- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.281
Ben medicalpark a gidiyorum canım , memnunum ama diyorum ki doğumu SSK da yapsak nolurki..yapan arkadaşlarım gayet gzl anlatıyorlar..ne diye o kadar özele para vercem diye şu aralar düşünmüyor değilim
Merhaba canım hoşgeldin,
ohh ohh hadi kolayladın işlerin çoğunu..hangi deterjanla yıkadın canım
Günaydın canım hoşgeldin,
hamdolsun iyiyim ben prenseste iyi o da senin kızın gibi kıpır kıpır
Merhaba canım hoşgeldin,
nasılsın iyimisin tatlım
Canlarım ben sımdı hazırlanmak ıcın ayrılıyorum aranızdan.sızden rıcam var.ne olur bana dua edın.ıkıncı defa ayrıntılı ultrasona gırecegım bır saat sonra.ınsallah yıne ıyı haberler alırım.bızım sorunlu sıkıntılı olaylarımız oldugu ıcın ıkıncı defa ayrıntılıya gırecegım.bırıncısı yapıldıgında 19 haftalıktı bebegım.ama doktor ıkıncı defa yıne yapalım bebek hem daha buyumus olur dedı.bugun ıyıce bakacaklar.ınsallah kotu bısey cıkmaz bebegımde.sızden dua beklıyorum allah hepınızden razı olsun.gelır gelmez yazarım ne oldugunu.sımdılık hoscakalın.allaha emanet olun canlarım:18:
est. canım , zaten bende hoşgeldiniz diyesiye kadar 3 sayfa geçmişti..epey geç hoşgeldiniz cevabı olmuştuiyiyim bende bebişte hamdolsun iyi tatlım..bol bol anneyi itip kakalıyor senin bebiş nsl bakalım
Selam tatlım,hoşgeldin
hadi gözün aydın demek izne çıkıyorsun..darısı bizim başımıza inş.ben bu ayın 21inde 32. haftamı tamamlıyorum ama martın ortasına hatta sonuna kadar çalışmaya niyetim var bakalım artık Allah sıkıntı vermezse
tekrardan çok geçmiş olsn canım..işler oyle yada boyle yetişir sen fazla stress yapma kendine tatlım
Selam tatlım hoşgeldin,
hayırdır neden tartıştınız dicem ama bende durdum durdum dün akşam brz tartıştık bizde..seni bilmiyorum ama ben şu aralar herşeye gıcık oluyorum
ilki sezeryan olunca daha sonraki doğumları normal yapmıyorlar biliyorum..sana da çok kolay gelsin tatlım öpüyorum bye bye
annelik ne kadar zormuş daha dogmadan ne yesemde kızıma faydalı olur diye düşünmekten kendimizi alamıyoruz...ben bile dün ceviz yemeyi unutmuşum kendimi suçluyorum bugün yiyemedim diye :)))Zaten bu aydan sonra kilo alımları daha yüksek olucakmış dr öle dedi..
insallah canım..büyümüştür meraklanma canım yediklerine dikkat ediyorsan sorun yok..
ben hala hergün yumurta yiyemiyorum 3-4gün ancak..
ben de haftaya gidicem insallah kontrole bakalım bizim pasa aradaki acığı kapatabilmişmi?
Canlarım ben sımdı hazırlanmak ıcın ayrılıyorum aranızdan.sızden rıcam var.ne olur bana dua edın.ıkıncı defa ayrıntılı ultrasona gırecegım bır saat sonra.ınsallah yıne ıyı haberler alırım.bızım sorunlu sıkıntılı olaylarımız oldugu ıcın ıkıncı defa ayrıntılıya gırecegım.bırıncısı yapıldıgında 19 haftalıktı bebegım.ama doktor ıkıncı defa yıne yapalım bebek hem daha buyumus olur dedı.bugun ıyıce bakacaklar.ınsallah kotu bısey cıkmaz bebegımde.sızden dua beklıyorum allah hepınızden razı olsun.gelır gelmez yazarım ne oldugunu.sımdılık hoscakalın.allaha emanet olun canlarım:18:
kızlar sağolunnnben buaralar çooook alınganım, eşim de babası rahatsız olduğu için çokk stresli
ikimizin de dolduğu bir ana denk geldi, kırdık birbirimizi.. O da haklı, babası çok rahatsız her saniye onunla olmak istiyor,1 yıldır hasta kayınpederimben de kendimi & kızımı değersiz hissettim biran, surat yaptım o da kızdı bana zor günlerimde destek olmuyorsun filan dedi..daha çok kötü hissettim kendimi..:2: :2:
Kızlarkzı bebegı olacaklar ısımler bellımı.ne koyacaksınız.ben hala bulamadım bısey
merhaba hanımlar, nasılsınız
bugün kontrolü olanlara hayırlı güzel haberlerle dönmelerini dilerim.
