- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #36.861
5 doz çok fazla hamilelikte en fazla 2 doz vurulabilir doktoruna sordunmu ben 3 sene önce vurulduğum için bana 1 doz vurdu ebe
offf canım sıkılıyı kocişte işte taa 1 de gelicek bebeğin ütü işleride bitti napsamki
:18:kımse yokmu
bu akşam topiğimiz pek sessiz.
yaaaaaaaayy cnm yaa sana da çok geçmiş olsun hastanede yatacak kadar ağırdın demek ki ay zor yaa hamilelikte hastalık endişe ediyosun elinde olmadan işte o zor
saol cnm evet yaa salgın var valla çok dikkatli olun benden sonra dün akşam kayınvalidemi de kaldırdılar hastaneye oda bronşittedavimi oluyorum 4 tane iğnem kaldı napıyım artık mecburum hastalığın ilerlemesi daha kötüymüş malesef keçiboynuzu da yiycem cnm evet bende biliyorum bronşlar ve solunum yoluna etkisini gerçi onun neye etkisi yok ki saol hatırlattığın için sana da geçmiş olsun inş. bu kış geçirmezsin
::stikbal | Rahatln Adresi :: www.istikbal.com.tr
Bu model canım.
Pembe ve mavili kız için de erkek için de kullanılabilir.
Hoş geldin.
bu benım besıncı yatısım oldu heralde.tansıyon yukseklıgındende yattım ıkı gun.amnıyosentez oldugumdada yattım.daha sonra amnıyosentezden dolayı enfeksıyon olmusum yıne yattım.yanı benım adam ıflas bayragını cektı.ozel hastane oldugu ıcın mahvoluyoruz maddı yonden.fakat bakımları cok ıyı.allahtan dayım varda arada o verıyor hastane paramızı
kızlar diğer topiğe yazmıştım ama orda kimse yoktu, şu hasta bezleri hakkında bilgisi olan var mı birde mesane bezi varmış o daha iyi diyorlar ama nasıl bişi bilmiyorum beni sezeryan olacağı için almam lazımmalum çantayı hazırlıyorum
kızlar diğer topiğe yazmıştım ama orda kimse yoktu, şu hasta bezleri hakkında bilgisi olan var mı birde mesane bezi varmış o daha iyi diyorlar ama nasıl bişi bilmiyorum beni sezeryan olacağı için almam lazımmalum çantayı hazırlıyorum
sağol canım.evt mutlaka keçıbynuzu pekmezı ye
baglantı koptu canım kusurabakma pat dıy çıkmak zorunda kaldım
happy bbekk odası takımının beşıgımı?
çok gecmış olsun canım dıkkat et kendıne
hasta bezini napacaksın gerekmiyor ki
slm kızlar dün akşamdan beri ayakta olduğum zaman gelen kahverrngi akıntım oldu.akıntım vardı ama kahverengi değildi neyse bugün hemen doktora gittik.açılma yoktu ama sanırım dikiş yerlerinde kasılma olmuş ve hafif zedelenme varmış.bugünlerde ev içinde ayağa kalktım epey mecbur kaldım yani yanımda kşmse yok birde oğlum olunca işler bana kaldı doktor kesinlikle kalkmamam gerektiğini söyledi ve 2 tanede ilaç verdi sanırım kasılma ve erken doğum olmasın diye. nst yede bağlandım o da ii çıktı.kızım 1880 gr olmuş..şimdi evdeyim yatıyorum pazartesi kayınvalidem gelecek.sizlerde dikkat edin kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?