2011 Nisan Anneleri

dorticim ervacım cok önemli bişim yok kızlar gecen gün kasılmalarım vardı şükür şimdi iyiyz sanırım ev taşıma stersinden dolayı kaynaklanıyo sorun olcak diye korkuyorum umarım bişicik olmaz . sarissa isimler içinde tşkler bana kalsa mehmet yusuf koyalım yada görkem diyorum ama bizimki cüneyte takmış gibi gözüküyo bide bizim bi arkadaş isim önerdi iki tane ilgilenenler için yazıyorum enhar : cenenttin altından akan ırmakmış anlamı biride mirza mutluluga işaret anlamına geliyomuş ilgilenenlere duyurulur

Canım bizde mehmetin yanına isim bulamayanlardayız.Çok ağır bir isim olduğu için yanına isim koymakta zorlanıyoruz,bide sülalaede erkek nüfusu fazla güzel isimleride kapmışlar benim oğluma isim kalmadıHayırlısıyla doğsunlar ismiyle gelsinler inşallah.Eren-Emir-Alper-Mete-Sarper-Tolga-Akın-Yağız-Aras düşündüğümüz vazgeçtiğimiz isimlerdi.

Hoş geldin canım.
Oh izne ayrılıyorsun demek artık. Ne güzel.

kızlar selammm iyi haftalar..
ben sabahtan beri okuyorum ama bugün moralim bozuk olduğu için şimdi yazabiliyorum.. Eşimle dün tartıştık hiç keyfim yok bugün neyse sizi de sıkmayayım...
beni de sağlık ocağından hemşire aradı bugün, bir şikayetin var mı, nasılsın? doktor kontrollerine gidiyor musun diye sordu.. ilgilendi bayağı :94:

Doktor kontrolüne gideceklerin gözü aydın, inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..

eşimle benim tek ortak beğendiğimiz isim selim bazen diyorum 2.selim cokmu gelir..
eşime hiç selim demez kimse..
alparslan dedim aile gelenegini bozmayalım alptekin alperen:))
bakalım benim kocişten neler cıkacak

hadi bakalım. ne olursa olsun adıyla yaşasın paşanbence de selim çok güzell. tabi ayoll adamı da dikkate al dediğini o kadar yaptı bak

sanırım nisan annelerinin cogu sezeryan bende öyleyim mesela ben illa normal olsun diye tutturuyorum ama doktorumuz kesinlikle hayır diyor riski cokmuş:18: bu yüzden pustum yerime vaz gectim normal diye ilk bebegim sezeryandı buda öyle olcak büyük ihtimelle ama kısmet yaradan ne gösterir bilemeyiz. kızlar ben kaçıyom benim büyük ogaln durmuyo uykusu geldi sanırım herkese kolay gelsin aman bebeişlere dikkat öpüyorum hepinizi byy

Sarisa [/B]hoşbulduk kızçemizle....

Erva sağol tatlım ben şuanda amerikan hastanesine gidiyorum...Başka hastaneye geçiş yapabilirim doktorumun izniyle rızasıyla...Sen hangi hastaneye gidiyorsun??

boşver üzülme canımgeçer gider hepsi. istiyosan kendini rahat hissedeceksen anlat tatlımben de cuma günü sinir oldum burdaki arkadaşların canını sıkmamak için yazmadım ama en sonunda dayanamadım yazdımherkesin cevabı sinirimi aldı götürdü, rahatladım. iyi ki burası varoluyor canım ama geçiyor o yüzden geçici şeyler için hiççç kendini ve bebişi üzme

Bir isim derdi de bizde var.Hala karar veremedik.Arası ben de düşünmüştüm ama anlamı kötü çıktı.Yağızı beğeniyordum ama onun da anlamı esmer demekmiş, bizimki muhtemelen sarışın olacak, eşim de ben de sarıyız çünkü.Tek tek saysam her isme bir kusur buluyoruz.Ne zor işmiş yaa.

dikkate almazmıyım canım
sen nasılsın kontrolün c.tesi dimi?
kilo alımın nasıl canım bu arada durdumu yine?

evet canım bu cumartesi. hala 4 hafta sonra gel derse bu sefer paralarım adamıyok canım bu ay 1-1,5 kilo kadar aldım. toplamda 5-5,5 falan oldu. bebişin büyüdüğünü hissediyorum ama bakalım inşallah yine gerilik falan çıkmaz. dikkat ediyorum yediğime. doktor hergün yumurta yemene gerek yok haftada 3-4 yesen bile yeter demişti ama ben hergün yiyorum. süt, yoğurt, ceviz, balık, et, meyve hep yemeye çalıştığım şeyler. bakalım minik prensesi koca kız yapabilcezmi

haklısın canım kendimi üzmemeye çalışıyorum da, dünden moral bozukluğu kaldı tabi ister istemez..
Ama iyiki burası varr kafam dağılıyo, bebişimi düşünüyorum

hangı hastaneye gıdıyosun canım ankaradamızın sende

kızlar herkeze merhabaaa
Dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu gün cantamızı hazırlıcam
bu işlerde başk keyifli oluyormuş.

Merhaba canım hoşgeldin.. oh ne güzel...Zevkle hazırlamışsındır..Allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip eylesin inşallah..Kaç haftalıksın????

Hoş geldin canım.
Boş ver olur öyle ara sıra, sıkma canını.
Anlatmak istersen dinleriz, belki rahatlarsın.
kızlar herkeze merhabaaa
Dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu gün cantamızı hazırlıcam
bu işlerde başk keyifli oluyormuş.

Hoş geldin, oh ne güzel işleri kolaylamışsın.
Bende daa bir hazırlık yok.

sağol canım allah bağışlasın bu ikinci bebiş yani..
Bizim daha ilk olduğu için her kafadan ses cıkıyor
Ikinici bebişin adı belli mi?

babamız berfın olsun dıyor.alya ısmıde cok hosuma gıdıyor.bılemedım ıste.bunu babası koyacak ben oglanın ısmını koymustum cunku.sımdı ısısm sırası babamız
da

canım benim kızın ciğerindeki kistlerde yaklaşık 20 haftalıkken belli olmuştu,o zaman senin bebekte bişi görülmediyse içini ferah tut,olsaydı bişi mutlaka farkedilirdi,mutlu mesut git bebişini seyret gel,sonrada bize anlat ve bizi kıskandır tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…