2011 Nisan Anneleri

ilahi canım epey güldüm. neyse bak en azından nasıl davranılması gerektiğini gördüğü bir yer var.örnek olur ne güzel

valla doğru. geç de olsa anladık zararın neresinden dönsek kar. şimdi ben ağrıyor dedikçe görsen var ya nasıl bir muamele. masajlar, çeşit çeşit çatlak kremleri sürmeler, bi ilgi bi alaka.

kızz oıda ii boşver bi yapan bulunuroturun boşver yaa karı koca, işler nasılsa bi şekilde hallolur

aman % 90 erkekler böle demekkii:)
ama hakkını yiyyemem buzdolabını ilk 4 ay açamadım ben bulantıdan çıkarmaktan o zaman çok yardım etti.:)

Didemcim,geçmiş olsun bu arada,inş.tez amanda kurtulursun,ballı limonlu ıhlamur iç bol bol..
öksürük için de balın içine zencefil koyup sabahları 1 tatlı kaşığı yiyebilirsin cnm..

masallah oğlusuna canım
cok önemli olsa cumaya bırakmazlardı canım seni meraklanma..
gecen benimde kalp atışı biraz fazla cıktı yürüdüğüm içinmiş oğluşumda yorulmus benimle:))

landsarc

maşallah bebişekocaman olmuşbişey yoktur merak etme önemli olsa hemen bakalım derdi cumaya ertelemezdi.

teşekkür ederim kızlaar,bende birşey yoktur diye düşünmeye çalışıyorum..
dr.um çok dikkatli olduğundan böyle sanırım bende ona çok güvendiğimden ebham yapamıyorum zaten..tedbirini alıyordur diye düşünüyorum..sonuçta nstye hiç girmeyedebilirdim..

çok saolun canlarım ıhlamurumu içtim biraz uyuym terliym iyi gelir
uyuz kocamda birazdan istediklerimi alır gelir bugün uyuzum ona burnundan getiricem valla
öpüyorum hepinizi uyanınca gelirim yine
valla moral oldunuz çok saolun

hadi geçmiş olsun canım güzelce dinlen. kocişlerin kulakları epey çınlamıştır bugün

Kimisi geceliğe daha çok ihtiyaç oluyor diyor, daha rahat kullanımı diye. Bende bir tane alayım diyorum, hangisi kullanılırsa artık. Ama pijamayla daha rahat olur sanki..

inş. bakalm sabırla bekliyorum:)

bizim herşeyimiz hazır kızlar
sadece odamız alınacak, bazen onun içinde tartışıyorumm
hadii al artık bende bi hevesle diziyim diyorum
ama yakındırrr alması artık herşeyimiz tmm çünkü:)
inş. resimlerini koyarım buraya

alacağım oda takımıda şu

kızlaar benim bu sağ kalçamın ağrısı halen geçmedi ne yazıkki..
dr.novalgin verdi günde 3 taneye kadar alabilrsin dedi,öyle ağrıyor ki yürütmüyor bazen..
nasıl geçicek bilmiyorum 3 gündür sabah akşam novalgin içiyorum ama tık yok,ayakta kaldıkça ve yürüdükçe ağrı devam ediyor,napıcam böyle bilmiyorum..

sen magnezyum ve kalsiyum kullanmıyormusun?
novalgine hamiellikte içilebiliyormu, ben sadece ağrı kesici olarak minoset ve parol biliyordum.

canım niye gittin hemen ya kızma ben de yeni geldim tamam bazen bende kızıyorum niye yazmıyorlar diye ama ben de bakıyorum ki sayfalar öyle bir atlamış ki ben de çoğu kişiye yazamamışım o yüzden darılmaya gerek yok birbirimize destek olalım bu günlerde

Canım aleyküm selam kimler almadı selamını bakim,küstürmüşler seni.bazen bana da oluyor bi soru soruyorum havada kalıyor insanın morali bozuluyor, biliyorum ki kimsenin dikkate almadığından değil atlanıldığından kaynaklaklanıyor.Sende böyle düşün ve böyle ufak tefek konularda sıkıntı yapma.Biz seni kaybetmek istemeyiz

geçmiş olsun canım benim kardeşim de hamileyken öyle olmuştu çok zor gerçekten
geçen gün benim de iki kalçam birden ağrımaya başladı çok korktum benimde öyle mi olacak diye neyse gece yatınca sabaha birşeyim kalmamış

sen magnezyum ve kalsiyum kullanmıyormusun?
novalgine hamiellikte içilebiliyormu, ben sadece ağrı kesici olarak minoset ve parol biliyordum.

magnezyum alıyorum arada cnm..içelebiliyor canım kategorisi c
kas ağrısı olduğundan minoset yada novalgine dedi dr,ama novalgin daha iyi diye onu verdi..
parol baş ağrısına yönelik olduğundan çok işe yaramaz dedi..

mesela ben de demin yıkama torbasını nasıl kullanacağız diye sordum atlandı galiba kimse bir şey yazmadı bazen oluyor bazen herkes aynı anda yazıyor bazen de kimse bir şey yazmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…