2011 Nisan Anneleri

5 doz çok fazla hamilelikte en fazla 2 doz vurulabilir doktoruna sordunmu ben 3 sene önce vurulduğum için bana 1 doz vurdu ebe

yok canım benim öyle değil 2 dozu hamileyken 3 dozuda hamilelik sonrası...hatta bana ebe diyoki sen bebişini aşıya mecbur getirecen diyo o zaman senin aşılarınıda tamamlarım diyor

:18:kımse yokmu

tatlım güya benimki evde ama öğlenden çıktı eminim gece gelecek çünkü hala ses soluk yok...haftasonları arkadaşlarıyla birlikte olmak ona iyi geliyormuş bende çok müdahale etmiyorum napim...gerçi benim oyalanacak bir kızım var oda bana fazlasıyla yetiyor,şimdi başımda acıktım diye inliyor ben biraz gidim gelince devam ederiz arkadaşlar...

evleneceklerı dugun telası sardı.bızlerıde dogum telası.neguzel duygular bunlar.rabbım hepımıze herseyın hayırlısını versın.evlenmekde ayrı bır telas dogum yapmakda

kızlar diğer topiğe yazmıştım ama orda kimse yoktu, şu hasta bezleri hakkında bilgisi olan var mı birde mesane bezi varmış o daha iyi diyorlar ama nasıl bişi bilmiyorum beni sezeryan olacağı için almam lazımmalum çantayı hazırlıyorum

sağol canım.evt mutlaka keçıbynuzu pekmezı ye

::stikbal | Rahatln Adresi :: www.istikbal.com.tr
Bu model canım.
Pembe ve mavili kız için de erkek için de kullanılabilir.

Hoş geldin.

baglantı koptu canım kusurabakma pat dıy çıkmak zorunda kaldım
happy bbekk odası takımının beşıgımı?

çok gecmış olsun canım dıkkat et kendıne

gecenlerde dev.hastanesıne gtmıştım normal dogum yapmıştı bır kadın kaynansı bana gosterdı bı yatagın uzrıne serılen den bırde bebek bezı gıbıydı buyuk bışe ondan ıstemışler.ozel hastanler verıyorlar canım ama dev.hastanelrı ıstıyor

Evet canım takımın beşiği.
Bir de onun pembesi vardı.
Yanları kalp şeklinde yapılmış.
Sitesinde yok. Fiyatı daha düşüktü.

Ben geldim ölmüş bitmiş bi şekilde oyyy........
Artık dışarı çıkmak beni yoruyor anladım ben.Bir de zırt pırt tuvaletim gelince zehir oluyo bana gezme valla.
Bugün oğlumuzun oda siparişini verdik.Büyüyen yatak, dolap ve şifonyerden oluşuyor.Çok heyecanlıyım bakalım istediğimiz gibi olacak mı? 10 martta gelecek, iyi ki daha gecikmemişiz.
Sonra sebamedin bebe şampuanı ve sabununu aldık elimiz boş dönmeyelim diye.Kendime de 2 bluz aldım.Heryer indirimde ama işte üstümüze bişey olmuyoki.Günüm böyle geçti işte...Şimdi nedense başım çatlıyor,hava beni çarptı galiba....

Sizlerde ne var ne yok?

slm kızlar dün akşamdan beri ayakta olduğum zaman gelen kahverrngi akıntım oldu.akıntım vardı ama kahverengi değildi neyse bugün hemen doktora gittik.açılma yoktu ama sanırım dikiş yerlerinde kasılma olmuş ve hafif zedelenme varmış.bugünlerde ev içinde ayağa kalktım epey mecbur kaldım yani yanımda kşmse yok birde oğlum olunca işler bana kaldı doktor kesinlikle kalkmamam gerektiğini söyledi ve 2 tanede ilaç verdi sanırım kasılma ve erken doğum olmasın diye. nst yede bağlandım o da ii çıktı.kızım 1880 gr olmuş..şimdi evdeyim yatıyorum pazartesi kayınvalidem gelecek.sizlerde dikkat edin kızlar..

Geçmiş olsun canım ya aman dikkat et.Yorma kendini, fırsat buldukça yat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…