- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.221
hosbulduk canımmm iyiyim sen nasılsın?
isim konusundan bahsetmişssiniz sonunda karar vermenize sevindim:))beril cok hoş
bizim babamızda teomandan vazgecicek gibi dün bebiş gelsin artık dedim eşimde onun bir adı var dedi ben de neymiş diyince içine sinmiyor değilmi teoman dedi evet dedim hiç teoman demiyorum ben cünkü..
o zamn baska birsey koyalım dedi bende istyorsan teoman kalsın dedim senin içinne sinmiyorsa napalım dedi
azmin sonu yaa benimki ben hiç olmaz hayır die itiraz etmedim ama istemediğimide belirtiyordum..
Günaydın canım hoşgeldin nasılsıngünaydın güzel nisan anneleri ve tatlı bebişlerrr
biraz işim vardı sabahtan. ancak yazabiliyorum. nasılsınız?
Günaydın tatlım sen de hoşgeldin..Ben de kaçırdım sanırım neyin var canımgünaydın herkese kızlar bakıyorum haftaya yogun başlamışız bana yazdıgınız cevaplar için tşk ederim hepinizin iyi dileklerini bekliyorum işim brzda olsa zor allah hepimizin yardımcısı olsun bebeişini görmeye giden annelereden güzel haberler bekliyoruz ona göre
Geçmiş olsun canım..şu aralar zaten nefessiz kalıyoruz birde burnunda kemik varsa senin için çok daha zor olur değil mi?kızlar benim burnum 15 gündür tıkalı geceleri falan zor oluyor doktora söyledim serum fizyolojik verdi ama nafile nefes alamıyorum çok kötü ya
burnumda kemik var onunla alakalı olabilirmi bi kulak buruncuya gitsem ii olacak
Günaydın Hoşgeldin aramıza canım,Herkese günaydınlar,
Epeydir takip ediyorum sizleri okuyorum ama çalıştığımdan dolayı yazamıyordum..Bende nisan annesi olacağım allahım nasip ederse....Şuana kadar herşey yolunda...Geçen hafta doktordaydık...
Benimde bir kızım olacak...ilk bebeğimiz...Alışverişlere biz daha yeni başladık...Bu hafta sonu eminönünden ıvır zıvır sayılabilecek eşyalaırnı aldık kızçemin...Önceki hafta sonuda bebek odasının siparişini verdik..İnsan evladına bişeyler aldıkça nasılda mutlu oluyormuş...Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah..
Günaydın canım sen de HoşgeldinGünaydın tatlı anneler....
Şu gece uykuları eziyet artık resmen eziyet....Oğlum uykusuz gecelere şimdiden hazırlamaya başladı beni :)
Bugün yıllardır görmediğim üniversite arkadaşlarımla buluşucam, heyecanlıyım ve mutluyum.Bakalım nasıl geçecek...
Hepinize güzel bir hafta diliyorum şimdiden.Görüşürüz yine...
Sallanır beşik için birşey diyemiyeceğim ama mama sandalyesi almak için bence erken tatlımkızlar kraft ın sallanır beşik ve mama sandalyesinı almayı dusunuyorum arkadasım kullanıyor cok memnun sızınde bu urun hakkındakı yorumlarınızı alsam
Allah nasip ederse bizimki BENGİSU olacak teyzeleriKızlarkzı bebegı olacaklar ısımler bellımı.ne koyacaksınız.ben hala bulamadım bısey
Ben yıkamayı düşünüyorum canım..inş rengi falan atmaz ama yıkamak iyidirKızlar kullanmadan önce uyku setini de yıkayacak mısınız?
