,oğluşumun dolabı gelicek o zaman yaparım diye düşünüyuorum.
günaydın kızlar nasılsınız ben berbat bir gecenin ardından pek iyi değilim gece epey korkutucu sancım vardı bildiğininz adet sancısı çok korktum 2 saat kıvrandım sonra nasıl olduysa uyuyakalmışım ama dedimki kesin paşamız erken gelicek hamdolsun atlattım allah birdaha yaşatmasın.
tatlım ver adres basıp geöndercem
bende yapmıym diyodum ama artık ev çok kötü görünüyormuş gibime geliyo izne çıkınca bide kadın alır baştan temizlik yaptırırım
kocişinde kolu iyileşmişken dipli bucaklı bi temizlik yapalım yoksa ben bunalıma giricem evim hiç bu kadra pis olmamıştı normalinde tertipli düzenli temiz karıyımdır ama o eski halimden eser yok şimdi şarkısını söleyip duruyom artık
günaydın kızlar nasılsınız ben berbat bir gecenin ardından pek iyi değilim gece epey korkutucu sancım vardı bildiğininz adet sancısı çok korktum 2 saat kıvrandım sonra nasıl olduysa uyuyakalmışım ama dedimki kesin paşamız erken gelicek hamdolsun atlattım allah birdaha yaşatmasın.
Zeynepcim çoook geçmiş olsun. Umarım şimdi daha iyiisndir.
Ara sıra böyle ağrıların olması normal sanırım.günaydın kızlar nasılsınız ben berbat bir gecenin ardından pek iyi değilim gece epey korkutucu sancım vardı bildiğininz adet sancısı çok korktum 2 saat kıvrandım sonra nasıl olduysa uyuyakalmışım ama dedimki kesin paşamız erken gelicek hamdolsun atlattım allah birdaha yaşatmasın.
tatlım ver adres basıp geöndercem
bence düşündüğün saçma değil o kadar insan ve nefesin içinde el kadar bebğin ne işi var çok haklısın yanikızlar birşey sorucam dün akşam bir arkadaşım geldi bebek bakımından konuşurken ben bebeğe bazı günler kayınvalidem bakacak sohbetleri var ve bebeğin sohbete gitmesini kalabalığa girmesini istemiyorum nazar falan deymesin yada kalabalıkta hasta olmasın dedim arkadasım a bu soylediğim saçma geldi ,,,sakın bunu kayınvaliden e soyleme alınır ben bakamıyor muyum diye dedi ,,,arkadaşım evli ama cocugu yok acaba hamilelikten saçmalıyormuyum sizce cok mu abartıyorum böyle pimpirik olmamalıymışım
bu kadar erkenden bahsetmemiştir tatlım sen kafana takma bol bol dinlenmeye devam etsaolun kızlar asılında kendimi hiç yormadım tatilim evin içinde geçiyo dışarı çıkmaya bile üşenir oldum neden oldu bilmem benim bebeğin eşi aşşağıda acaba omu baskı yapıyo anlamadım doktor dedi bana erken doğum olbilir diye ama bukadar erken sanmıyorum allah herkesin yardımcısı olsun sağsağlim alalım bebişleri kucağımıza inş
bilemem artıkınara sıra böyle ağrıların olması normal sanırım.
Geçmiş olsun canım.
O kadar önemli ve okunası bir yazı diyorsun yani.
üşenmeyip okuyayım bari
aman cnm dikkat et çokmu yordun kendini?
Zamanında sağlıkla gelir paşan inşallah.
Ayy sorma valla eski halimizden eser kalmadı napalım katlancaz artık.
cnm benim çok geçmiş olsun..ara ara oluyo bizdede ama tabi uzun süreli bi ağrı.insanı çok tedirgin eder...çok şükür geçmiş ama... içini ferah tut maşallah 31. haftandasın... az kaldı şurda... AKLIMIZ RAHAT OLSUNKİ KİMYAMIZI ETKİLEMESİN... BU ÇOK ÖNEMLİ BENCE... bende 2-3 gün tedirgindim ama şuanda iyiyim çok şükür..günaydın kızlar nasılsınız ben berbat bir gecenin ardından pek iyi değilim gece epey korkutucu sancım vardı bildiğininz adet sancısı çok korktum 2 saat kıvrandım sonra nasıl olduysa uyuyakalmışım ama dedimki kesin paşamız erken gelicek hamdolsun atlattım allah birdaha yaşatmasın.
Kızlar birşey sorucam dün akşam bir arkadaşım geldi bebek bakımından konuşurken ben bebeğe bazı günler kayınvalidem bakacak sohbetleri var ve bebeğin sohbete gitmesini kalabalığa girmesini istemiyorum nazar falan deymesin yada kalabalıkta hasta olmasın dedim arkadasım a bu soylediğim saçma geldi ,,,sakın bunu kayınvaliden e soyleme alınır ben bakamıyor muyum diye dedi ,,,arkadaşım evli ama cocugu yok acaba hamilelikten saçmalıyormuyum sizce cok mu abartıyorum böyle pimpirik olmamalıymışım
kızlar ebebek te kraftın travel arabası var fiyatı 469 dan 299 a düşmüş ben arabayı görücem bir dükkandan sonra alabilirim çünkü kraftın fiyatı her yerde sabit
bu arada avvivo çantam geldi hoşuma gitti güzel kahverengi aldım
Kızlar birşey sorucam dün akşam bir arkadaşım geldi bebek bakımından konuşurken ben bebeğe bazı günler kayınvalidem bakacak sohbetleri var ve bebeğin sohbete gitmesini kalabalığa girmesini istemiyorum nazar falan deymesin yada kalabalıkta hasta olmasın dedim arkadasım a bu soylediğim saçma geldi ,,,sakın bunu kayınvaliden e soyleme alınır ben bakamıyor muyum diye dedi ,,,arkadaşım evli ama cocugu yok acaba hamilelikten saçmalıyormuyum sizce cok mu abartıyorum böyle pimpirik olmamalıymışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?