2011 Nisan Anneleri

nazar degmesin canım...Ben saglık ocagına hiç gitmedim..Aşıda olmadım :)))))

saol canım benim aileden uzakta olmak bu durumlarda çok koyuyor

Günaydın kızlarr
Nasılsınız
Kontrole gidecek arkadaşlar hadi güzel haberlerle gelin inş.Ne güzel bebişlerinizle hasret gidereceksiniz kıskandım bak şimdi
Eşlerle problemler bu ara zirvede herhalde.Biz de arada yiyoruz birbirimizi ama gelip geçici çok şükür...Boşverin takmayalım kimseyi...Kayınvaldeydi...Eltiydi...Yok görümceydi...Sallayın gitsin

saol canım
öksürmekten ciğerlerim sancıyor artık işin kötüsüde bi çorba yapanım bile yok moralim sıfıra indi

canım geçmişler olsun...geçen ay bende çok hastaydım ve güya kaynana ve eltimle aynı binada oturuyoruz...biride bi çorba yapıp getirmedi,kendi ailen olmazsa yakın kimseyi arama...bolca tavuksuyuna çorba yap içine limonsuyu ve karabiberi doldur onu tabak tabak iç...ıhlamur kaynat içine zencefil ve bal kat onuda iç,1 bardakta portakal sık battaniye altına gir dinlen...yarına öksürük kırgınlık azalmış olur...

Saol canım
dediğin gibi nolur nolmaz oturdum dinleniyorum yine de..

evet ben de çok sinirleniyorum bazen ama saolsun hep alttan alıyo, ''poff hamilelik ne zormuş yaa'' deyip de güldürüyo sonra beni.. Onlar gerçekten doğana kadar bişeyin farkına varmıyolar, ben bebişin eksikleri konusunda stres yapıyorum, bi an önce halledelim çıksın aradan diyorum, beyfendi o kadar rahat ki.. çıldırmamak elde değil

Dogum çantasını hazırlamaya başlayan hanımlar bebek eşyalarınızı hangi deterjanla yıkadınız ????

canım ben özel deterjanla yıkamadım,eğer bebek için özel deterjanla yıkarsan sürekli aynısını kullanmak zorunda kalıyormussun,kendı deterjanına ddöndüğünde bebek alerji oluyormus diye duydum bi yakınımın kızı öyleydi,ben bıde yıkadıktan sonra düzgünce katladım hiç ütülemedim,mikrobu kırılmasın bebeği o kadar hijyene alıstırmayın dıe bı yazı okumustum netten,ya ben çok rahatım yada cok ince düşünemiyorum anlamadım gitti

2 tabak çorba içtim şimdi tatlım
haklısın valla kendi anan baban yoksa yanında gerisi hikaye
bide ıhlamur kaynatıym valla ayakta gezecek halim yok ya bayılıcam şimdi
narla portakalıda karıştırır sıkarım artık inşallah toparlanırım yarına kadar

saol canım
öksürmekten ciğerlerim sancıyor artık işin kötüsüde bi çorba yapanım bile yok moralim sıfıra indi

canım benim ya senin de benim gibi ailen uzakta yani
seni cok iyi anlıyorum bende hasta olunca cok arıyorum yanımda birilerini..
o zman eşime takıyorum sen nie ilgilenmiyorsun diye..

Canım hangi medicalparka gidiyorsun?

ayneeennnn sen hasta olduğunda böylemi yapıyorum diye başlıyorum hastayken uyuzum kocama şimdi aradm nar bal filan istedim alsın gelsin bu kez hastalığımı burnundan getiricem kesinlikle

saol canım benim aileden uzakta olmak bu durumlarda çok koyuyor

evet tatlım aynen öyle. ama bak ben bide annemi 5 sene önce kaybettim. boşver varlıkları bile yeter. Allah herkesinkine uzun ömür versin. uzakta da olsalar telefonla seslerini duymak moral vermeleri bile yetiyor. ben şimdi babama sarmış vaziyetteyim o yüzden

