- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.201
bebişim iyidir umarım 3 haftadır görmüyorum. Bakalaım bu cumartesi kontrolümüz var. Büyüdümü kerata
Canım benim kızım olacak nasip olursa. Biz beril koymayı düşünüyoruz
[ı]birşey soracagım kızlar sata göremi hesaplama yapılıyor hafta hesapalrken tablomuz sata göre..ama ultrasonda bebeğimiz 1 hafta önce gidiyor...hangisi dikkate almalıyım...????bu bir dahaki konmtrolde değişebilirmi acaba yada hep böyle devam edermi ilk bu ay belli oldu bu...[/ı]
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...Hoşbulduk kızımla....Geçen hafta doktoruma sorudm 30 Nisanda bebeğim dogabilirmi diye oda demezmi o zamana kadar kucagında olur...Nisanın son haftası sanırım dogum gerçekleşir..Sezeryan olacak bizimkisi((Hayırlısı olsun...Bebeğin saglıklı olsunda biz razıyız..
Allahım hepimize hayırlı dogumlar nasip eylesin...Kızçemizin ismi İrem Su canlarım...Sizlerin aldığınzı eşyaları takip ediyorum,eksikleirmi tamamlamaya çalışıyorum ama bitmiyor...Gelin çeyizi gibiymiş vallahi :)))Kiminiz maşallah dogum çantanızı hazırlamaya başlamışsınız okudukça içim tuhaf olmuştu...
hoşbulduk canım. ayy geçmiş olsun ya. fazla yorulmamaya ayakta kalmamaya bak. kasılmayı nasıl anladın canım. ben anlayamam diye korkuyorum da:18:Braxton ı ben de duymuştum
Ana kucağı şeklinde olan çok güzemiş gerçekten ama bence o yastık yerine normal bir yastık da kullanılabilir.
Çok gerekli bir şey gibi gelmedi bana.
kızlar kullanmadan önce uyku setini de yıkayacak mısınız?
amin canım inşallah...Bizimde aniden belli oldu..İrem Su inşallah...
allah bagıslasın canım.ne guzel ısım bulmussun.bakalım bzızımkı ne olacak.ayol cocuk dogacak bız daha ısım bulamadık
Neden sezeryan canım? .ok erken değil mi bu karar için?
Benim doktorum şuan normal doğuma engel bi durum yok son haftalarda netleştiricez dedi de :26:
Kızının ismide çok güzel, ismiyle yaşasın
Bende hastane çantası için gerekenleri en geç 2 hafta içinde yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum
çok tatlı telaşlarmış
Canım anlaşılmayacak gibi değildi, bende anlamam diyordum ama anlaşılıyor
Karnım sipsivri ve taş gibi oldu çok gerildi, uykumdan uyandım o dereceydi
Bende çok gerekli olduğunu düşünüyorum..
Görmeden önce alırım diye düşünüyodum ama taş çatlasa 20 cm dir..
Neden sezeryan canım? .ok erken değil mi bu karar için?
Benim doktorum şuan normal doğuma engel bi durum yok son haftalarda netleştiricez dedi de :26:
Kızının ismide çok güzel, ismiyle yaşasın
Bende hastane çantası için gerekenleri en geç 2 hafta içinde yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum
çok tatlı telaşlarmış
Canım benim çok teşekkür ederim..İnsan hevesleniyor vallahi..İnsan valizini hazırlamak istiyor erken dogum korkusu kaplıyor içini öle rüyalar görüyorum hep...Mecburi sezeryan tatlım bizimki canım tedavi ile hamile kaldığımdan dolayı...
Birşey soracagım kızlar sata göremi hesaplama yapılıyor hafta hesapalrken tablomuz sata göre..Ama ultrasonda bebeğimiz 1 hafta önce gidiyor...hangisi dikkate almalıyım...????Bu bir dahaki konmtrolde değişebilirmi acaba yada hep böyle devam edermi ilk bu ay belli oldu bu...
Allah bir daha yaşatmasın demekki başa gelince anlaşılıyormuş:18:vaktinde saatinde gelsinler inşallah
Canım benim çok teşekkür ederim..İnsan hevesleniyor vallahi..İnsan valizini hazırlamak istiyor erken dogum korkusu kaplıyor içini öle rüyalar görüyorum hep...Mecburi sezeryan tatlım bizimki canım tedavi ile hamile kaldığımdan dolayı...
ilk 3 aydaki ultrason tarihleri gerçek doğum tarihini gösteriyormuş..
Benim ilk zamanlar 20-25 nisan çıkıyordu..
Günaydın tatlı anneler....
Şu gece uykuları eziyet artık resmen eziyet....Oğlum uykusuz gecelere şimdiden hazırlamaya başladı beni :)
Bugün yıllardır görmediğim üniversite arkadaşlarımla buluşucam, heyecanlıyım ve mutluyum.Bakalım nasıl geçecek...
Hepinize güzel bir hafta diliyorum şimdiden.Görüşürüz yine...
kızlar kraft ın sallanır beşik ve mama sandalyesinı almayı dusunuyorum arkadasım kullanıyor cok memnun sızınde bu urun hakkındakı yorumlarınızı alsam
yssknk
nasılsın canım?hoşgeldin
canım kasılmaların başlamış..Dikkat et canım.Doktorum bana agrıların ritmiş olursa hemen gel dedi...Takip et devamlı dedi..Olup geçiyorsa sorun yok dedi..Benimde geceleri kramplarım oluyor...Uzandığımda yada fazla oturdugumda popomda dahi agrılarım oluyor..
Yssknk hoşgeldin canımisim konusunda eşinin senin içine sinmediğini farkedip anlayışlı davranması çok hoş zafer senin olucak galiba
Funmak Hoşgeldin canımBeşiğiniz ve odanız hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?