Evet canım SAT a göre haftamız hesaplanıyor..Bebişin SAT a göre, ileride veya geride olması sanırım her kontrolde değişiyor..Bu brz hem yemekle hem psikolojiyle dinlenmeyle ilgiliymiş gibi geliyor bana..ben nette okuduklarımdan bu sonucu çıkardım yani..:13:Birşey soracagım kızlar sata göremi hesaplama yapılıyor hafta hesapalrken tablomuz sata göre..Ama ultrasonda bebeğimiz 1 hafta önce gidiyor...hangisi dikkate almalıyım...????Bu bir dahaki konmtrolde değişebilirmi acaba yada hep böyle devam edermi ilk bu ay belli oldu bu...
kadının fendi erkeği yendivalla ne diyeyim bravo canım ya. eşin de ne güzel anlayışlıymış bak. olmadı 2 isim koyarsınız teoman ve yanına bi isim daha.iyiki itiraz edip tatsızlık çıkarmadın yoksa inatlaşabiliyor erkekler. tatlı dil mevzusu canım çok sevindim ama isim düşündünmü birşey önerecekmisin eşine şu olsun diye
kızlar banada yardımcı olun bizde hala isim düşüyoruz ilk oglumuzun ismini ben koymuştumbu defa babamız tutturdu bunuda ben koycam diye sanırım zoruna gitmiş brz bi adımız mehmet olcak dedemizin ismide ama biz yanına bi tane daha isim arıyoruz yoksa mehmetle kalcaz:2:
Günaydın canım hoşgeldin nasılsın
Günaydın tatlım sen de hoşgeldin..Ben de kaçırdım sanırım neyin var canım
Geçmiş olsun canım..şu aralar zaten nefessiz kalıyoruz birde burnunda kemik varsa senin için çok daha zor olur değil mi?
Günaydın Hoşgeldin aramıza canım,Allah , senin bebişini de hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım hangi hastaneye gidiyorsun canım. nerde oturuyorsun İstanbul da bende İstanbuldayım benimde bir kızım olacak hayırlısıyla teyzesi
Günaydın canım sen de Hoşgeldin
bende bacaklrımın arasına yastık koyuyorum hamdolsun artık uykularım brz daha iyi ama çok sağa sola dönüyorum..o brz düşündürüyor..birde çok terliyorum sizde de öyle oluyor mu kızlar
Sallanır beşik için birşey diyemiyeceğim ama mama sandalyesi almak için bence erken tatlım
Allah nasip ederse bizimki BENGİSU olacak teyzeleri
Ben yıkamayı düşünüyorum canım..inş rengi falan atmaz ama yıkamak iyidir
Evet canım SAT a göre haftamız hesaplanıyor..Bebişin SAT a göre, ileride veya geride olması sanırım her kontrolde değişiyor..Bu brz hem yemekle hem psikolojiyle dinlenmeyle ilgiliymiş gibi geliyor bana..ben nette okuduklarımdan bu sonucu çıkardım yani..:13:
Ben de yıkanmalı diye düşünüyorum ama hemen formu bozulur mu diye de tereddüt ediyorum.[
Ben yıkamayı düşünüyorum canım..inş rengi falan atmaz ama yıkamak iyidir
[/COLOR]
ben kayra ismini seviyorum ya da doruk ama sanırım timur diycek bu seferde ya daa atilla:))
bizim ev tarih sahnesinden fırlamıs gibi biliosun öyle cok modern bir isim istemeyiz yine bu tarz olur
kızlar yahu benım karnım acıktı hemen acıkıyorum ne olacak bu halım bılmıyorum helede çalışınca sabah ne kadar kahvaltımı yapsamda tabıkı acele ıle ve az yıyorum sonrada işteyken boyle acıkıyorum hemen 12 olsada cıksam eve gıdıp karnımı doyursam
ben kayra ismini seviyorum ya da doruk ama sanırım timur diycek bu seferde ya daa atilla:))
bizim ev tarih sahnesinden fırlamıs gibi biliosun öyle cok modern bir isim istemeyiz yine bu tarz olur
[ı]teşekkürler...doktorum ilkinde mayıs başı demişti...şimdi nisan sonu diyor...bakalım...[/ı]mart [ı]ayında kontrolumuz var o zaman netlik kazanabilir herşey yolundaysa...[/ı][ı]ne olur olmaz diye bebeğimin hastane çıkışını ve gerekli eşyalarımızı ufak ufak yıkamak istiyorum...çantam hazır olsun..[/ı]
Aynen canım hem sağa sola çok dönüyorum ve terden yapış yapış oluyorum.Ki ben normalde üşüyen bir insandım.Ateş basıyo artık.
