- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.261
kızlar herkeze merhabaaa
dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu gün cantamızı hazırlıcam
bu işlerde başk keyifli oluyormuş.
Merhaba canım hoşgeldin..oh ne güzel...Zevkle hazırlamışsındır..Allahım saglıcakla kucagına alabilmeyi nasip eylesin inşallah..Kaç haftalıksın????
est. canım , zaten bende hoşgeldiniz diyesiye kadar 3 sayfa geçmişti..epey geç hoşgeldiniz cevabı olmuştuervacım
yeni gördüm kusura bakma canım. biz iyiyiz sen nasılsın. bebiş nasıl
Selam tatlım,hoşgeldinslm kızlar...
nasılsınız? biz iyiyiz şükür. doğum izni için doktora gittik bugün hastaneye; askeri hastaneye gittimdi doktorun şubat sonu askerliği bitiyormuşe dedim biz nolcaz. hatta ultrason çeken elemanında bitmiş askerliği yerine biri gelene kadar ultrasonda çekemiyoruz dedi ay dedim yandım ben bunların elinde. sezeryan olursa bu hastaneyi düşünüyordum ama bakalım nasıl birisi gelcek ve tabi benim kızım sabredebilecek mi o zamana kadar
yarın kendi doktorumuza gitcez özele.32.haftada gel sana usg çıktısı vereyim hastanede uğraşma demişti. banada gün doğdu tabi kuzumu göreceğim diye :)
tekrardan çok geçmiş olsn canım..işler oyle yada boyle yetişir sen fazla stress yapma kendine tatlımdorticim ervacım cok önemli bişim yok kızlar gecen gün kasılmalarım vardı şükür şimdi iyiyz sanırım ev taşıma stersinden dolayı kaynaklanıyo sorun olcak diye korkuyorum umarım bişicik olmaz . sarissa isimler içinde tşkler bana kalsa mehmet yusuf koyalım yada görkem diyorum ama bizimki cüneyte takmış gibi gözüküyo bide bizim bi arkadaş isim önerdi iki tane ilgilenenler için yazıyorum enhar : cenenttin altından akan ırmakmış anlamı biride mirza mutluluga işaret anlamına geliyomuş ilgilenenlere duyurulur
Selam tatlım hoşgeldinkızlar selammm iyi haftalar..
ben sabahtan beri okuyorum ama bugün moralim bozuk olduğu için şimdi yazabiliyorum.. Eşimle dün tartıştıkhiç keyfim yok bugün neyse sizi de sıkmayayım...
beni de sağlık ocağından hemşire aradı bugün, bir şikayetin var mı, nasılsın? doktor kontrollerine gidiyor musun diye sordu.. ilgilendi bayağı :94:
Doktor kontrolüne gideceklerin gözü aydın, inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..
ilki sezeryan olunca daha sonraki doğumları normal yapmıyorlar biliyorum..sana da çok kolay gelsin tatlım öpüyorum bye byesanırım nisan annelerinin cogu sezeryan bende öyleyim mesela ben illa normal olsun diye tutturuyorum ama doktorumuz kesinlikle hayır diyor riski cokmuş:18: bu yüzden pustum yerime vaz gectim normal diye ilk bebegim sezeryandı buda öyle olcak büyük ihtimelle ama kısmet yaradan ne gösterir bilemeyiz. kızlar ben kaçıyom benim büyük ogaln durmuyo uykusu geldi sanırım herkese kolay gelsin aman bebeişlere dikkat öpüyorum hepinizi byy
evet canım bu cumartesi. hala 4 hafta sonra gel derse bu sefer paralarım adamıyok canım bu ay 1-1,5 kilo kadar aldım. toplamda 5-5,5 falan oldu. bebişin büyüdüğünü hissediyorum ama bakalım inşallah yine gerilik falan çıkmaz. dikkat ediyorum yediğime. doktor hergün yumurta yemene gerek yok haftada 3-4 yesen bile yeter demişti ama ben hergün yiyorum. süt, yoğurt, ceviz, balık, et, meyve hep yemeye çalıştığım şeyler. bakalım minik prensesi koca kız yapabilcezmi
