- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.241
kızlar banada yardımcı olun bizde hala isim düşüyoruz ilk oglumuzun ismini ben koymuştumbu defa babamız tutturdu bunuda ben koycam diye sanırım zoruna gitmiş brz bi adımız mehmet olcak dedemizin ismide ama biz yanına bi tane daha isim arıyoruz yoksa mehmetle kalcaz:2:
selam canım.bensana yaşını sormustum ama gormedın galıba.benımde mayıs 5 gorunuyo dogumum sata gore.ama doktor nısan sonuna kalmadan alalım dıyor.sezeryan oldugu ıcın
slm kızlar...
nasılsınız? biz iyiyiz şükür. doğum izni için doktora gittik bugün hastaneye; askeri hastaneye gittimdi doktorun şubat sonu askerliği bitiyormuşe dedim biz nolcaz. hatta ultrason çeken elemanında bitmiş askerliği yerine biri gelene kadar ultrasonda çekemiyoruz dedi ay dedim yandım ben bunların elinde. sezeryan olursa bu hastaneyi düşünüyordum ama bakalım nasıl birisi gelcek ve tabi benim kızım sabredebilecek mi o zamana kadar
yarın kendi doktorumuza gitcez özele.32.haftada gel sana usg çıktısı vereyim hastanede uğraşma demişti. banada gün doğdu tabi kuzumu göreceğim diye :)
eşimle benim tek ortak beğendiğimiz isim selim bazen diyorum 2.selim cokmu gelir..
eşime hiç selim demez kimse..
alparslan dedim aile gelenegini bozmayalım alptekin alperen:))
bakalım benim kocişten neler cıkacak
hadi bakalım. ne olursa olsun adıyla yaşasın paşanbence de selim çok güzell. tabi ayoll adamı da dikkate al dediğini o kadar yaptı bak
kızlar selammm iyi haftalar..
ben sabahtan beri okuyorum ama bugün moralim bozuk olduğu için şimdi yazabiliyorum.. Eşimle dün tartıştıkhiç keyfim yok bugün neyse sizi de sıkmayayım...
beni de sağlık ocağından hemşire aradı bugün, bir şikayetin var mı, nasılsın? doktor kontrollerine gidiyor musun diye sordu.. ilgilendi bayağı :94:
Doktor kontrolüne gideceklerin gözü aydın, inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..
Canım bizde mehmetin yanına isim bulamayanlardayız.Çok ağır bir isim olduğu için yanına isim koymakta zorlanıyoruz,bide sülalaede erkek nüfusu fazla güzel isimleride kapmışlar benim oğluma isim kalmadıHayırlısıyla doğsunlar ismiyle gelsinler inşallah.Eren-Emir-Alper-Mete-Sarper-Tolga-Akın-Yağız-Aras düşündüğümüz vazgeçtiğimiz isimlerdi.
dikkate almazmıyım canım
sen nasılsın kontrolün c.tesi dimi?
kilo alımın nasıl canım bu arada durdumu yine?
boşver üzülme canımgeçer gider hepsi. istiyosan kendini rahat hissedeceksen anlat tatlım ben de cuma günü sinir oldum burdaki arkadaşların canını sıkmamak için yazmadım ama en sonunda dayanamadım yazdım herkesin cevabı sinirimi aldı götürdü, rahatladım. iyi ki burası var oluyor canım ama geçiyor o yüzden geçici şeyler için hiççç kendini ve bebişi üzme
slm kızlar...
Nasılsınız? Biz iyiyiz şükür. Doğum izni için doktora gittik bugün hastaneye; askeri hastaneye gittimdi doktorun şubat sonu askerliği bitiyormuşE dedim biz nolcaz. Hatta ultrason çeken elemanında bitmiş askerliği yerine biri gelene kadar ultrasonda çekemiyoruz dedi Ay dedim yandım ben bunların elinde. Sezeryan olursa bu hastaneyi düşünüyordum ama bakalım nasıl birisi gelcek ve tabi benim kızım sabredebilecek mi o zamana kadar
Yarın kendi doktorumuza gitcez özele.32.haftada gel sana usg çıktısı vereyim hastanede uğraşma demişti. Banada gün doğdu tabi kuzumu göreceğim diye :)
kızlar herkeze merhabaaa
Dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu gün cantamızı hazırlıcam
bu işlerde başk keyifli oluyormuş.
Hoş geldin canım.kızlar selammm iyi haftalar..
ben sabahtan beri okuyorum ama bugün moralim bozuk olduğu için şimdi yazabiliyorum.. Eşimle dün tartıştıkhiç keyfim yok bugün neyse sizi de sıkmayayım...
beni de sağlık ocağından hemşire aradı bugün, bir şikayetin var mı, nasılsın? doktor kontrollerine gidiyor musun diye sordu.. ilgilendi bayağı :94:
Doktor kontrolüne gideceklerin gözü aydın, inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..
kızlar herkeze merhabaaa
Dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu gün cantamızı hazırlıcam
bu işlerde başk keyifli oluyormuş.
sağol canım allah bağışlasın bu ikinci bebiş yani..
Bizim daha ilk olduğu için her kafadan ses cıkıyor
Ikinici bebişin adı belli mi?
sagol canım.benım sorunlar oldu bebegı almak ıstedıler.sonra doktorum ayrıntılı ultrasonla bakalım dedı.ılk bakıldıgında bebekte bır sorun gorulmedı cok sukur.sımdı ıkıncısı yapılacak.ınsallah bundada sorun cıkmaz.hersey normal cıkar ınsallah.20 haftalıktı bebegım ılk bakıldıgında.sımdı dahada bellı oluyomus ne oldugu.ınsallah buda sorunsuz olur.dua edın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?