- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
- #36.901
canımmm geçmiş olsuunnn dikkat et kendine aman kalkma bebiş biii 5-6 hafta daha dursun yerinde
kızlar selamlar nasılsınız? Biz de bugün dışarı çıktık çok yorulduk geçmiş benden dedimbu arada kendimize ciciler aldıkk uzun geceliğim pijama takımım sabahlıhım bir tanede emzirme sütyeni aldım ayygecelikleri giyince doğurasım geldi çok beğenerek aldım
![]()
slm kizlar.hizli hizli okdum bazi yazilanlari.isyerindeyim.tatlisoglum gecmis olsun canim.ben kesin;likle koca tarafindan kimseyle ne gorusmek istiyorum nede yardimlarini istiyorum.benden uzak allaha yakin olsunlar.golge etmesinler yeter.
canım çok geçmiş olsun elinden geldiğince yat diyecem ama ytılmıyor işte benim doktorda artık yatıyorsun senin tedavin bu dedi ama nerdeee yatılmıyor ki anneden uzak bir memlekette olunca eeee birde bir çocuk daha olunca olmuyor malesef neyse canım sen yine de dikkat et kendine![]()
sağolun kızlar iyi dilekleriniz için şu zamanlar biraz geçse içim biraz daha rahatlayacak..
zaten bugün herkese sitem ettim şurda 1.5 ay daha dayanın dedim yanımda kalın dedim ağladım napıyım yaa zaten yeteri kadar üzüldüm bugün inanın herkes kendi derdinde artık bundan sonra herkesi herşeyi allaha havale ettim herşey olacağına varsın napıyım