- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.301
geçmişi okudumda ayy gözlerim bi tuaf oldusağlıkocağı konusunda benim kadar şanslı olan yok sanırım gerçi buna şans denirse....geçende arkadaşlara burda anlattım bizim ebe beni benden iyi takip ediyor ve herşeyde arıyor ...bu haftada 2.doz aşı için mutlaka arıcaktır...hatta ben bidaha aşı olmak istemediğimi söylediğim halde bide ısrarcıki sormayın :18:
çok geçmiş olsun canım. benim de yok burda kimsem.yalnız değilsin merak etme. aynı durumdayız.
canım aslında 32. haftama10 gün var ama ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum. bi mani çıkmazsa. ya mesela 39. haftada sezeryan olduk diyelim. 1 hafta kalıyor ya doğum öncesi izinden. yeni çıkan yasaya göre onu izne ekletebiliyoruz diye duymuştum ama şirket yok öyle bişey diyor. bi bilgin var mı canım bu konu ile ilgili
saol canım
öksürmekten ciğerlerim sancıyor artık işin kötüsüde bi çorba yapanım bile yok moralim sıfıra indi
mis gibi oturursun şimdi ne gzl..ama sen ağrım yok diye de fazla koşturma canım.Nolur nolmaz Allah korusun
selam canım hoşgeldin,
çok geçmiş olsun tatlım aman kendine dikkat et zaten istediğimiz ilacı da kullanamıyoruz..istirahattesin değil mi tatlım
:)) ne zmn başlıyr iznin tatlım
lohusayken çok terleniyormuş zaten mutlaka o teride atmak gerekiyormuş bünyeden..yani yatmak şart..
dediğin gibi tatlım bebiş tedavi ileyse SSK olmaz o riske girilmez..
bugün doktora gidecek olan arkadaşlarımız inşallah iyi haberlerle dönerler..bizi merakta koymayın emii :80:
eşlerimizle kapışmaya başladık artık...sanırım bugünler bir başlangıç çünkü ilerleyen zamanlarda biz anne adaylaı hormonlarımızın zıplaması sebebiyle daha çok ilgi ve yardım bekliyor vede karşılığını bulamayınca eşlerimizi aynı bunun gibi görüyoruz
kızlar sabırlı ve sakin olmaya çalışın aslında eşlerimiz bizi üzmek istemiyor onlar hayatlarını herzamanki gibi sürdürüyor sadece o kadar...yeni bir nefesin eve gireceği konusunda bizim kadar farkında değiller...onlar doğumdan sonra bu gerçeği farkediyorlar...
Dogum çantasını hazırlamaya başlayan hanımlar bebek eşyalarınızı hangi deterjanla yıkadınız ????
canım geçmişler olsun...geçen ay bende çok hastaydım ve güya kaynana ve eltimle aynı binada oturuyoruz...biride bi çorba yapıp getirmedi,kendi ailen olmazsa yakın kimseyi arama...bolca tavuksuyuna çorba yap içine limonsuyu ve karabiberi doldur onu tabak tabak iç...ıhlamur kaynat içine zencefil ve bal kat onuda iç,1 bardakta portakal sık battaniye altına gir dinlen...yarına öksürük kırgınlık azalmış olur...
saol canım
öksürmekten ciğerlerim sancıyor artık işin kötüsüde bi çorba yapanım bile yok moralim sıfıra indi
Canım hangi medicalparka gidiyorsun?Ben medicalpark a gidiyorum canım , memnunum ama diyorum ki doğumu SSK da yapsak nolurki..yapan arkadaşlarım gayet gzl anlatıyorlar..ne diye o kadar özele para vercem diye şu aralar düşünmüyor değilim
Merhaba canım hoşgeldin,
ohh ohh hadi kolayladın işlerin çoğunu..hangi deterjanla yıkadın canım
Günaydın canım hoşgeldin,
hamdolsun iyiyim ben prenseste iyi o da senin kızın gibi kıpır kıpır
Merhaba canım hoşgeldin,
nasılsın iyimisin tatlım
slm kızlarrr nasılsınız
ben çok kötüyüm ya yataktan şimdi kalkabildim grip olmuşm kafamı dik tutamıyorum
canım benim ya senin de benim gibi ailen uzakta yani
seni cok iyi anlıyorum bende hasta olunca cok arıyorum yanımda birilerini..
o zman eşime takıyorum sen nie ilgilenmiyorsun diye..
saol canım benim aileden uzakta olmak bu durumlarda çok koyuyor
2 tabak çorba içtim şimdi tatlım
haklısın valla kendi anan baban yoksa yanında gerisi hikaye
bide ıhlamur kaynatıym valla ayakta gezecek halim yok ya bayılıcam şimdi
narla portakalıda karıştırır sıkarım artık inşallah toparlanırım yarına kadar
canım benim ya senin de benim gibi ailen uzakta yani
seni cok iyi anlıyorum bende hasta olunca cok arıyorum yanımda birilerini..
o zman eşime takıyorum sen nie ilgilenmiyorsun diye..
canım geçmişler olsun...geçen ay bende çok hastaydım ve güya kaynana ve eltimle aynı binada oturuyoruz...biride bi çorba yapıp getirmedi,kendi ailen olmazsa yakın kimseyi arama...bolca tavuksuyuna çorba yap içine limonsuyu ve karabiberi doldur onu tabak tabak iç...ıhlamur kaynat içine zencefil ve bal kat onuda iç,1 bardakta portakal sık battaniye altına gir dinlen...yarına öksürük kırgınlık azalmış olur...
ayneeennnn sen hasta olduğunda böylemi yapıyorum diye başlıyorum hastayken uyuzum kocama şimdi aradm nar bal filan istedim alsın gelsin bu kez hastalığımı burnundan getiricem kesinlikle
ay canım yaa sorma işe filan gitmedim sabah aradılar uyumuş kalmışım zaten benden ses çkmıyo baktılar borazan gibi ötüyom telde sen gelme bugün dediler yatıom evdeCanım sabahtan beri seni merak ediyordum bende,geçmiş olsun Allah şifa versin.İşe gelebildin mi?
evet tatlım aynen öyle. ama bak ben bide annemi 5 sene önce kaybettim. boşver varlıkları bile yeter. Allah herkesinkine uzun ömür versin. uzakta da olsalar telefonla seslerini duymak moral vermeleri bile yetiyor. ben şimdi babama sarmış vaziyetteyim o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?