Bu arada ne sorucam kızlar.Az önce sağlık ocağından hemşire aradı, yeni akklına geldim sanırım, hamilelik nasıl gidiyor cart curt.Ha şey dedi.Ben tetanoz aşısının ilkini vurdurmamıştım.Onu kaçırdınız ama bu hafta tek doz vuralım dedi.Siz ikincisini ne zaman vurdurdunuz ki?? Geç değil mi benim vurdurmam için????Bi de tek doz işe yarayacak mı ki acaba???
Kızlar benı nıye aramıyo ebeler.hıc ılgılenmıyolar.tetanoz falan bıle olmadım ben.
biliyorum canım biliyorum. muhteşem yüzyıl ama ben zaten çok çok modern isimlerin modası geçtikten sonra sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum. o yüzden klasik isimler gayet iyi bence. erkek olsaydı ben de efe (eşim aydınlı olduğu için) ya da doruk düşünüyordum. yağız, yiğit de düşündüklerim arasındaydı. gerçi kız için de bir sürü isim düşünmüştük de sonradan hiç o isimleri dikkate bile almadık benim doktorumun 2 oğlu var. birinin adı egehan. bu isim de çok hoşuma gitmişti.
merhaba herkese hafta sonu arkadaşımdan aldığım beşik geldi resmini eklemiştim cicilerimiz kısmına
bugunde odası gelecek babası dedesi ve amcası kuracak inşallah
byük ihtimalle haftaya bitirmiş oluruz hazırlıkları
Bende de uykusuzluk başladı ne varsa sabah 7.30 da hortluyorum hafta sonu bile :97:
hosbulduk hayatım bende hiç beklemiyordum cok mutlu oldum esimle 4 yıldır birlikteyiz hep oğlum olursa teoman koycam diyordu bende oyüzden cok tepki göstermiyordum cook istediği için..
Baktıki ben hiç istemiyorum birde herseyi anne cekiyor gece sayıklamadan uyuyamıyorum bile oda bu kaadarını cok görmedi sanırım
ben 2. dozumu 17 ocakta yani 28 haftalıkken vurdurmam gerekiyordu ama işlerimin yoğunluğundan gidip vurduramadım..sanırım bir dozunu bu hafta vuralımdemişlerdir ama bu hamilelikten sonra bile dozları olan bir aşı yani..tek dozla kalmıcaz canımAynen canım hem sağa sola çok dönüyorum ve terden yapış yapış oluyorum.Ki ben normalde üşüyen bir insandım.Ateş basıyo artık.
Bu arada ne sorucam kızlar.Az önce sağlık ocağından hemşire aradı, yeni akklına geldim sanırım, hamilelik nasıl gidiyor cart curt.Ha şey dedi.Ben tetanoz aşısının ilkini vurdurmamıştım.Onu kaçırdınız ama bu hafta tek doz vuralım dedi.Siz ikincisini ne zaman vurdurdunuz ki?? Geç değil mi benim vurdurmam için????Bi de tek doz işe yarayacak mı ki acaba???
olmadı elimizle yıkatırız..kaç metrelik şey ki değil mi amaBen de yıkanmalı diye düşünüyorum ama hemen formu bozulur mu diye de tereddüt ediyorum.
Teoman Timur dan daha iyi bence.
Bende geceleri zor tutuyorum kendimi.sürekli canım mama istiyor ama sıkıyorum kendimi arada salsam da genelde yememeye çalışırımbende artık sürewkli yemek istiyorum,mutfakla masam arasında mekik dokuyorum:26:
Kızlar benı nıye aramıyo ebeler.hıc ılgılenmıyolar.tetanoz falan bıle olmadım ben.
hayırlı olsun bebegın canım.benım oglumun adıda batuhan.ben koydum oglumun ısmını.çok sevıyorum batuhan ısmını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?