• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

Tabiki ürün temizse neden olmasın bende böyle düşünüyorum ama bizim babamız karşı buna...Aslında öyle değildi ama oğlumuza karşı öyle olmaya başladı...

cnm eşimde çok karşı...ve inat ama 1300 tl lik bebek arabasını 1000e veren bi aile var... ürün çok temiz... fiyat verdi...eğer orta boktada birleşirsek.. ümranieyede oturuyolar gidip bakmayı düşünüyoruz..eşim 700 e verirse alalım dio ama gerçekten temiz resimlerini gördüm..neden olmasın.. değerlendirmek lazım

cnm eşimde çok karşı...ve inat ama 1300 tl lik bebek arabasını 1000e veren bi aile var... ürün çok temiz... fiyat verdi...eğer orta boktada birleşirsek.. ümranieyede oturuyolar gidip bakmayı düşünüyoruz..eşim 700 e verirse alalım dio ama gerçekten temiz resimlerini gördüm..neden olmasın.. değerlendirmek lazım

Bencede gidin görün canım...

kızlar 2.el ürünlerden bahsetmişsiniz...avrupa yada amerikada aileler 2.el yatak takımlarını tercih ediyorlarmış..nedenide mobilyadaki boyanın verebileceği zarar azaldığı içinmiş....

iyi geceler

uyumayanlar var benim gibi galiba
:3: slm cnm hep var uyumayan...ama sen arada uyuyosun sanırım...:9:
Sağol canım bakayım,eşimle de konuşayım inşallah kabul eder..Ben çıkıyorum iyi geceler..

eşinmi...kabul eder inş..bizimkisi karşı çıktı:9: neymişte anneliği kim yapcakmış işimizi kolaylaştırıyomuş bak bak... bende 2.si kızım olursa ona alırım..erkeğe gerek yok:9: erkek adama bişey olmaz misali

esracım güya tatile girdim ama hiç daha tatil yapamadım..oturduğumuz evi 8-9 ay önce aldık..evin işleriyle uğraşıyoruz..bu tatilde de camları yaptırdık..2 gün camdı sıvaydı derken 3. gün temizlik yaptık eşimle..canım çıktı valla..2 gündür de perdeleri yıkıyoprum eşim sölene sölene asıyo..daha da bir yığın işim var..en nasılsın neler yapıyosun ..

eşinmi...kabul eder inş..bizimkisi karşı çıktı:9: neymişte anneliği kim yapcakmış işimizi kolaylaştırıyomuş bak bak... bende 2.si kızım olursa ona alırım..erkeğe gerek yok:9: erkek adama bişey olmaz misali[/QUOTE]

Valla kusura bakmasınlar,bebek olduğunda öyle olmuyor..Oğlumu ben sırtıma bağlıyordum,öyle iş yapıyordum..Davulun sesi uzaktan hoş gelir..Sen dayanamayıp biraz da sen bak dediğinde keşke alsaydım diyecek ama:9:

İyi diyelim iyi olsun canım..Sancılarla,ağrılarla günün dolmasını bekliyorum..Senin nasıl gidiyor?

hayırlısıylan zamanında sağlıcakla yavrularımızı doğururuz inşallah..

benim de suyum fazlaymış erken doğum riski olabilirmiş..şu anda sıkı takipteyim 2 haftada bir doktordayım..nstye bağlıyor bir de..allahtan rahim ağzı kapalı..bebek te iyi..ama su fazla olduğu için fazla ayakta kalınca ve yürüyünce karnım geriliyor taş gibi oluyor..böyle canım inşallah herşeyin hayırlısı olur..

esracım güya tatile girdim ama hiç daha tatil yapamadım..oturduğumuz evi 8-9 ay önce aldık..evin işleriyle uğraşıyoruz..bu tatilde de camları yaptırdık..2 gün camdı sıvaydı derken 3. gün temizlik yaptık eşimle..canım çıktı valla..2 gündür de perdeleri yıkıyoprum eşim sölene sölene asıyo..daha da bir yığın işim var..en nasılsın neler yapıyosun ..

napim cnm çok şükür iyiyiz biz... dolabımız geldi..eşyalarımızı dizdik zaman az daha geçsin cicileri yıkcaz..evdeyim..iyiyiroum içiyorum..yorgun düşüyorum..bol bol lavabo ihtiyacı böyle geçiriyoruz günleri:9: pazarlara sardım cnm..semt pazarlarını alıyorum bişeyler uyguns bulunca mutlu oluyorum... tabi taksiyle gidip geliyorum bu perhiz bune lahana ...... cnımız çeker devamını yazmim :9: kaynanamla alışverişe gittik az masrafa soktum.. öyle işte cnm..

bu arada mart bebişi gelmiş erkek.:nazar::26::16:.. erken ama sağlık sorunu yokmuş..kaçıncı haftada geldi onu araştırıyorum

Back
X