2011 Nisan Anneleri

canım bildiğim kadarı ile o 37. haftadan önce doğum yaparsan sanırım yani 37-4 arası doğdu diyelim yanıyor malesef o 3 haftalık izinler

birde biizm bebeğin mama sandalyesi ve bebek arabası tamam ama ben almadım beşiği de dahil bir arkadaşımdan aldım sağolsun hepsini verdi çünkü onun kızı hiç birini sevmemiş sen boşa alma dedi hepsini yıkadık pakladık pırıl pırıl oldular valla

cicilerimizde dolabı kurulunca yerleştirceğim çoğu yıkandı zaten ütülenmeyi bekliyorlar neyse bu kadar oldu ya[/QUOTE]

funmakcım ben sormuştum doğum izni mevzusunu. insan 1 haftayı bile kar biliyor öyle bi hak varsa kullanmak istiyoren azından bebişle biraz daha kalırım diye sordum ama evet canım galiba yanıyor hele özeldekiler için böyle bi hak tanımıyorlarmış

kızlar aslında kış ayında hamılelık gecırmek cok guzel ama sabahalrı işe gelırken dıyorumkı keşke yaz olsaydı babetlerı ayagımıza cekıp cıkardık dışarı sımdı corap gıymek botu bağlamak yada çizmenın fermuarını cekmek benı olduruyo o kadar sıkıntı oluyorkı bu ıslerı yapmak sabahları esımle cıkacagım zaman o halledıyor sagolsun ama egılınce karnım ve kasıklarım agrıyo gergıye gelmıyo.gerçi sıcak gunlere denk gelseydı ozellıklede su 7. 8. aylar dusunsenıze fenalık gecırırdık sıcaktan helekı bu senekı gıbı sıcak olsa amanınnnnnnnnnnnn

kızlar peki yan yatırma yastığı alacakmısınız? ben almayı düşünüyorum, -Allah korusun tabiki de- boğulmayı engelliyormuş. Bir de geçen internette boğulma yastığı gördüm bu yan yatırma yastığıundan farklı birşeymi acaba:26:

benim arkadaşımın son aylarıtemmuz-ağustosa denk geldi ve izmirdeyiz canım. işe gelirken babetlerine sığmıyordu ayakları. bizde de terlik ya da ucu açık ayakkabı giymek yasak. sıcakten öyle şişiyorduki kızcağız babetlerin üstüne basıp terlik gibi giyiyordu. hiç unutmuyorum ayak bilekleri belim kadardı. babetlerine de ancak parmak uçları sığabiliyordu

hee yok canım,aynı ağrı değil,benimki siyatik gibi birşey..
kas ve sinir sıkışması gibi sağ kalçamın tam ortası,hatta sertlik de var..
senin dediğin ağrı bende de vardı,ama o geçti bu başladı,bak şimdi düşündüm acaba bir ilgisi olabilirmiki?

bence bizim hamilelik zamanlaması çok güzel, sıcaklara kalmıyoruz bebişler de güzel zaman da doğacak, inşallah..

Ben aldım cnm,tontişdi galiba yalnız chicconun falan destek yastıkları ayrılmıyor ,ayrılanlardan ve yıkananlardan tercih edin derim ben.

kızlar hepinizi akşam yemeğe bekliyorum maşallah bi yemek yaptım 3 gün yeriz artık kocamla,yine elimin ayarını tutturamadım buyrun gelin hadi hep beraber yielim

kızlar slm herkese bende geldim aslında yarım saatir burdayımda sayfa baya ilerlemiş onları okuyodum hastalara gemiş olsun dileklerimi iletim önce bebeişlerinni eşyalarını tamamlayanlarada hayırlı olsun daha güzellerini alın inş. bebeişlerinize. benimde brz canım sıkkın iş yapayım diyorum snr vaz geciyorum kendimi cözemiyorum bu aralar:97: sizlerin yazdıklarını okuyorum bende hazırlım şu bebek eşyalarını diyorum hevesleniyorum ama snr erkan diyip vaz geciyorum bu arada bogazımı tutamıyorum artık sizde öylemisiniz napcaz bu kiloları off off:84:... baya uzun olmuş yazım kızlar.

kızlar hepinizi akşam yemeğe bekliyorum maşallah bi yemek yaptım 3 gün yeriz artık kocamla,yine elimin ayarını tutturamadım buyrun gelin hadi hep beraber yielim

sağol canım yemiş kadar olduk,bende dün akşamdan güzel güzel mamalar yaptım,akşam eve gidince sadece ısıtmak ve pişirmek kaldı

daha hazırlamadım canım ama gerekenleri aldım sayılır. eksiklerimizde var tabii. sen ne durumdasın bittimi hazırlıklar?
Bende gerekenleri aldığımı sanıyorum ama bazen de diyorlarki günde çok sıksık kıyafet değiştiriyor bebiş..Böyle duyunca da korkuyorum ya yetmezse aldıklarım diye..elimde patlamasın diye de doldurmakta istemiyorum..
bunların dışında yatağımızı nevresimimizi , ana kucağını falan daha almadık bakalım nasip olursa ayın 17 sinde başlayacak fuara da bi bakayım diyorum belki bunları ordan alabilirim..tabii gidebilirsem..
Bebişin cicilerini falan da izne çıkınca yıkarım ütülerim diye planlıyorum bi aksilik çıkmazsa

bende botlarımın ipini bağlarken çözerken nsl zorlanıyorum..hatta geçen afedersiniz ama alaturka wc ye girmem icap etti valla yapamadım yapmayı bırakın oturamadım ki..
çok faydalı olduğunu okudum ama geçen e bebek e gidip baktım fiyatı inanılmaz pahalıydı..napıcam bilmyrum..
kızlar bıberon emzık aldınızmı hangı marka ne kadara aldınız
ben biberon Dr Brown's aldım 2 farklı boyda almıştım eczaneden..epey oldu alalı o yuzden fiyatını hiç hatırlamıyorum tatlım..

bende şu doymama konusunu 2 gündür yaşıyorum kızlar,hele bugün felaketim sürekli bişiler yemek istiyorum,kendime emzik mi alsam ne

canım yan yatırma yastığını 20 civarı birşey aldım sanırım eminönünden toplu aldığım için tek tek ne indirimi yaptıklarını hatırlamıyorum.Canım çok kıyafet alma hediye gelecekleride düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…