- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.401
canım aslında 32. haftama10 gün var ama ben 37 ye kadar çalışmak istiyorum. bi mani çıkmazsa. ya mesela 39. haftada sezeryan olduk diyelim. 1 hafta kalıyor ya doğum öncesi izinden. yeni çıkan yasaya göre onu izne ekletebiliyoruz diye duymuştum ama şirket yok öyle bişey diyor. bi bilgin var mı canım bu konu ile ilgili
aa evet aynı canım..sen naptın çanta falan hazırladın mı tatlım..hazırlıklkarın ne durumda[/QUOTE .!.:daha hazırlamadım canım ama gerekenleri aldım sayılır. eksiklerimizde var tabii. sen ne durumdasın bittimi hazırlıklar?
kızlar aslında kış ayında hamılelık gecırmek cok guzel ama sabahalrı işe gelırken dıyorumkı keşke yaz olsaydı babetlerı ayagımıza cekıp cıkardık dışarı sımdı corap gıymek botu bağlamak yada çizmenın fermuarını cekmek benı olduruyo o kadar sıkıntı oluyorkı bu ıslerı yapmak sabahları esımle cıkacagım zaman o halledıyor sagolsun ama egılınce karnım ve kasıklarım agrıyo gergıye gelmıyo.gerçi sıcak gunlere denk gelseydı ozellıklede su 7. 8. aylar dusunsenıze fenalık gecırırdık sıcaktan helekı bu senekı gıbı sıcak olsa amanınnnnnnnnnnnn
Bacak kemiğimin tam bittiği, apış arası denilen yerde.
Özellikle bacağımı kendime doğru çekip bot, pantolon vs. giyerken çok canım yanıyor.
Tabii yürürken de.
Aynı ağrıdan mı bahsediyoruz bilemiyorum ama uzun süredir var bende.
benim arkadaşımın son aylarıtemmuz-ağustosa denk geldi ve izmirdeyiz canım. işe gelirken babetlerine sığmıyordu ayakları. bizde de terlik ya da ucu açık ayakkabı giymek yasak. sıcakten öyle şişiyorduki kızcağız babetlerin üstüne basıp terlik gibi giyiyordu. hiç unutmuyorum ayak bilekleri belim kadardı. babetlerine de ancak parmak uçları sığabiliyordu
kızlar peki yan yatırma yastığı alacakmısınız? ben almayı düşünüyorum, -Allah korusun tabiki de- boğulmayı engelliyormuş. Bir de geçen internette boğulma yastığı gördüm bu yan yatırma yastığıundan farklı birşeymi acaba:26:
kızlar bıberon emzık aldınızmı hangı marka ne kadara aldınız
kızlar hepinizi akşam yemeğe bekliyorummaşallah bi yemek yaptım 3 gün yeriz artık kocamla,yine elimin ayarını tutturamadım buyrun gelin hadi hep beraber yielim
ne pişirdin kıss
ben yapmadım daha, düşünüyorum ne yapsam diye
kızlar bıberon emzık aldınızmı hangı marka ne kadara aldınız
kızlar hepinizi akşam yemeğe bekliyorummaşallah bi yemek yaptım 3 gün yeriz artık kocamla,yine elimin ayarını tutturamadım buyrun gelin hadi hep beraber yielim
Bende gerekenleri aldığımı sanıyorum ama bazen de diyorlarki günde çok sıksık kıyafet değiştiriyor bebiş..Böyle duyunca da korkuyorum ya yetmezse aldıklarım diye..elimde patlamasın diye de doldurmakta istemiyorum..daha hazırlamadım canım ama gerekenleri aldım sayılır. eksiklerimizde var tabii. sen ne durumdasın bittimi hazırlıklar?
bende botlarımın ipini bağlarken çözerken nsl zorlanıyorum..hatta geçen afedersiniz ama alaturka wc ye girmem icap etti valla yapamadım yapmayı bırakın oturamadım ki..kızlar aslında kış ayında hamılelık gecırmek cok guzel ama sabahalrı işe gelırken dıyorumkı keşke yaz olsaydı babetlerı ayagımıza cekıp cıkardık dışarı sımdı corap gıymek botu bağlamak yada çizmenın fermuarını cekmek benı olduruyo o kadar sıkıntı oluyorkı bu ıslerı yapmak sabahları esımle cıkacagım zaman o halledıyor sagolsun ama egılınce karnım ve kasıklarım agrıyo gergıye gelmıyo.gerçi sıcak gunlere denk gelseydı ozellıklede su 7. 8. aylar dusunsenıze fenalık gecırırdık sıcaktan helekı bu senekı gıbı sıcak olsa amanınnnnnnnnnnnn
çok faydalı olduğunu okudum ama geçen e bebek e gidip baktım fiyatı inanılmaz pahalıydı..napıcam bilmyrum..kızlar peki yan yatırma yastığı alacakmısınız? ben almayı düşünüyorum, -Allah korusun tabiki de- boğulmayı engelliyormuş. Bir de geçen internette boğulma yastığı gördüm bu yan yatırma yastığıundan farklı birşeymi acaba:26:
ben biberon Dr Brown's aldım 2 farklı boyda almıştım eczaneden..epey oldu alalı o yuzden fiyatını hiç hatırlamıyorum tatlım..kızlar bıberon emzık aldınızmı hangı marka ne kadara aldınız
kızlar slmherkese bende geldim aslında yarım saatir burdayımda sayfa baya ilerlemiş onları okuyodum hastalara gemiş olsun dileklerimi iletim önce bebeişlerinni eşyalarını tamamlayanlarada hayırlı olsun daha güzellerini alın inş. bebeişlerinize . benimde brz canım sıkkın iş yapayım diyorum snr vaz geciyorum kendimi cözemiyorum bu aralar:97: sizlerin yazdıklarını okuyorum bende hazırlım şu bebek eşyalarını diyorum hevesleniyorum ama snr erkan diyip vaz geciyorum bu arada bogazımı tutamıyorum artık sizde öylemisiniz napcaz bu kiloları off off:84:... baya uzun olmuş yazım kızlar.
Bende gerekenleri aldığımı sanıyorum ama bazen de diyorlarki günde çok sıksık kıyafet değiştiriyor bebiş..Böyle duyunca da korkuyorum ya yetmezse aldıklarım diye..elimde patlamasın diye de doldurmakta istemiyorum..
bunların dışında yatağımızı nevresimimizi , ana kucağını falan daha almadık bakalım nasip olursa ayın 17 sinde başlayacak fuara da bi bakayım diyorum belki bunları ordan alabilirim..tabii gidebilirsem..
Bebişin cicilerini falan da izne çıkınca yıkarım ütülerim diye planlıyorum bi aksilik çıkmazsa
bende botlarımın ipini bağlarken çözerken nsl zorlanıyorum..hatta geçen afedersiniz ama alaturka wc ye girmem icap etti valla yapamadım yapmayı bırakın oturamadım ki..
çok faydalı olduğunu okudum ama geçen e bebek e gidip baktım fiyatı inanılmaz pahalıydı..napıcam bilmyrum..
ben biberon Dr Brown's aldım 2 farklı boyda almıştım eczaneden..epey oldu alalı o yuzden fiyatını hiç hatırlamıyorum tatlım..
valla söylemem ne olduğunu malum herkes anne adayı,siz buyrun beğenmezseniz aç bırakmam yine sizi ve bebişlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?