bende haftasonu hastane pijaması işini hallettim kısmen. pijama takımı aldım ama hala istediğim gibi bir gecelik bulabilmiş değilim. Pijamayı ise Marilyn diye gecelik-pijama satan mağazadan aldım. ben ümraniye şubesinden aldım ama sanırım biçok yerde şubesi var ve şu anda ciddi indirimdeler. ben 138.00 tl'lik sabahlıklı takımı 62.00 tl ye aldım. kumaşı çok hoş yumuşacık. Yine günlük kullanım için doğumdan sonra 25-30 tl ye çok hoş takımlar vardı. Hastane için 2 takım pijama ve bir gecelik yeterlimi sizce? sizler nasıl hallettiniz bu konuyu?
:26:
Ben medicalpark a gidiyorum canım , memnunum ama diyorum ki doğumu SSK da yapsak nolurki..yapan arkadaşlarım gayet gzl anlatıyorlar..ne diye o kadar özele para vercem diye şu aralar düşünmüyor değilim
Haklısın canım ama denemeden anlayamayız ki birde benim bebek tedaviyle olunca sgk ya güvenipte kendimi emanet edemiyorum psıkoloji ile alakalı sanırım.
30 hAftalık benim sezaryan olaca için belki erkende gelebilir bebek. hazırlıklara başladm şimdiden ama canta hazırlarken eksiklerde çıkıyor en azınan onlarıda tamamlarım.
Alalhım hayırlı dogumlar nasip eylesin canım....Eksik hiç bitmiyorki çantana neler koydun onalrıda yazarsan daha hazırlamamış olanlara fikir olur tatlım
Merhaba canım hoşgeldinmerhaba hanımlar, nasılsınız
bugün kontrolü olanlara hayırlı güzel haberlerle dönmelerini dilerim.
bende haftasonu hastane pijaması işini hallettim kısmen. pijama takımı aldım ama hala istediğim gibi bir gecelik bulabilmiş değilim. Pijamayı ise Marilyn diye gecelik-pijama satan mağazadan aldım. ben ümraniye şubesinden aldım ama sanırım biçok yerde şubesi var ve şu anda ciddi indirimdeler. ben 138.00 tl'lik sabahlıklı takımı 62.00 tl ye aldım. kumaşı çok hoş yumuşacık. Yine günlük kullanım için doğumdan sonra 25-30 tl ye çok hoş takımlar vardı. Hastane için 2 takım pijama ve bir gecelik yeterlimi sizce? sizler nasıl hallettiniz bu konuyu?
:26:
hayırlı haberlerle gelirsin inş. canımCanlarım ben sımdı hazırlanmak ıcın ayrılıyorum aranızdan.sızden rıcam var.ne olur bana dua edın.ıkıncı defa ayrıntılı ultrasona gırecegım bır saat sonra.ınsallah yıne ıyı haberler alırım.bızım sorunlu sıkıntılı olaylarımız oldugu ıcın ıkıncı defa ayrıntılıya gırecegım.bırıncısı yapıldıgında 19 haftalıktı bebegım.ama doktor ıkıncı defa yıne yapalım bebek hem daha buyumus olur dedı.bugun ıyıce bakacaklar.ınsallah kotu bısey cıkmaz bebegımde.sızden dua beklıyorum allah hepınızden razı olsun.gelır gelmez yazarım ne oldugunu.sımdılık hoscakalın.allaha emanet olun canlarım:18:
tatlım , eşinde haklı sende haklısın :))şu aralar indan nolursa olsun accaip ilgi alaka bekliyor..kayınpederine de çok geçmiş olsun..bir evlat olarak ta eşin tabii babasını da merak ediyor..çok görmemeye çalış , kafaya takmamaya çalış..hormonlarımızın da etkisiyle çook mantıklı davranamayabiliyoruz..çok kırışgan olabiliyoruz..ama stress sıkıntı yapmaki bebişte üzülmesin..herşey onlar içinkızlar sağolunnnben buaralar çooook alınganım, eşim de babası rahatsız olduğu için çokk stresli
ikimizin de dolduğu bir ana denk geldi, kırdık birbirimizi.. O da haklı, babası çok rahatsız her saniye onunla olmak istiyor,1 yıldır hasta kayınpederimben de kendimi & kızımı değersiz hissettim biran, surat yaptım o da kızdı bana zor günlerimde destek olmuyorsun filan dedi..daha çok kötü hissettim kendimi..:2: :2:
Bir isim derdi de bizde var.Hala karar veremedik.Arası ben de düşünmüştüm ama anlamı kötü çıktı.Yağızı beğeniyordum ama onun da anlamı esmer demekmiş, bizimki muhtemelen sarışın olacak, eşim de ben de sarıyız çünkü.Tek tek saysam her isme bir kusur buluyoruz.Ne zor işmiş yaa.
