2011 Nisan Anneleri

bu arada geçen dr.dan sonra hastanenin birine gittim,
2 hastaneden biri olacak zaten Bodrumda,fiyatlarını aldım birinin ve gezdim ebeyle görüştüm..
dr.um ekibinden,doğum 1800-2300 arası değişiyor..

ne istiyorsunuz diye sordum,bebek kıyafetlerini ve kendin için 2 gecelik getir dedi..
hasta bezi filan gerek yok dedi..özellikle gecelik mi dedim,evet dedi..sezeryan olursa 2.gün pijama giyilebilir ama ikisi içinde gecelik ilk gün için şart dedi..

patik,çorap,eldivenler çok küçük olduğu için diğer çamaşırların içine karışıp asarken yere düşmesin ve makinaya sıkışmaısn diye canım.

Tekrar merhaba.
Bugün buranın maşallahı var.
slm kızlarrr nasılsınız
ben çok kötüyüm ya yataktan şimdi kalkabildim grip olmuşm kafamı dik tutamıyorum
Geçmiş olsun canım.
Bol bol dinlen, dinlenmeden geçmiyor.
Maşallah bebişe kocaman olmuş.
Ben de yarın gidecektim ama doktorun şehir dışındaymış(
Valla kız olan erkek ismi bulmak daha kolay diye düşünüyor.
Erkek olan da tam tersi.
KIsacası isim koymak zor bir iş:))
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım.
Ben kına yakıyorum.
Sarı filan olmayacaksa kına da düşünebilirsin.

O ağrı benim hayatımın bir parçası oldu artık.
Hiçbir şey de kullanmıyorum

saol cnm..gerçekten zor oluyormuş,işin kötüsü yürümem gerekiyor ama ben normal bile yürüyemiyorum..umarım doğuma kadar sürmez bu ağrı yoksa ben bittim..acı çekiyorum yürürken
otururken,yatarken..

saol cnm,inş.sende en kısa zamanda görürsün miniğini..
senin ağrın tam olarak nerde ve nasıl bilmiyorum ama benimki bu taşınmadan sonra oldu..
ama dayanılacak gibi değil,bütün hareketlerimi kısıtlıyor bazen de çok şiddetleniyor..
umarım hayatımın bir parçası olmadan geçer biran evvel..

inşallah geçer hepimizin ki ayrı benimde sol kaburga ağrısı tuttu mu kötü oluyor son 2 ayımız inş. hayırlısı ile atlatırız

Bacak kemiğimin tam bittiği, apış arası denilen yerde.
Özellikle bacağımı kendime doğru çekip bot, pantolon vs. giyerken çok canım yanıyor.
Tabii yürürken de.
Aynı ağrıdan mı bahsediyoruz bilemiyorum ama uzun süredir var bende.

birşey yoktur allahın izniyle canım..

Esracım,odanız hayırlı olsun..Mustafa Yusuf sağlıkla zamanında gelsin,mışıl mışıl uyusun inş.
cıvıl cıvıl olmuş,gerçekten herşey hazır çok güzel,herşeyi düşünmüşsün..

cnm sizinde hayırlı olsun odanız,gelincede yerinde görürüz inş.resimlerini..
topiğimizin abileri oalrak başı çekiyorsunuz,hayırlısıyla sağlıkla ve zamanında gelsinler inş.

canım benimde kalçamla bacağımın birleştiği yerde ayakta kalınca yol yürüyünce ağrı oluyor. dr magnezyum ve kalsiyum vermişti kalsiyumu böbreğimde taş olduğundan kestim magnezyumuda ne zamandır içmiom. ağırlaştıkça dahada artıo. bende bel fıtığı vardı ondanmı kaynaklanıo bilmiom artık ama normal ağrılar aslında

canım iyiki açıklama yaptın ben de öğrenmiş oldummm.. Almadım ben o torbadan :26:

kız dalgamı geçiyon,gerçek mi söyledin?
kızlar torba pahalı birşey değil ama almayanlar tül parçasından dikebilir veya sütyen yıkama aparatını kullanabilirler.

kız dalgamı geçiyon,gerçek mi söyledin?
kızlar torba pahalı birşey değil ama almayanlar tül parçasından dikebilir veya sütyen yıkama aparatını kullanabilirler.

yok be ne dalgasıııı ciiddiyim canım ben..
valla benim haberim yoktu böyle bişiden
onu alayım, bir de ilk ay bebeği tutarken altına battaniye gibi bişi koyuyormuşuz, bir arkadaş söylemişti.. bebeğin başına dikkat etmek lazım ya, o destek olan bişi almış zamanında.. bu konuda fikrin var mı bakimmmm

bende pijama almak istiyorum ama benim sezeryan olacak gecelik daha mı iyi olur acaba dikişlerden dolayı

Canım kimisi gecelikle rahat ettim diyor kimisi de pijamayla, en iyisi ikisinden de bulundurmak. Bi de dikişler oldukça aşağıda oluyo pijamaların beli rahatsız etmez diye düşünüyorum ben..

/ bende dün çarşıdan aldım bir gecelik bir sabahlık birde pijama takmı 140tl verdim ama bir tane daha alayım diyorum gecelik sezeryanda gecelik daha rahat diyorlar dün bütün hastane çantama girecekleri hallettim şükür emzirme südyeni emzirme atleti pamuklu çamaşır aldım birde nevresim takımı aldım lohusa yatağım için bu hafta tamamen hazırlarım çantamı bebbişinkilerde yıkandı bugun ütüleyim onunkileri yrleştircem çantaya ayy ne güzel telaşlar bunlar insan bi hevesle hazırlıyor.[/QUOTE .!.:
ne güzel canım tamamlamışsın herşeyi..

canım aslında 32. haftama10 gün var ama ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum. bi mani çıkmazsa. ya mesela 39. haftada sezeryan olduk diyelim. 1 hafta kalıyor ya doğum öncesi izinden. yeni çıkan yasaya göre onu izne ekletebiliyoruz diye duymuştum ama şirket yok öyle bişey diyor. bi bilgin var mı canım bu konu ile ilgili[/QUOTE]

canım bildiğim kadarı ile o 37. haftadan önce doğum yaparsan sanırım yani 37-4 arası doğdu diyelim yanıyor malesef o 3 haftalık izinler

birde biizm bebeğin mama sandalyesi ve bebek arabası tamam ama ben almadım beşiği de dahil bir arkadaşımdan aldım sağolsun hepsini verdi çünkü onun kızı hiç birini sevmemiş sen boşa alma dedi hepsini yıkadık pakladık pırıl pırıl oldular valla

cicilerimizde dolabı kurulunca yerleştirceğim çoğu yıkandı zaten ütülenmeyi bekliyorlar neyse bu kadar oldu ya

emzirme yastığı canım.Ben süngerden yastık yaptırmayı düşünüyorum anneme,o kadar para vermek gereksiz bence,yastıkda yumuşak olur çocuk emzirirken dik yatamaz.Çok tecrübeli olduğumdan değil canım burda soruyorum internetten araştırıyorum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…