2011 Nisan Anneleri

geçmiş olsun
raporu almak zormu arkadaşım neler istediler,,,,,

bi söz vardır tabiri caiz,sözüm meclisten dışarıya 'el elin eşeğini türküyle çağırır' diye,elde bize anneliği babalığı uzaktan yapar böyle,candan olmasını beklemeyelim boşu boşuna

tatlım iyiki bu site var iyiki herşeyi konuşup rahatlıyoruz

Angel-Eda diyen demiş ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye. Bende 1 haftadır hasta yatıyorum 2-3 gün önce eşimden duymuş hasta olduğumu. Bir geçmiş olsun dedi telefonda. Bir dahada ne aradı sordu. Üstelik hamileyim torunlarını taşıyorum. Doğuncada babaannelik tarslarlar. Annecim gene sabah geldi yemeğimi yaptı, evimi topladı, eşim eve gelince oda evine gitti. Üstelik yakında oturmuyoruz 2 vesait gidip geliyor. Oda yollarda hasta oldu şimdi oda yatıyor. Ne yapalım rahatına düşkün biraz iş beklemiyorum ama insan bir arar o kadar mı zor? Hep misafir gibi gelir gider

Son düzenleme:

ben ona ilk başlarda çok destek olmaya çalıştım 31 yaşında 2 tane kızı var 3.yü erkek istemişlerdi ama allah onlara bir kız daha verdi kız olduğunun duyduktan sonra çok değişti bebekle hiç ilgilenmiyor hep ben birşeyler yapmaya çalışıyorum onun için bilseydim kız olacağını yapmazdım hiç olmasaydı yeriydi falan filan bende siz sevmeyin onu ben severim onu diyorum ama hep burun kıvırıyor bazen tepemin tası atıyor ne hali varsa görsün üstüne düştükçe bu böle yapıyor hiç birşey sormayacağımda konuşmayacağımda diyorum ama yapamıyorum işte

Son düzenleme:

canım o bulantı 1 hafdır falan ara ara sabhaları bende de oluyor anaaam saçlı mı doğak benim tatlı cadım yoksaa

ayyynen ölee... akşam eşim gelince çok sinirlendi.. bana da kızdı.. niye ihtiyatlanıyosun die.. ya ne deyim iyi de kadin bana dio ki.. çok ağırlaşmadın öle çok zorlanmıosun Allahtan dio.. e bunu diyene nasıl bana refakat et deyim yaa..

geçmiş olsun
raporu almak zormu arkadaşım neler istediler,,,,,
valla başvuru için neler yapıldı tam bilmiyorum.. o işi babacığım halletmişti saolsun.. ben girmedim bile hastaneye.. ama rapor çıkınca onaylatmaya ben gitmek zorunda kaldım işte..

canım dert bu olsun bak kızlar bilirler bende ne dertler atttım annele babam ben 30 haftalık hamileyken boşandılar , amniyosentez yaptırmam şarttı yaptırdım şükür temiz çıktı ve işyerinde ciddi bir sıkıntı yaşadım ama hiçbiri bebeğimden önemli değil dedim ve çok takmamaya gayret ettim
allah şükür sağlıklıyız oda sağlıklı olsun napalım

bide başvuru mu yapacakmışız kaç günde çıktı bu rapor bana 32*1 de gel dedi sadece raporunu yazalım dedi yanlış bişey yapmayalım

Tamam şimdi anladım ben onu onun psikolojisi bozulmuş. Erkek istedikleri için kabüllenememiş bebeği. Allahım hayırlı evlatlar versin. Sağlıklı olsunlarda en önemli o ama . Bazi insanlar onu anlayamıyor. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin. Hiç üstüne düşmeyin bence. Birde senin oğlun olacakmış kıskanıyordun seni.

an cnm bende eskiden çok takardım kaynanamı şimdi sallamıyorum
mesela çok fena hasta oldum hamilelikten önce gelip birkez bakmazdı
neyse şii ev taşıyor açıkçası ilgilenmiyorum birşeye ihtyacınız varsa haber verin diyorum o kadar
napıyım nereye yetebiliriz ki bu halde boşver sende sallama

haklısın arkadaşım kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin boşverip atcaksın

kilosunu doktora sormak çocukluksa oooo ben bebeğimden daha bebeğim.kilo boy ölçümleri hep soruyorumj. normal olan da bu. arkadaşın dediğin gibi bebekten bıkmış galibakeşke yapmasaymış o yavruya yazık. doğduktan sonrada böyle olursa

üzülme tatlımmmm allah kimseye muhtaç etmesin bizi valla çok zor
sen neden o kadar uğraştınki rapor filan işi o kadar uzun sürüyomu

canım o bulantı 1 hafdır falan ara ara sabhaları bende de oluyor anaaam saçlı mı doğak benim tatlı cadım yoksaa

evet canım onunla alakalıymış valla doktor onay verdi yoksa ben inanmazdım seninde ondandır büyük bir ihtimalle canım tabi seninki kız olunca daha fazla hissetmen lazım bulantıyı bizim paşa bukadar hissetiriyorsa.

bide başvuru mu yapacakmışız kaç günde çıktı bu rapor bana 32*1 de gel dedi sadece raporunu yazalım dedi yanlış bişey yapmayalım
canım her hastanenin uygulaması farklı olabilir.. aslında hamile olmasak bu prosedür bana vız gelir ama hamile olunca hiç çekilmiyor.. nefes nefese kalıyor insan hemen..

amniyosentezini biliyorum.. ama annenlerin durumunu bilmiyordum.. inşallah hayırlısı böledir..benim de şimdi söylendiğime bakma canım.. dert yandım azcık size işte.. yoksaa rabbim bana bebek verdi ya, o mucizeyi yaşattı ya.. inşallah onunla ve eşimle güzel bi ömür süreyim gerisini ben de dert etmiyorum.. hele kayınvalidemi hiç.. ona sorsan o da benim hakkım da bissürü dert yanar belki.. herkesin beklentisi farklı sonuçta.. ama öle böle idare ediyoz işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…