slm kızlarrr nasılsınız
ben çok kötüyüm ya yataktan şimdi kalkabildim grip olmuşm kafamı dik tutamıyorum
leegörkemm canım ben hafta içi birgün gidicem ilaçlarım azaldı onu da halletmem gerekiyor 1 ay dolmadan ecz.sorun cıkyor biliosun ilaçların bitmesini beklycem o da carsambaya filan geliyor sanırım..
gecmiş olsun canım hosgeldin..
bu ara salgın sanırım herks grip.
mis gibi oturursun şimdi ne gzl..ama sen ağrım yok diye de fazla koşturma canım.Nolur nolmaz Allah korusunHoşbulduk canım saol çok iyiyim valla bugün maaşallah çok hafif hissediyorum kendimi hamile değilmişim gibifırsat bu fırsat temizlik yaptım her seferinde belim ağrırdı bugün tık yok hava da çok güzel, gideyim bebişime ciciler alayım diyorum sen nasılsın?
selam canım hoşgeldin,slm kızlarrr nasılsınız
ben çok kötüyüm ya yataktan şimdi kalkabildim grip olmuşm kafamı dik tutamıyorum
:)) ne zmn başlıyr iznin tatlımbenim bebiş de çok şükür iyi bakalım cumartesi görcez nasıl olduğunu. gün sayıyoruz napalım işte. hem izin için. hemde doğum için aynı anda
lohusayken çok terleniyormuş zaten mutlaka o teride atmak gerekiyormuş bünyeden..yani yatmak şart..Vallahi çok güzel bir konu hafta sonu bende düşündüm hatta ben gecelik +sabahlık ve pijama takımı aldım krem ve pembe olmak üzere 100 tl ye canım...Artı olarak 1 takımda penye tarzı gündelik alayım diyorum...Ama hastanede gecelik giydirirlermi bilemiyorum onun yerine 1 takım daha pijama takımımı olsa diyorum...Kafam karışık...Çok terleniyormuş dogumdan sonra sık sık üst değişiyormuş...Bakalım artıkın..
Haklısın canım ama denemeden anlayamayız ki birde benim bebek tedaviyle olunca sgk ya güvenipte kendimi emanet edemiyorum psıkoloji ile alakalı sanırım.[/I]
saol canım
öksürmekten ciğerlerim sancıyor artık işin kötüsüde bi çorba yapanım bile yok moralim sıfıra indi
saol canım benim evdeyim yatıyorum
selam canım hoşgeldin,
çok geçmiş olsun tatlım aman kendine dikkat et zaten istediğimiz ilacı da kullanamıyoruz..istirahattesin değil mi tatlım
[/COLOR][/B]
ayy canım geçmiş olsun, anlıyorum seni ama üzülme.. düşün ki bebişine yapıyosun çorbayı ve afiyetle içeceksiniz birlikte..
saol canım
öksürmekten ciğerlerim sancıyor artık işin kötüsüde bi çorba yapanım bile yok moralim sıfıra indi
mis gibi oturursun şimdi ne gzl..ama sen ağrım yok diye de fazla koşturma canım.Nolur nolmaz Allah korusun
selam canım hoşgeldin,
çok geçmiş olsun tatlım aman kendine dikkat et zaten istediğimiz ilacı da kullanamıyoruz..istirahattesin değil mi tatlım
:)) ne zmn başlıyr iznin tatlım
lohusayken çok terleniyormuş zaten mutlaka o teride atmak gerekiyormuş bünyeden..yani yatmak şart..
dediğin gibi tatlım bebiş tedavi ileyse SSK olmaz o riske girilmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?