2011 Nisan Anneleri

Maaşallah canım tosuncuğuna hayırlısıyla zamanında kucağına alırsın inşallah

maşallah cnm ya bir ay mı kaldı yani ayyy çok heyecan verici :2:

ahh ahh nerde şekerim kocayı çalıştırmak o beni çalıştırıyor benim doktorum yatış vermişti ama nerde anneden akrabadan uzak yerlerde yaşayınca her iş bana bakıyor mesela şu sıralar eşimin işleri baya yoğun olduğu için kendiside elemanlarıda dükkanda duarmıyor o yüzden ara ara ben iniyorum dükkana sağolsun kocişiminde hakkını yemek istemem beni de yormak istemiyor ama malesef elinden ne ev işi gelir ne de yemek işi biz bööööle birbirimize de bakıp duramayacağımıza göre yine işler bana bakıyıyor allahtan eskisi gibi öleee ahım şahım şeyler istemiyor yoksa ne olurdu halim

maşallah tosun paşayaannesi ne güzelde bakmış oğluşuna

maşallah canım maşallah bebişe

sağol cnm yorumun için..yaptık bişeyler işte...keyfim yok rüyamda kocaı gördüm ilgisizdi bebekler doğduktan sonra bebekler diyorum ikiz erkek gördüm... Böyle onunla ilgili bişey görünce keyfim olmuyo çünkü doğru..çok ilgili içli birisi değil ne yazıkki..hayırlısı olsun diyorum geçiyorum işte... Bu arada .2. Defa erkek bebek görüyorum rüyamda 2 sindede maşallah sütümü çok güzel emyolarladı..
cnm dicek bişey bulamaıyorum haklsın bu tavrında..kaynanam dahi iptal etti ümre işini...ve hayırlısıyla ramazan ümresi yapacak... Annem o gün dedi doğuma yanına giremem flan die ona bozulum... Dayanamazmış vs vs...dedim ee destek nerde kalıyo...
Bilmiyorum ama dua et cnm...rabbim hayırlısını versin inş...
atlanıyo cnm sayfalar yoğunlukta karışıyo arada ama resim eklemmiş olsam tmam....kocaman 10 tane resim Sağol cnm... Eldeki malzemelerden çıkan u oldu işte.

maşallah cnm bebişine...sağlıkla büyüt inş yavrunu....sıra b,zde bakalım neler olucak

Allah yardımcın olsun canım.Sen evdesin canım,dinleniyorsundur evde yine.Biz hem işyerinde çalışıyoruz hemde evde,biz onlara maddi olarak yardım ediyoruz onlarda bize ev işlerinde yardımcı olsunlar dimi

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 6 ziyaretçi)

mesa dscopur blues13 leegorkemm angel_eda esteem rana62 cimcimenaz eska esrayagmur+ ..ERVA.. ayca22 KEJA Canikim duyguş

MAŞALLAHHH

eskacım allah nazarlardan korusun aaay bak şimdi içim bi tuhaf oldu bizde görürüz inşallah şu 2 kiloları

Son düzenleme:
maşallah kuzuna tatlım yaa az kaldı desene sağsalim kucağına alırsın inşallah

Toplam 21 kullanıcı konuyu okuyor. (15 üye ve 6 ziyaretçi)

mesa dscopur blues13 leegorkemm angel_eda esteem rana62 cimcimenaz eska esrayagmur+ ..ERVA.. ayca22 KEJA Canikim duyguş

MAŞALLAHHH

bugün kalabalığız maşallahhhhh bende yatakta keyif yaparken katılıyom size

saolun kızlar evet bebişe iyi bakmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar ama son 1haftadırda midem bulanıyo doktorada sordum bebeğin saçları uzadığı için bulantı yapar dedi ben bunu batıl inanç sanıyodum ama doktorum onayladı birde ben bol bol nar yiyorum süt içiyorum tabi akşamları salata mutlaka yiyorum eşimde saolsun bana çok destekci canım istemesede yediriyo bana o zorlamasa belki ben geçiştiririm bazı şeyleri.

tmm beni de doktorum 32de çağırdı ama okulda sorun olmasın diye emin olmak istedim[/QUOTE]

canım bende perşembe 32+0 oluyorum o zaman alacağım 5 hafta daha çalışabilir raporunu

saçı uzayınca miğde bulantısını bende batıl biliyordum:44: ayy az kaldı doğuma hadi hayırlısı olsun canım.Şu zorlama işini bi kocama öğretemedim bende,ben yemesemde senin zorlaman gerekiyor diyorum,sen bakıyosun kendine diyo.Mesela süt içmesem,süt ister misin neden içmiyorsun içmen lazım demiyor.Sen akıllı bir annesin bebeğine ve kendine nasıl bakacağını ne yemen gerektiğini biliyosun diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…