2011 Nisan Anneleri

tatlım o prematüre doğan bebek anneleri için oluyor biliyorum.yani 40. haftadan önce doğum yaptın sonraki haftaları ekletemiyorsun sanırım..ama onu bi araştırır haber veririm sana tatlım..
HOŞGELDİN canım :))
Afiyet olsun..şifa olur inşallah canım
Canım hangi medicalparka gidiyorsun?
Sultangazi medicalparka gidiyorum canım , doktorumdan da çok memnunum

kızlarr naz yapın nazz. ben şimdiye kadar aman üzülmesin aman şöyle olmasın diye ağrımı sancımı hiç belli etmiyordum. eşim de sanıyordu ki eskisi gibiyim. sen söyleyeceksinki bileceğim. sen sesini çıkarmadıkça ben de yorulmuyor ağrısı olmuyor diyordum dedi. haklı adam söylemeyince nerden bilsin. önce kendi canının kıymetini kendin bil dedi. ee o da doğru. şimdi ağrım olsa ayy şutram ağrıdı buram ağrıdı diyorum artık. söylemedikçe bişeyimiz yok sanıyorlar gerçekten de.ağrıdı dedikçe şimdi peşimde pervane kocişşşnaz da değil hem gerçekleri söylüyorum.

canımm hoşgeldinnn , çok geçmiş olsunnnn

Kızlar kirazbabyden alışveriş yaptık,kredi kartımdan iki kere çekim yapmışlar,tabii döndün şimdi araştırıyorlar ama internetten alışveriş yaparken dikkat edin ve internetten yapmamaya özen gösterin

aynı o moddayım işte annemi istiyorum diye ağlyorum sabahtan bu yana bakmaya çalışıyorum tatlm valla allah bebişlerimize zarar vermesin

valla aradım şunu al bunu al getir diye şyeri eve yakın nasılsa alsın gelsin banane
ya sabah bende bende bi öksürdüm sanki kasığımda bşey yırtıldı nasıl canım acıdı fıtığım filanda yok neden oldu ki acaba kafama ooda takıldı
didemciğim Allahım şifalar versin ve kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Yakında olsak kaynatırdım çorbanı canım ama maalesef birşey yapamıyoruz bizde.Bol bol dinlen canım,dinlenmeden geçmiyo bu meret:2:
aminnn canım benim
saol tatlım yakın olsak isterdim senden çorba ama maalesef
düşünmen bile yeter

Sallanır beşik için birşey diyemiyeceğim ama mama sandalyesi almak için bence erken tatlım

canım zaten su an ıcın erken ama sen sanırım bu urunu tam ıncelemedın mama samdalyesı en son asamada kullanım ıcın suan suan kendınden sallanan besık seklınde melodısı felan var bır cok amaca hıtap edıyo yanı sadece mama sandalyesı degıl

sağol cnmben yeni yasayla ekleniyor diye duymuştum internetten baktım ama yasayı falan bulamadım. haber bekliyorumm o zaman

selam kızlar herkese isim konusundan bahsedilmiş bizde daha oğluşuma isim bulamadık eşim yusuf ismine takmış durumda bende yusuf ismini istemiyorum kız ismi bulmak kolay erkek isminde fazla seçenek yok bu arada kızlar benim 3 gündür midem bulanıyo ilk üç ayda çektiğim bulantılar gibi birde akşamları huzursuzluk can sıkıntısı oluyo ne yapsamda başedemiyorum sizlerdede varmı bu tür sorunlar.

haklısın valla dün bütün evi temizledim benim koca şişe şişe yattı sonra bide haklıymış gibi surat ediyo bazen bi kaşık suda boğmak istiyorum bu adamı

canımm hoşgeldinnn , çok geçmiş olsunnnn
çok saol canım benimmmmmm
ciddimisin ay dur ben suçlandım şimdi ben aldırmıştım onları sana offf inşallah bi sorun olmadan iade alırsın paranı

hoşgeldin canım, maaşallah oğluşuna kocaman olmuş içini ferah tut, olumlu düşün, dua et.. inşallah hepimiz sağlıkla kucaklayacağız bebişlerimizi, endişelenip bebişi de huzursuz etmemeye çalış, söylemesi kolay belki ama içimizdeki minikler büyüdükçe fedakarlık nedir öğreniyoruz hepimiz..

kasların gerilmiştir canım meraklanma ama yinede ayaktayken özellikle öksürmemeye calıs o zman daha gergin olduğu için kaslar bende yaptım bir kere yarımsaat iki büküm kaldım snra..

merhaba cnm. yeni çıkan torba yasanın içinde bu bahsettiğin durum var. doğum iznine ayrıldın diyelim ve 35. haftanda doğum yaptın önceden o 5 haftan yanıyordu şimdiki yasayla o 5 haftayı doğumdan sonra kullanacağın 8 haftanın üzerine ekleyebiliosun. ama bu sadece 657 liler için geçerli sanırım özeldeysen bunu uygularlarmı bilemiyorum. bu konuyla ilgili bilgi memurlar.net adresinden alıntıdır

MADDE 104- A) Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir.

Kızlar merhaba nasılsınız
cumartesi günü eşimle havuzlu hana gittim ve kızımın ilk kıyafetlerini aldım
kendimi kaptırmışım baya birşeyler aldım gelmişken alayım dedim bir daha ne zaman gelicem dedim ama çok yoruldum eşime söylemedim ama karnım ağırdı bir ara. aldıklarım da 2 tane hastane çıkışı, 4 adet 0-3 çıtçıtlı body,3 adet 3-6 çıtçıtlı body 2 adet tulum, 2 adet zıbın, 2 adet şapkalı havlu, 1 adet polar battaniye, 12 li yüz silme bezi, 1 tane fırfırlı kilot( çok tatlı),1 adet pijama takımı, banyo küveti, filesi,lifi, tırnak makası, tarak fırça, burun aspiratörü, kulak temizleme çubuğu toplam da 290 tl tuttu hepsi fiyatlar gerçekten çok iyiydi inşallah hepimizin bebeğine hayırlısı ile aldıklarımızı kullanmayı allahım nasip eder

masallah oğlusuna canım
cok önemli olsa cumaya bırakmazlardı canım seni meraklanma..
gecen benimde kalp atışı biraz fazla cıktı yürüdüğüm içinmiş oğluşumda yorulmus benimle:))

hayırlısıyla güzel günlerde kullanın inşallah canım

Amin canım inşallah

kasların gerilmiştir canım meraklanma ama yinede ayaktayken özellikle öksürmemeye calıs o zman daha gergin olduğu için kaslar bende yaptım bir kere yarımsaat iki büküm kaldım snra..

sırt üstü yatarken öksürdüm ondan oldu sanırım ama çok korktum yaaa
ay içimi rahatlattın

haklısın aslında ama insan pimpiirklilik yapıyor işte...Ben özel deterjanla yıkamayı düşünüyorum....Sanırım hacışakir oalcak....
Birde bebe verneli kullanıcam....

tatlım biz de eşimin halaları yatıya geleceği zaman tartıştık. o zaman söyledi. ben seni böyle ayakta her işi yaparken gördüğümde iyisin eskisi gibisin diye düşünüyorum. söyleki bileyim dedi. ben de o zaman dank etti. söylemeyince gerçekten bişey yok sanıyorlar. hem onlar da baba olacak. ağrıları sıkıntıları yaşamasalar bile söylemek paylaşmak lazımki alışsınlar.

çok sağol canım benim. ama maalesef özeldeyim ve şirket kullandırmaz gibi geliyor

güle güle giysin prenses. maşallah eksikler tamamlanmış sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…