- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.441
hadi gözün aydın canım..bebişine de maşallah sübhanallah..başka neler dedi doktorun canımselam guzel anneler.cok sukur geldık evımıze.hersey ıyı cok sukur.bu sefer bebegım daha buyuk oldugu ıcın ılkı kadar poz vermedı bıze.yavrum dar gelmıs yerı.cok sukur rabbıme hersey yolunda.boyu 33 cm. olmuş.kılosuda 900 garmı bıraz gecmıs.cok sukur.sımdı goruntulerını yukluyecegım bılgısayara.hepınızın dualarını hıssettım gercekten.hepınızdwn allah razı olsun canlarım:90:
hayırlı haberlerini bekliyoruz senin decanımmaaşallah bebişine gözün aydın canım bizimde buu aksam 17:30 da randevum var bakalım ne olacak kızımı çok özledım bende.işten çıkınca dogru muayenehaneye gıdecegız.
sağol canım darısı başına :)
yok canım ankarada değilim ben.muğladayım
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah , dualarımız sizinle
hacı şakir granül sabun matik olanı kullandım ben canım.yumuşatıcı koymadım
ay didemcim hasta mı oldun seeeennn:94: geçmiş olsun güzelim aman dikkat et kendine
kızlar bıberon emzık aldınızmı hangı marka ne kadara aldınız
selam guzel anneler.cok sukur geldık evımıze.hersey ıyı cok sukur.bu sefer bebegım daha buyuk oldugu ıcın ılkı kadar poz vermedı bıze.yavrum dar gelmıs yerı.cok sukur rabbıme hersey yolunda.boyu 33 cm. olmuş.kılosuda 900 garmı bıraz gecmıs.cok sukur.sımdı goruntulerını yukluyecegım bılgısayara.hepınızın dualarını hıssettım gercekten.hepınızdwn allah razı olsun canlarım:90:
hadi gözün aydın canım..bebişine de maşallah sübhanallah..başka neler dedi doktorun canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz senin decanım
canımmmm gözün aydın
çok sevindim güzel haberlerineee
normal diye biliyorum canım benimde 27. haftamda prensesimin kilosu aşağı yukarı boyleydi..bu sitede haftasına göre bebek kiloları tablosu var..yardımcı olur ikna olmandasagol canım.bır ay sonraya randevumuz.benım antıbıyotık kullanımından dolayı asagı tarafta kasıntım yanmam vardı o gecmedıgı ıcın tekrar krem ve merhem verdı.besgun daha kullanacakmısım.baskada bısey soylemedı.cok sukur ıyı bebgın dedı.ınsallah boyle devam ederız.ama kılosu az degıl dımı kızlar.27 haftadayız.sızlerde kac kılo bebekler.
sitenin linkini atmamışımnormal diye biliyorum canım benimde 27. haftamda prensesimin kilosu aşağı yukarı boyleydi..bu sitede haftasına göre bebek kiloları tablosu var..yardımcı olur ikna olmanda
mrb kızlar
dortı gozun aydın canım senn kızın la benımkkı mıyon olacak anlaşılan benımde 27 haftamda 900 grdı cmt kontrolumuz var bakalım ne kadar oldu bızım cımcıme
mrb kızlar
dortı gozun aydın canım senn kızın la benımkkı mıyon olacak anlaşılan benımde 27 haftamda 900 grdı cmt kontrolumuz var bakalım ne kadar oldu bızım cımcıme
mrb kızlar
sagol canım.bır ay sonraya randevumuz.benım antıbıyotık kullanımından dolayı asagı tarafta kasıntım yanmam vardı o gecmedıgı ıcın tekrar krem ve merhem verdı.besgun daha kullanacakmısım.baskada bısey soylemedı.cok sukur ıyı bebgın dedı.ınsallah boyle devam ederız.ama kılosu az degıl dımı kızlar.27 haftadayız.sızlerde kac kılo bebekler.
hadi gözün aydın canım..bebişine de maşallah sübhanallah..başka neler dedi doktorun canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz senin decanım
bugun anneme gıtcem gelmıycem 15 gun evde ıyıce stres oluyorum şu eksık bu eksık netten araştır araştır bır hal oldum ıyıce oraya gıdıp kafa dagıtmam lazm gercı orda da magaza magaza dolaşırım artık
erenhavacım nasılsın canım?bebiş nasıl?ben son kontrolden beri gitmedim doktora. bu cumartesi inşallah. bakalım gerilik kapanmıştı ama şu an ne alemdeyiz tekrar oldumu olmadımı. sen ne yaptın canım?nasıl gidiyor kontroller
benımkı martın besınde offf daha cok var.ınsallah ozamana kadar hasta falan olmamda.ben genelde hep hasta oldugum ıcın kontrollerıme zamanında gıdemem hep erken olur
sitenin linkini atmamışımFetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek
Merhaba canım , benimki de öyleydi ama daha sonra çok farklılaşır bu kilolar gibime geliyor.artık bu aylardan sonraki beslenmeler çok daha önem arzediyor biliyorum
sagol canım.çok tesekkur ederım.saglıklı olsunlarda ınsallah kılo alırlar nasıl olsa.ay burnunu dudakalrını gordum ayrıntılıda daha guzel gorunuyor ya.hey allahım allaha ınanmayan taş olsun gercekten.nasıl yaratıyor rabbım bızı.nasılda muhtesem yaratıyor herseyı.
erenhavacım nasılsın canım?bebiş nasıl?ben son kontrolden beri gitmedim doktora. bu cumartesi inşallah. bakalım gerilik kapanmıştı ama şu an ne alemdeyiz tekrar oldumu olmadımı. sen ne yaptın canım?nasıl gidiyor kontroller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?