2011 Nisan Anneleri

kadının fendi erkeği yendivalla ne diyeyim bravo canım ya. eşin de ne güzel anlayışlıymış bak. olmadı 2 isim koyarsınız teoman ve yanına bi isim daha.iyiki itiraz edip tatsızlık çıkarmadın yoksa inatlaşabiliyor erkekler.tatlı dil mevzusucanım çok sevindim ama isim düşündünmü birşey önerecekmisin eşine şu olsun diye

kızlar banada yardımcı olun bizde hala isim düşüyoruz ilk oglumuzun ismini ben koymuştum bu defa babamız tutturdu bunuda ben koycam diye sanırım zoruna gitmiş brz bi adımız mehmet olcak dedemizin ismide ama biz yanına bi tane daha isim arıyoruz yoksa mehmetle kalcaz:2:

günaydın güzel nisan anneleri ve tatlı bebişlerrr
biraz işim vardı sabahtan. ancak yazabiliyorum. nasılsınız?
Günaydın canım hoşgeldin nasılsın
Günaydın tatlım sen de hoşgeldin..Ben de kaçırdım sanırım neyin var canım
Geçmiş olsun canım..şu aralar zaten nefessiz kalıyoruz birde burnunda kemik varsa senin için çok daha zor olur değil mi?
Günaydın Hoşgeldin aramıza canım,Allah , senin bebişini de hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım hangi hastaneye gidiyorsun canım. nerde oturuyorsun İstanbul da bende İstanbuldayım benimde bir kızım olacak hayırlısıyla teyzesi
Günaydın canım sen de Hoşgeldin
bende bacaklrımın arasına yastık koyuyorum hamdolsun artık uykularım brz daha iyi ama çok sağa sola dönüyorum..o brz düşündürüyor..birde çok terliyorum sizde de öyle oluyor mu kızlar

kızlar kraft ın sallanır beşik ve mama sandalyesinı almayı dusunuyorum arkadasım kullanıyor cok memnun sızınde bu urun hakkındakı yorumlarınızı alsam
Sallanır beşik için birşey diyemiyeceğim ama mama sandalyesi almak için bence erken tatlım
Kızlarkzı bebegı olacaklar ısımler bellımı.ne koyacaksınız.ben hala bulamadım bısey
Allah nasip ederse bizimki BENGİSU olacak teyzeleri
Kızlar kullanmadan önce uyku setini de yıkayacak mısınız?
Ben yıkamayı düşünüyorum canım..inş rengi falan atmaz ama yıkamak iyidir
Evet canım SAT a göre haftamız hesaplanıyor..Bebişin SAT a göre, ileride veya geride olması sanırım her kontrolde değişiyor..Bu brz hem yemekle hem psikolojiyle dinlenmeyle ilgiliymiş gibi geliyor bana..ben nette okuduklarımdan bu sonucu çıkardım yani..:13:

ben kayra ismini seviyorum ya da doruk ama sanırım timur diycek bu seferde ya daa atilla:))
bizim ev tarih sahnesinden fırlamıs gibi biliosun öyle cok modern bir isim istemeyiz yine bu tarz olur

Mehmet Efe artık klasik oldu ama kulağa hoş geliyor.
Ablam Mehmet Melih koydu.

Aynen canım hem sağa sola çok dönüyorum ve terden yapış yapış oluyorum.Ki ben normalde üşüyen bir insandım.Ateş basıyo artık.

Bu arada ne sorucam kızlar.Az önce sağlık ocağından hemşire aradı, yeni akklına geldim sanırım, hamilelik nasıl gidiyor cart curt.Ha şey dedi.Ben tetanoz aşısının ilkini vurdurmamıştım.Onu kaçırdınız ama bu hafta tek doz vuralım dedi.Siz ikincisini ne zaman vurdurdunuz ki?? Geç değil mi benim vurdurmam için????Bi de tek doz işe yarayacak mı ki acaba???

