2011 Nisan Anneleri

cok gecmis olsun canim..benimde yatmam gerekiyo erken dogum olmasin diye ama kimseden bir yardim görmedigim icin yatamiyorum oglanda var biliyosun o yüzden seni cok iyi anliyorum..bugün biraz alisverise ciktik mecburi, adamda dizinden ameliyatli dikisleri bugün aldirdi araba kullandi mecburi alisverise gitmek icin iki saat kadar disarida kalmisiz ama kasiklarimda felaket agri oldu bel agrisida cabasi yattim biraz düzeldi.ee sonrada yemek isi icin gene kalktim kayinvalide var ama ne ise yariyosa

İnşallah canım.
Yürümek gerçekten artık zor oluyor.
Ben de evden çıkmadan tuvalete gidiyorum ama yine de çok zorlanıyorum.
Her yerdede tuvalete gidilmiyor ki...

Geçmiş olsun canım.
Aman dikkat et erken daha.

Geçmiş olsun canım ya aman dikkat et.Yorma kendini, fırsat buldukça yat.

teşekkür ederim kızlar sağolun valla bende ne yapacağımı şaşırdım çocukta olunca dediğin gbibi dahada zor oluyor canım ne biliyim hakkımızda hayırlısı...

amin canim..36.haftayi bir görebilsek ondan sonra gelsede korkmuyorumda en azindan cigerleri kendiliginden gelissin ve birazda kilo toplasin son zamanlar aliyo geneldede bebekler dedigin gibi hayirlisi artik.
teşekkür ederim kızlar sağolun valla bende ne yapacağımı şaşırdım çocukta olunca dediğin gbibi dahada zor oluyor canım ne biliyim hakkımızda hayırlısı...

Sana da çok geçmiş olsun canım.Evde başka küçük çocuk olunca zor valla.Ama sıkın dişinizi biraz az kaldı.

sagol canim evet cocuk olmasa yan gel yat ama cocukla cok zor sürekli birsey istiyo kalkmak zorunda kaliyosun ütülerimi hala bitiremedim gelip gecerken görüyolar bir Allahin kulu yardim edeyim demiyoah ahh nerdee kendi ailem..
Sana da çok geçmiş olsun canım.Evde başka küçük çocuk olunca zor valla.Ama sıkın dişinizi biraz az kaldı.

sagol canim evet cocuk olmasa yan gel yat ama cocukla cok zor sürekli birsey istiyo kalkmak zorunda kaliyosun ütülerimi hala bitiremedim gelip gecerken görüyolar bir Allahin kulu yardim edeyim demiyoah ahh nerdee kendi ailem..

Ah insanın kendi annesi gibi olur mu? Benim kayınvalidem burda değil ama olsaydı da eminim kendi annem gibi olmazdı.

canımmm geçmiş olsuunnn dikkat et kendine aman kalkma bebiş biii 5-6 hafta daha dursun yerinde

kızlar selamlar nasılsınız? Biz de bugün dışarı çıktık çok yorulduk geçmiş benden dedim bu arada kendimize ciciler aldıkk uzun geceliğim pijama takımım sabahlıhım bir tanede emzirme sütyeni aldım ayygecelikleri giyince doğurasım geldi çok beğenerek aldım

Son düzenleme:
slm kizlar.hizli hizli okdum bazi yazilanlari.isyerindeyim.tatlisoglum gecmis olsun canim.ben kesin;likle koca tarafindan kimseyle ne gorusmek istiyorum nede yardimlarini istiyorum.benden uzak allaha yakin olsunlar.golge etmesinler yeter.

nisa ve eylül hosgelmissiniz tiancu canim ben sana DR.BROWN biberon önerebilirim gaz yapmiyo bebege..
slm kizlar.hizli hizli okdum bazi yazilanlari.isyerindeyim.tatlisoglum gecmis olsun canim.ben kesin;likle koca tarafindan kimseyle ne gorusmek istiyorum nede yardimlarini istiyorum.benden uzak allaha yakin olsunlar.golge etmesinler yeter.

Ya kızlar ne sorcaktım.Biberon alırken önereceğiniz bildiğiniz bir marka var mı yoksa farketmez mi??

canım çok geçmiş olsun elinden geldiğince yat diyecem ama ytılmıyor işte benim doktorda artık yatıyorsun senin tedavin bu dedi ama nerdeee yatılmıyor ki anneden uzak bir memlekette olunca eeee birde bir çocuk daha olunca olmuyor malesef neyse canım sen yine de dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…