evet canım bu cumartesi. hala 4 hafta sonra gel derse bu sefer paralarım adamıyok canım bu ay 1-1,5 kilo kadar aldım. toplamda 5-5,5 falan oldu. bebişin büyüdüğünü hissediyorum ama bakalım inşallah yine gerilik falan çıkmaz. dikkat ediyorum yediğime. doktor hergün yumurta yemene gerek yok haftada 3-4 yesen bile yeter demişti ama ben hergün yiyorum. süt, yoğurt, ceviz, balık, et, meyve hep yemeye çalıştığım şeyler. bakalım minik prensesi koca kız yapabilcezmi
[ı]pardon canım görmedim yaşım 28 :)))) senindemi sezeryan canım...????[/ı]
evet sezeryan benımde.ama benımkı ıstek uzerıne sezeryan.ılkındede oyle oldu.ben normal yapamam demıstım ama doktor benı dınlemedı sancı hapı ve sancı serumuyla benı altı saat kıvrandırmıstı.ama baktı olmayacak mecburen sezeryan yapmıstı.bu ıkıncı olacagı ıcın agrısız sancısız gule oynaya gıderım ınsallah doguma bu sefer.:90:
benimde ilk sezaryan oldu hiç acılma sancı olmamaştı. Mecbur sezaryanla aldılar. Buda şimdi sezaryanolacak. Ama sezaryanda doğumdan sonra kötü oluyor yatman gerekiyor 1-2 hafta
Sarisa [/B]hoşbulduk kızçemizle....
Erva sağol tatlım ben şuanda amerikan hastanesine gidiyorum...Başka hastaneye geçiş yapabilirim doktorumun izniyle rızasıyla...Sen hangi hastaneye gidiyorsun??
Merhaba canım hoşgeldin,kızlar herkeze merhabaaa
Dün bebeğimin bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim bu gün cantamızı hazırlıcam
bu işlerde başk keyifli oluyormuş.
Günaydın canım hoşgeldinGÜNAYDIN KIZLARRR... NASILSINIZ BAKALIM... BEBEİŞLER NASIL :)))BENİM KIZ FIKIR FIKIR... GEÇEN KEŞFETTİM Kİ PORTAKAL SEVİYOR :))) BEN PORTAKAL YEDİKÇE BENİM KIZ TEPİNDİ... BEN YEDİM O TEPİNDİ :))))) TEPİNSİN DİYE BİRAZ FAZLA YEMİŞİM BUGÜN MİDEM AĞRIYOO :))))))))))
Merhaba canım hoşgeldinHepinize merhaba anneler
doktor kontrolü olanlar inşallah güzel haberlerle gelirler, hastalara çok geçmiş olsun.. Umarım bütün bebişler iyi anneleri de keyiflidir..
dortiiiii ben de ankaradayım.sen nereye gidiyorsun kontrollere??
Selam tatlım hoşgeldin,
hayırdır neden tartıştınız dicem ama bende durdum durdum dün akşam brz tartıştık bizde..seni bilmiyorum ama ben şu aralar herşeye gıcık oluyorum
Hoş geldin canım.
Boş ver olur öyle ara sıra, sıkma canını.
Anlatmak istersen dinleriz, belki rahatlarsın.
Hoş geldin, oh ne güzel işleri kolaylamışsın.
Bende daa bir hazırlık yok.
evet sezeryan benımde.ama benımkı ıstek uzerıne sezeryan.ılkındede oyle oldu.ben normal yapamam demıstım ama doktor benı dınlemedı sancı hapı ve sancı serumuyla benı altı saat kıvrandırmıstı.ama baktı olmayacak mecburen sezeryan yapmıstı.bu ıkıncı olacagı ıcın agrısız sancısız gule oynaya gıderım ınsallah doguma bu sefer.:90:
kızlar selammm iyi haftalar..
ben sabahtan beri okuyorum ama bugün moralim bozuk olduğu için şimdi yazabiliyorum.. Eşimle dün tartıştıkhiç keyfim yok bugün neyse sizi de sıkmayayım...
beni de sağlık ocağından hemşire aradı bugün, bir şikayetin var mı, nasılsın? doktor kontrollerine gidiyor musun diye sordu.. ilgilendi bayağı :94:
Doktor kontrolüne gideceklerin gözü aydın, inşallah iyi haberlerle gelirsiniz..
olsun korkma.bız tecrubelıyız bu konuda.allaha emanet ol.
cankayada hrs kadın hastanesıne gıdıyorum canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?