- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.421
boğulma önleyici yastığın fiyatı 17 liraymış kızlar
bende şu doymama konusunu 2 gündür yaşıyorum kızlar,hele bugün felaketim sürekli bişiler yemek istiyorum,kendime emzik mi alsam ne
canım bildiğim kadarı ile o 37. haftadan önce doğum yaparsan sanırım yani 37-4 arası doğdu diyelim yanıyor malesef o 3 haftalık izinler
birde biizm bebeğin mama sandalyesi ve bebek arabası tamam ama ben almadım beşiği de dahil bir arkadaşımdan aldım sağolsun hepsini verdi çünkü onun kızı hiç birini sevmemiş sen boşa alma dedi hepsini yıkadık pakladık pırıl pırıl oldular valla
cicilerimizde dolabı kurulunca yerleştirceğim çoğu yıkandı zaten ütülenmeyi bekliyorlar neyse bu kadar oldu ya
funmakcım ben sormuştum doğum izni mevzusunu. insan 1 haftayı bile kar biliyor öyle bi hak varsa kullanmak istiyoren azından bebişle biraz daha kalırım diye sordum ama evet canım galiba yanıyor hele özeldekiler için böyle bi hak tanımıyorlarmış
Canım geçen sayfalarda boğulma önleyici yastık ne diye sormuşsun;
Bebek yüz üstü dönerse nefes alabilmesi için bol delikli süngeruff nası anlattım ama
Ben yan yatırma yastığı alacaktım ama eşim yastığı görünce bu ne ya bu nasıl bişi diye dalga geçti
arkasına yastık dayarım artık
funmakcım ben sormuştum doğum izni mevzusunu. insan 1 haftayı bile kar biliyor öyle bi hak varsa kullanmak istiyoren azından bebişle biraz daha kalırım diye sordum ama evet canım galiba yanıyor hele özeldekiler için böyle bi hak tanımıyorlarmış
selam guzel anneler.cok sukur geldık evımıze.hersey ıyı cok sukur.bu sefer bebegım daha buyuk oldugu ıcın ılkı kadar poz vermedı bıze.yavrum dar gelmıs yerı.cok sukur rabbıme hersey yolunda.boyu 33 cm. olmuş.kılosuda 900 garmı bıraz gecmıs.cok sukur.sımdı goruntulerını yukluyecegım bılgısayara.hepınızın dualarını hıssettım gercekten.hepınızdwn allah razı olsun canlarım:90:
selam guzel anneler.cok sukur geldık evımıze.hersey ıyı cok sukur.bu sefer bebegım daha buyuk oldugu ıcın ılkı kadar poz vermedı bıze.yavrum dar gelmıs yerı.cok sukur rabbıme hersey yolunda.boyu 33 cm. olmuş.kılosuda 900 garmı bıraz gecmıs.cok sukur.sımdı goruntulerını yukluyecegım bılgısayara.hepınızın dualarını hıssettım gercekten.hepınızdwn allah razı olsun canlarım:90:
gözünaydın canım maşallah bebişinebizim işyerindeki bilgisayarlarda maalesef gözükmüyorda sen kaçıncı haftadasın
hg canım gözün aydın maşşallahbebeginede inşl. sag saglim kucagına aldıgın günleride görürsün
gözün aydın cnm..maşallaah bebişinee
maaşallah bebişine gözün aydın canım bizimde buu aksam 17:30 da randevum var bakalım ne olacak kızımı çok özledım bende.işten çıkınca dogru muayenehaneye gıdecegız.
sağol canım darısı başına :)Hoş geldin canım.
Oh izne ayrılıyorsun demek artık. Ne güzel.
yok canım ankarada değilim ben.muğladayımhangı hastaneye gıdıyosun canım ankaradamızın sende
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah , dualarımız sizinleCanlarım ben sımdı hazırlanmak ıcın ayrılıyorum aranızdan.sızden rıcam var.ne olur bana dua edın.ıkıncı defa ayrıntılı ultrasona gırecegım bır saat sonra.ınsallah yıne ıyı haberler alırım.bızım sorunlu sıkıntılı olaylarımız oldugu ıcın ıkıncı defa ayrıntılıya gırecegım.bırıncısı yapıldıgında 19 haftalıktı bebegım.ama doktor ıkıncı defa yıne yapalım bebek hem daha buyumus olur dedı.bugun ıyıce bakacaklar.ınsallah kotu bısey cıkmaz bebegımde.sızden dua beklıyorum allah hepınızden razı olsun.gelır gelmez yazarım ne oldugunu.sımdılık hoscakalın.allaha emanet olun canlarım:18:
hacı şakir granül sabun matik olanı kullandım ben canım.yumuşatıcı koymadımDogum çantasını hazırlamaya başlayan hanımlar bebek eşyalarınızı hangi deterjanla yıkadınız ????
ay didemcim hasta mı oldun seeeennn:94: geçmiş olsun güzelim aman dikkat et kendinesaol canım
öksürmekten ciğerlerim sancıyor artık işin kötüsüde bi çorba yapanım bile yok moralim sıfıra indi
gözünaydın canım maşallah bebişinebizim işyerindeki bilgisayarlarda maalesef gözükmüyorda sen kaçıncı haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?