- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #37.621
günaydın annelerrrvalla sıfır uyku ile kalktım yataktan,karnımda dalgalanma değil resmen tsunami vardı bütün gece bi türlü yerleşemedi kızım,bi ara kafası,eli,ayağı karnımı delip çıkıcak zannettim , neysee herkesin günü güzel geçsin bebişler üzmesin,uslu dursunlar bugün öptük hepinizi kocamannnn
herkeseee gunaydınnn ay walla herkes uykusuz anamyaa aslnda en çok uyuyacagımız zamnalr sonra bebişlerden frsat kalmayacak ....bizde kahvaltmzı yaptk söle bi etrafı topladık geldik ne war ne yok bakalım
herkese günaydınnn....aynen canım büyüdükçe sığmaz oldular yerlerine çıkmak istiyor bızdıklarben de uyuyamadım tabi biraz da babamızın etkisi var küsüştük küsken de asla uyuyamam ben şimdi işteyim ve esneyip duruyorum:18:
Günaydınnnn,maşallah aranızda en çok uyuyan benim heraldeakşam 10da yattım ,3 de kalktık bi su içtik,elma yedik yattık 7 ye kadar Bu aralar güzel uyuyorum inşallah son ayıma kadar böyle devam eder
Günaydın canım duygular tavan yaptı annelerde galiba,hıncınızı kocalardan çıkarmayın,yazıktır zaten bzi çekiyorlar bide huysuzluğumuzu çekmesinler
günaydınlar olsun... bende aynı durumdayım canım. bi ara içim geçmiş ama bir acıyla uyandım doğum yapıyorum sandım. karnım öle bir yamulmuşki bağırışıma eşim geldi yanıma göbüşümü görünce bastı kahkayı hiç bu şekilde olmamıştı.günaydın annelerrrvalla sıfır uyku ile kalktım yataktan,karnımda dalgalanma değil resmen tsunami vardı bütün gece bi türlü yerleşemedi kızım,bi ara kafası,eli,ayağı karnımı delip çıkıcak zannettim , neysee herkesin günü güzel geçsin bebişler üzmesin,uslu dursunlar bugün öptük hepinizi kocamannnn
günaydınlar olsun... bende aynı durumdayım canım. bi ara içim geçmiş ama bir acıyla uyandım doğum yapıyorum sandım. karnım öle bir yamulmuşki bağırışıma eşim geldi yanıma göbüşümü görünce bastı kahkayı hiç bu şekilde olmamıştı.bütün gece oğluşum durmadı yerinde aynı dediğin gibi tsunami vardı içerde sanırım artık yerleri daraldığı için bu şekildeler. şimdiden başladık uykusuzluğa doğum sonrası için antreman bunlar. alışmalıyız artık benim gibi uykucu biri için zor bir durum ama bakalım:97:
günaydın güzel anneler :92:
valla bu uyku durumunu ne yapacağız bilemiyorum , her gün sepet gibi geliyorum işebizim dinlenmeye ihtiyacımız var enerli depolamamız lazım ama yavrular bırakmıyor ki rahat uyuyalım :97:
doğum sonrası için hazırlıyorlar bizi yaramazlar
daha erken yaaaaa ben dinlenmek istiyorummm :84: bu hamileliğimin başından beri uyku sıkıntısı çektim ilk zamanlar sırt bel ağrıları, sonra böbreğimde büyüme oldu böbrek ağrısı halada devam ediyor şimdide wc ve tekme olayları , hayırlısıyla doğurayımda emzirip hemen kesintisiz uyumak istiyorum
canım ismimiz aynı,bebişlerin günü aynı,yaşananlar aynı ne güzelgece eşimle bizde karnıma bi baktık karnımın sol tarafında bi şişlik var,sağ tarfta çökme artık kafasımıdır poposumudur anlamadık,valla benim gibi üşengeç birinin nasıl böyle kıpır kıpır bi kızı olur anlamadım gitti
Efet cnm izimler aynı günler aynı yaşadıklarımız aynı hatta yaşadıklarımızın günüde aynıtesadüfün bu kadarı artık. ama senin kızın benim oğlum olcak nasipse...
Hepsiburada.com : Canbebe 5x72 Avantaj Paket Temizlik Havlusu (360'lı) | Anne / Bebek / Çocuk
bana uygun geldi fiyatı,hemen paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?