2011 Nisan Anneleri

hadi gözün aydın canım..bebişine de maşallah sübhanallah..başka neler dedi doktorun canım
maaşallah bebişine gözün aydın canım bizimde buu aksam 17:30 da randevum var bakalım ne olacak kızımı çok özledım bende.işten çıkınca dogru muayenehaneye gıdecegız.
hayırlı haberlerini bekliyoruz senin decanım

geldık canım sagol.hepınıze cok tesekkur ederım.dualarınız yanımdaydı.cok sukur hersey ıyı gorunuyo.ınsallah su ıkı uc ayıda saglıkla atlatalım hep beraber.bebklerımıze kavusalım hepımız ınsallah

canımmmm gözün aydın
çok sevindim güzel haberlerineee

hadi gözün aydın canım..bebişine de maşallah sübhanallah..başka neler dedi doktorun canım

hayırlı haberlerini bekliyoruz senin decanım

sagol canım.bır ay sonraya randevumuz.benım antıbıyotık kullanımından dolayı asagı tarafta kasıntım yanmam vardı o gecmedıgı ıcın tekrar krem ve merhem verdı.besgun daha kullanacakmısım.baskada bısey soylemedı.cok sukur ıyı bebgın dedı.ınsallah boyle devam ederız.ama kılosu az degıl dımı kızlar.27 haftadayız.sızlerde kac kılo bebekler.

canımmmm gözün aydın
çok sevindim güzel haberlerineee

sagol bıtanem.ınsallah hep boyle ıyı olalım mutlu olalım.hepımız saglıklı mutlu bebeklerımızı doguralım.gıderken cok korkuyodum.yanı heyecanlandım hemen kalbım hızlandı.ama cok sukur cok ıyıyız bebekte bende

normal diye biliyorum canım benimde 27. haftamda prensesimin kilosu aşağı yukarı boyleydi..bu sitede haftasına göre bebek kiloları tablosu var..yardımcı olur ikna olmanda

mrb kızlar
dortı gozun aydın canım senn kızın la benımkkı mıyon olacak anlaşılan benımde 27 haftamda 900 grdı cmt kontrolumuz var bakalım ne kadar oldu bızım cımcıme

bugun anneme gıtcem gelmıycem 15 gun evde ıyıce stres oluyorum şu eksık bu eksık netten araştır araştır bır hal oldum ıyıce oraya gıdıp kafa dagıtmam lazm gercı orda da magaza magaza dolaşırım artık

normal diye biliyorum canım benimde 27. haftamda prensesimin kilosu aşağı yukarı boyleydi..bu sitede haftasına göre bebek kiloları tablosu var..yardımcı olur ikna olmanda
sitenin linkini atmamışım Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek
mrb kızlar
dortı gozun aydın canım senn kızın la benımkkı mıyon olacak anlaşılan benımde 27 haftamda 900 grdı cmt kontrolumuz var bakalım ne kadar oldu bızım cımcıme

Merhaba canım , benimki de öyleydi ama daha sonra çok farklılaşır bu kilolar gibime geliyor.artık bu aylardan sonraki beslenmeler çok daha önem arzediyor biliyorum

mrb kızlar

sagol canım.çok tesekkur ederım.saglıklı olsunlarda ınsallah kılo alırlar nasıl olsa.ay burnunu dudakalrını gordum ayrıntılıda daha guzel gorunuyor ya.hey allahım allaha ınanmayan taş olsun gercekten.nasıl yaratıyor rabbım bızı.nasılda muhtesem yaratıyor herseyı.

mrb kızlar

erenhavacım nasılsın canım?bebiş nasıl?ben son kontrolden beri gitmedim doktora. bu cumartesi inşallah. bakalım gerilik kapanmıştı ama şu an ne alemdeyiz tekrar oldumu olmadımı. sen ne yaptın canım?nasıl gidiyor kontroller

canım bende tam 27. haftada gittim 1000 gr 35 cmde bayuydu kilosu haftasına göre gayet iyi 650gr la 1300 arası olması gerekiyomuş

benımkı martın besınde offf daha cok var.ınsallah ozamana kadar hasta falan olmamda.ben genelde hep hasta oldugum ıcın kontrollerıme zamanında gıdemem hep erken olur

bakalım ınşş ama bu ara karnım baya buyudu.beslenmeme çok dıkkat edıyorum 2 aydr ozellıkle

maşş kuzuna sağlıklı olsunlarda bız her gttıgımde drumuz bu kız aynı babası dıyor

iyiym canım sen nasılsın bebış ıyı bır sagda bır solda tepınıp duruyor karnım resmen dalgalanıyor
bende en son 25ınde gtmıştım ara bır haftayla kalmış buyuk ıhtımal gec dollenme bırde ıyı beslenmedıgım ıçındı ama allaha şukur ara açılmıyor bu cmt gıdıcem tekrar nst gırcekmışım renklı doplerden bakcak yıne her gttıgımde bakıyor zaten çok ıyı beslnemeye çalışıyorum bu kılolarıda nasıl vercem bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…