Benim de ailem başka şehirde, normalde de hastalanınca çok hassas ve çekilmez olurum, üzerine bi de hamilelik durur durur ağlarım artık ''annee'' diye.. Allah acil şifalar versin dscopur, çok iyi bak kendine canım..

bu benim 2.kızım olacak allah nasipederse ve benimki sanki ben her yıl doğuruyormuşum gibi bir rahat bir genişki sormayın arada bi bağırtı koparıyomda şöyle silkelenip kendine geliyor...burda herkes iyi kötü işi yarılamış..ben hala odanın boyanmasını bekliyorum ve benim kociş ay sonu yada mart başı hallederiz diyoo...bende yook acele etme ben doğuma gittiğim gün halledersin dedim onada olur diye gülüyor...çıldırmamak elde değil... büyüyene kadar kendi odamda bakarım sonra ablasının odasına yerleştiririm diye düşündüm...yani herkeste bi dert var ...

evet Allahım ailelerimizi başımızdan eksik etmesin,onlar bizi el kızı olarak görürlerken, hastalığımızda ailemiz koşuyor yanımıza.

ayneeennnn sen hasta olduğunda böylemi yapıyorum diye başlıyorum hastayken uyuzum kocama şimdi aradm nar bal filan istedim alsın gelsin bu kez hastalığımı burnundan getiricem kesinlikle

biraz ceksin canım nazını hem hamilesin hemde hasta..
erkekler pek anlamıyor hastalıktan doğaları böyle galiba..
ben de bi ara cok grip oldum ama öksürük olmadı şükür kasık fıtıgım olduğu için dr söylediğimde drum öksürmek yok dedi sanki elimdeymiş gibi karın içi basıncım artyormus..
bal iyi gelir canım öksürüğe pekmez de iyi

didemciğim Allahım şifalar versin ve kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Yakında olsak kaynatırdım çorbanı canım ama maalesef birşey yapamıyoruz bizde.Bol bol dinlen canım,dinlenmeden geçmiyo bu meret:2:

kızlar ben kısa süreliğine çıkıyorum kızıma onla eşleştirme oyunu oynayacağıma söz vermiştim...1 saat süre istemiştim meğer sürem dolmuş başıma dikildi...hadi kaynatın bakalım

selam kızlaar,:92:

3-4 gündür yoktum,giremedim..geçmişe şöyle bir baktım amma birikmiş,
okuyabilrmiyim bilmiyorum..

cuma günü(30+2) kontrolümüz vardı,oğluşumu gördüm
kocaman oluyor gitgide,bu sefer hep yüzünü gördük bir de pipisini,
inmiş mi diye özellikle bakıyordu dr.
43,5 cm ve 1856 gr.dı yine 11 gün ilerde,doğum 2 nisan görünüyor hala ama dr.23 mart ile 27 nisan arası bir zamanda olacak dedi..normal süreleri bu 3 hafta önce 2 hafta sonra..
nstye girdim,15-20 dk.sürdü,ama dr.bu hafta tekrar istedi,kalp atışları fazla düz çizgi çizmiş,bir daha bakalım dedi..ben yine evham yapmadan birşey yoktur diye kendimi telkin ediyorum tabi..
bu cuma yada cmt tekrar giricem bakalım..:18:

Canım sabahtan beri seni merak ediyordum bende,geçmiş olsun Allah şifa versin.İşe gelebildin mi?
ay canım yaa sorma işe filan gitmedim sabah aradılar uyumuş kalmışım zaten benden ses çkmıyo baktılar borazan gibi ötüyom telde sen gelme bugün dediler yatıom evde

allah rahmet eylesin tatlım çok üzüldüm
allah babana uzun ömür versin evet varlıkları bile yetiyo ama şimdi arayamyorum bile üzülürlr diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…