2011 Nisan Anneleri

Hoşbulduk canım saol çok iyiyim valla bugün maaşallah çok hafif hissediyorum kendimi hamile değilmişim gibi fırsat bu fırsat temizlik yaptım her seferinde belim ağrırdı bugün tık yok hava da çok güzel, gideyim bebişime ciciler alayım diyorum sen nasılsın?

dualarım seninle canım, inşallah güzel haberlerle gelirsin..

slm kızlarrr nasılsınız
ben çok kötüyüm ya yataktan şimdi kalkabildim grip olmuşm kafamı dik tutamıyorum

benim bebiş de çok şükür iyi bakalım cumartesi görcez nasıl olduğunu. gün sayıyoruz napalım işte. hem izin için. hemde doğum için aynı anda

kesinlikle çok haklısın canım. ben hayatımda bu kadar dengeli beslendiğim bi dönem daha hatırlamıyorumbakalım kilo artışıda artık daha fazla olur herhalde. kaçla tamamlayacağız bakalım

hangi gün gideceksin canım?senin açık azdı kapanmıştır merak etme. hem kapanmasa bile o kadarcık bi ultrason sapması ya da gerilik gayet normal. 15 güne kadar normal hatta.

hadi canım rastgele. dualarımız seninle. hayırlı haberlerini bekliyoruzz:79:

evet canım işte bizimde hormonlar tavanda. napalım onlardan çıkarıyoruz acısını. onlarda haklılar. idare idare nereye kadar. düzelir canım akşama bşeycik kalmaz

Kızlarkzı bebegı olacaklar ısımler bellımı.ne koyacaksınız.ben hala bulamadım bısey

eşim hamile olduğumu öğrendiğinde 'yeni gözdem bu' diyerek karnımı sevmişti o zaman kız olursa adı gözde olur demiştim,ama ECRİN de karar verdik son olarak,Allah'ın hediyesi anlamına geliyor

Vallahi çok güzel bir konu hafta sonu bende düşündüm hatta ben gecelik +sabahlık ve pijama takımı aldım krem ve pembe olmak üzere 100 tl ye canım...Artı olarak 1 takımda penye tarzı gündelik alayım diyorum...Ama hastanede gecelik giydirirlermi bilemiyorum onun yerine 1 takım daha pijama takımımı olsa diyorum...Kafam karışık...Çok terleniyormuş dogumdan sonra sık sık üst değişiyormuş...Bakalım artıkın..

Canım Allaha emanet olun ikinizde..Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Merhaba canım hoşgeldin
hamdolsun ben iyiyim sen ve bebişin nasıl?ben gecelik almayı düşünmüyorum sadece 2 takım pijama götüreceğim canım

hayırlı haberlerle gelirsin inş. canım
tatlım , eşinde haklı sende haklısın :))şu aralar indan nolursa olsun accaip ilgi alaka bekliyor..kayınpederine de çok geçmiş olsun..bir evlat olarak ta eşin tabii babasını da merak ediyor..çok görmemeye çalış , kafaya takmamaya çalış..hormonlarımızın da etkisiyle çook mantıklı davranamayabiliyoruz..çok kırışgan olabiliyoruz..ama stress sıkıntı yapmaki bebişte üzülmesin..herşey onlar için

Ayyy bizde öyleyiz özellikle babası ıncığını cıncığını araştırıyor ismin.Bakalım ya sadece Mehmet olacak yada rüyamda falan görücem galiba yoksa isim bulamıcaz

leegörkemm canım ben hafta içi birgün gidicem ilaçlarım azaldı onu da halletmem gerekiyor 1 ay dolmadan ecz.sorun cıkyor biliosun ilaçların bitmesini beklycem o da carsambaya filan geliyor sanırım..

geçmişi okudumda ayy gözlerim bi tuaf oldu sağlıkocağı konusunda benim kadar şanslı olan yok sanırım gerçi buna şans denirse....geçende arkadaşlara burda anlattım bizim ebe beni benden iyi takip ediyor ve herşeyde arıyor ...bu haftada 2.doz aşı için mutlaka arıcaktır...hatta ben bidaha aşı olmak istemediğimi söylediğim halde bide ısrarcıki sormayın :18:

leegörkemm canım ben hafta içi birgün gidicem ilaçlarım azaldı onu da halletmem gerekiyor 1 ay dolmadan ecz.sorun cıkyor biliosun ilaçların bitmesini beklycem o da carsambaya filan geliyor sanırım..

anladım csanım evet bigisayarda günü dolmadıysa gözüktüğü için ecz. ilaç vermiyor. eşimden biliyorumaz kalmış seninde nerdeyse 1 hafta.

mis gibi oturursun şimdi ne gzl..ama sen ağrım yok diye de fazla koşturma canım.Nolur nolmaz Allah korusun
slm kızlarrr nasılsınız
ben çok kötüyüm ya yataktan şimdi kalkabildim grip olmuşm kafamı dik tutamıyorum
selam canım hoşgeldin,
çok geçmiş olsun tatlım aman kendine dikkat et zaten istediğimiz ilacı da kullanamıyoruz..istirahattesin değil mi tatlım

benim bebiş de çok şükür iyi bakalım cumartesi görcez nasıl olduğunu. gün sayıyoruz napalım işte. hem izin için. hemde doğum için aynı anda
:)) ne zmn başlıyr iznin tatlım
lohusayken çok terleniyormuş zaten mutlaka o teride atmak gerekiyormuş bünyeden..yani yatmak şart..

dediğin gibi tatlım bebiş tedavi ileyse SSK olmaz o riske girilmez..

bugün doktora gidecek olan arkadaşlarımız inşallah iyi haberlerle dönerler..bizi merakta koymayın emii :80:

eşlerimizle kapışmaya başladık artık...sanırım bugünler bir başlangıç çünkü ilerleyen zamanlarda biz anne adaylaı hormonlarımızın zıplaması sebebiyle daha çok ilgi ve yardım bekliyor vede karşılığını bulamayınca eşlerimizi aynı bunun gibi görüyoruz

kızlar sabırlı ve sakin olmaya çalışın aslında eşlerimiz bizi üzmek istemiyor onlar hayatlarını herzamanki gibi sürdürüyor sadece o kadar...yeni bir nefesin eve gireceği konusunda bizim kadar farkında değiller...onlar doğumdan sonra bu gerçeği farkediyorlar...

saol canım
öksürmekten ciğerlerim sancıyor artık işin kötüsüde bi çorba yapanım bile yok moralim sıfıra indi

çok geçmiş olsun canım. benim de yok burda kimsem.yalnız değilsin merak etme. aynı durumdayız.

canım aslında 32. haftama10 gün var ama ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum. bi mani çıkmazsa. ya mesela 39. haftada sezeryan olduk diyelim. 1 hafta kalıyor ya doğum öncesi izinden. yeni çıkan yasaya göre onu izne ekletebiliyoruz diye duymuştum ama şirket yok öyle bişey diyor. bi bilgin var mı canım bu konu ile ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…