[
Ben yıkamayı düşünüyorum canım..inş rengi falan atmaz ama yıkamak iyidir

[/COLOR]
Ben de yıkanmalı diye düşünüyorum ama hemen formu bozulur mu diye de tereddüt ediyorum.
ben kayra ismini seviyorum ya da doruk ama sanırım timur diycek bu seferde ya daa atilla:))
bizim ev tarih sahnesinden fırlamıs gibi biliosun öyle cok modern bir isim istemeyiz yine bu tarz olur

Teoman Timur dan daha iyi bence.

bende artık sürewkli yemek istiyorum,mutfakla masam arasında mekik dokuyorum:26:

biliyorum canım biliyorum. muhteşem yüzyılama ben zaten çok çok modern isimlerin modası geçtikten sonra sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum. o yüzden klasik isimler gayet iyi bence. erkek olsaydı ben de efe (eşim aydınlı olduğu için) ya da doruk düşünüyordum. yağız, yiğit de düşündüklerim arasındaydı. gerçi kız için de bir sürü isim düşünmüştük de sonradan hiç o isimleri dikkate bile almadıkbenim doktorumun 2 oğlu var. birinin adı egehan. bu isim de çok hoşuma gitmişti.

selam canım.bensana yaşını sormustum ama gormedın galıba.benımde mayıs 5 gorunuyo dogumum sata gore.ama doktor nısan sonuna kalmadan alalım dıyor.sezeryan oldugu ıcın

Kızlar benı nıye aramıyo ebeler.hıc ılgılenmıyolar.tetanoz falan bıle olmadım ben.

Ben de oğleden sonra aşı olmaya gideceğim.
Bir ayın üzerinde 1 hafta geçti ama sorun olur mu bilmem.
Aslında arayacaklar mı diye özellikl bekledim biraz da arayan soran yok tabii

eşimle benim tek ortak beğendiğimiz isim selim bazen diyorum 2.selim cokmu gelir..
eşime hiç selim demez kimse..
alparslan dedim aile gelenegini bozmayalım alptekin alperen:))
bakalım benim kocişten neler cıkacak

hayırlı olsun odanız canım.o uyanma bendede var her sabah yedıde ayaktayım.ama aksamda erken yatıyorm.geceler zor gecıyor zaten

hayırlı olsun bebegın canım.benım oglumun adıda batuhan.ben koydum oglumun ısmını.çok sevıyorum batuhan ısmını

ben 2. dozumu 17 ocakta yani 28 haftalıkken vurdurmam gerekiyordu ama işlerimin yoğunluğundan gidip vurduramadım..sanırım bir dozunu bu hafta vuralımdemişlerdir ama bu hamilelikten sonra bile dozları olan bir aşı yani..tek dozla kalmıcaz canım Riskli bir durum olsa çağıracağını düşünmüyorum
Ben de yıkanmalı diye düşünüyorum ama hemen formu bozulur mu diye de tereddüt ediyorum.
Teoman Timur dan daha iyi bence.
olmadı elimizle yıkatırız..kaç metrelik şey ki değil mi ama
bende artık sürewkli yemek istiyorum,mutfakla masam arasında mekik dokuyorum:26:
Bende geceleri zor tutuyorum kendimi.sürekli canım mama istiyor ama sıkıyorum kendimi arada salsam da genelde yememeye çalışırım
Kızlar benı nıye aramıyo ebeler.hıc ılgılenmıyolar.tetanoz falan bıle olmadım ben.

Canım, aile hekimi uygulaması başladı zaten..Bazı sağlık ocakları işgüzar olabilirler..olmadı sen birgün kendi aile hekimine git o seninle ilgilenir..bize de ilk aylarımda bir kere gelmişlerdi..bende hemen gidemedim taki geçen aya kadar ama bu süre zarfında da hiç aramadılar sormadılar..mesela 2. dozumu geciktirdim elimde olmadan nedenlerden dolayı aradan 1-2 hafta geçti aramadılar hiç..

slm kızlar...
nasılsınız? biz iyiyiz şükür. doğum izni için doktora gittik bugün hastaneye; askeri hastaneye gittimdi doktorun şubat sonu askerliği bitiyormuş e dedim biz nolcaz. hatta ultrason çeken elemanında bitmiş askerliği yerine biri gelene kadar ultrasonda çekemiyoruz dedi ay dedim yandım ben bunların elinde. sezeryan olursa bu hastaneyi düşünüyordum ama bakalım nasıl birisi gelcek ve tabi benim kızım sabredebilecek mi o zamana kadar
yarın kendi doktorumuza gitcez özele.32.haftada gel sana usg çıktısı vereyim hastanede uğraşma demişti. banada gün doğdu tabi kuzumu göreceğim diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…