- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.581
Yatmak gerçekten sorun olmaya başladı..Solumuza yatmamız lazımmış ama ben iki gündür sola yattığım zaman kasık ve belimde ağrı oluyor..Son ay ne yapacağız bakalım ...
Aman da aman Esrada alınırmış..Ben baktım ve yorumumu da yaptım canım..Dolabın içine koyduğun ikiadan aldığın benimde çok hoşuma gidiyor..Oğlumun ve bizim dolaba kullanıyorum..Eşyalar düzenli oluyor..Herşeyinizi sağlıkla kullanın.
Bebişlerini gören annelerinde sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum..Ben de yarın kontrole gidceğim..İnsan bir gün öncesi çok heyecanlanıyor ya :81:
Amanda aman olsun naz yapanda siz olun...Senin alacağın ana kucağı ne oldu? benim gitti gidiyorda baktığım satışı kapanmış...Nasip değilmiş canım...
merhaba arkadaşlar..yatmadan bi bakayım dedim..nasılsınız..
bu arada odanı gördüm..çok cici olmuş..güle güle kullanırsın inşallah..turuncu odanı canlı göstermiş..beyaz durağan olduğu için turuncu hareket katmış..bu arada duvardaki van goghun resmini kim yaptı..
cnm sahibinden bulduk sıfır gibi eşim ilgileniyo 80 tl dedi eşim elden alcak aynı semtteyiz..görücez çok temizmiş ama....
van goghun fırça vuruşlarına benziyor da o yüzden..maviyle turuncu zıt renk birbirine uyum sağlar bence de hoş olmuş.. Daha bebeğin cicilerini yıkayıp ütüleyicem..hastane çantamı da artık yavaş yavaş hazırlayım diyorum..sen hazırlamaya başladınmı..
hayırlısı olsun,beim bebeğin çizelgesi görünmüyor yeni çizelge için uğraşıyorum..
yok cnm bendede sadece o işler kaldı...iç çamaşırı gibi ıvır zıvırlar var...32 bitsin öyle diyorum ama
Anladım canım..neyse ben yatıyorum..iyi geceler..
merhaba arkadaşlar..yatmadan bi bakayım dedim..nasılsınız..
Iyi geceler cnm..çok öptüm..
ya o bayrak nerden çıktı bilmem..tıklamadım da ama yanlışlık oldu galiba..yani konuya ne alaka oldu.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?