- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.161
hosgeldın yaptınmı kahvaltını canım
Canım bende de bel ağrısı oluyor bu ara sık sık.Ama biraz da benden kaynaklanıyor.Pek yerimde durmuyorum eğilip kalkıyorum, iş yapıyorum falan derken akşam anlıyorum ağrıdığını
Canım geçmiş olsun tansiyon rahatsızlığın bence doğumdan sonra geçer...Genelde hamilelikte bazı anlamsız yani daha önceden olmayan rahatsızlıklar çıkabiliyor.
Canım bende de bel ağrısı oluyor bu ara sık sık.Ama biraz da benden kaynaklanıyor.Pek yerimde durmuyorum eğilip kalkıyorum, iş yapıyorum falan derken akşam anlıyorum ağrıdığını
Canım geçmiş olsun tansiyon rahatsızlığın bence doğumdan sonra geçer...Genelde hamilelikte bazı anlamsız yani daha önceden olmayan rahatsızlıklar çıkabiliyor.
yaptım cnm ama bebeğim istediğim gibi hareket etmiyo... çok hafif bi hareketini hissettim sol ytıyorum çikolata iyiyorum yok..uyuyomu ki acaba...öoralim bozuldu:26:
Canım benim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.alında bu hamılelık bana faydalı oldu.o iğrenc ılaclardan kurtuldum.ama dogumdan sonra tekrara o ılaclara mahkum olmaktan korkuyorum.bana genetıkcı doktor soyledı hamılelıkte hormonlar bazı hastalıklara dur dıyormus.yanı benım gıbı panık atak hastaları ornegın kendını ıyı hıssedermıs.ama dogumdan sonra neler olacak hıc bılmıyorum.allahım bana yardım etsın.o iğrenc ılaclardan kurtulurum ınsallah
Slm şeker hoşgeldin2. denizcim
3. babybaby86
4. smt
5. esrayagmur
6. ESRAesn
7. mesa
8. rana62
9. mavili34
10. yssknk
11. blues13
12. dorti
13. ALS17
14. ..ERVA..
15. esteem
kızlar merhaba:92:
dün doktor kontolümüz vardı
dün renkli ultrasona girdik kızım elini ağzına filan getiriyordu göbek kordonu burnunun altından geçiyordu tam bir bıyık gibi duruyordu çok komiktitam 30. haftadayım kızımın kilosu 1.520 olmuş boyu da 41 cm maşallah tebarekallah doktorum normal dedi 1 nisan dan sonra bir gün belirleyelim dedi sezeryan için ayy az kaldı heyecan bastı inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerimiz
Merhaba kızlar
dün muhabbet baya koyuymuş oku oku bitiremedimesrayagmur çorba nefis olcak gibi canım teşekkürler tarif için, dorti geçmiş olsun canım yüksek tansiyona dikkat valla, inşallah sorunsuz atlatırsın hamileliğini.. benim düşük çıkıyo hep 9/7 neyse ki olur olmaz bayılmıyorum :18:
herkesin keyfi yerindedir inşallah..
sagol canım.yok dogum nısanda martta kontrolumuz var demıstım sen galıba yanlıs anladın.kısmetse nısan sonuna dogumum.tabı rabbım nasıp ederseanladım canım benim ailemde de cok var panikatak hastası tansiyonda asabi tansiyon diyorlar o zman..
bebişine de masallah bu arada görmüssün..
drun neden martın 3.haftasıdoğum dedi ki canım haftana göre nisan sonu olması gerekiyor sanırım..
dün renkli ultrasona girdik kızım elini ağzına filan getiriyordu göbek kordonu burnunun altından geçiyordu tam bir bıyık gibi duruyordu çok komiktitam 30. haftadayım kızımın kilosu 1.520 olmuş boyu da 41 cm maşallah tebarekallah doktorum normal dedi 1 nisan dan sonra bir gün belirleyelim dedi sezeryan için ayy az kaldı heyecan bastı inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerimiz
hoşgeld,n cnm....2. denizcim
3. babybaby86
4. smt
5. esrayagmur
6. ESRAesn
7. mesa
8. rana62
9. mavili34
10. yssknk
11. blues13
12. dorti
13. ALS17
14. ..ERVA..
15. esteem
ne bİLİM takılıyorum bazen..yarın doktora gidicem bakalım...canım bebişin hareketlerine cok takılma benimki bazen 1-2 gün miskin miskin yatıyor sonra atağa kalkıyor..
uyuyordur belki annesi..
cnm onun için erken doğunca al dicem ama hoş bende ana kucağını aldım.... gördüğünde beğendiğin bi yer denk gelir al... kimi beek sevmiyo şansa artık.. bide ilk zaman odana nie almıyosun bebeği yerinmi dar... dicem ama odasıda var.. annen sende kalcak diemi salona kayim orda bakarız die düşündün.kızlar nasılsınız bakim.bebeğinize oyun halısı almayı düşünüyormusunuz aslında aktiviteler açısından yarralı gibi geliyor bana ama şuanda almaya gerek varmı bilmiyorum.bende bebeğime başta annemle beraber salonda bakıcaz yatağıda orda olucak ama yatağını yatak odama geçirdiğimde bebeğimi nereye koyucam nerde yatırıcam yanımdan ayırmadan salondayken falan b,lemiyorum yaaa.bunu taktım bugunlerde kafama.oyun halısını oyuzden düşündüm...
Merhaba kızlar
dün muhabbet baya koyuymuş oku oku bitiremedimesrayagmur çorba nefis olcak gibi canım teşekkürler tarif için, dorti geçmiş olsun canım yüksek tansiyona dikkat valla, inşallah sorunsuz atlatırsın hamileliğini.. benim düşük çıkıyo hep 9/7 neyse ki olur olmaz bayılmıyorum :18:
herkesin keyfi yerindedir inşallah..
2. denizcim
3. babybaby86
4. smt
5. esrayagmur
6. ESRAesn
7. mesa
8. rana62
9. mavili34
10. yssknk
11. blues13
12. dorti
13. ALS17
14. ..ERVA..
15. esteem
slm kızlar oko oku bitiremedim gecmişi altı üstü bir gün giremedim 1 hafta girmesem ortalık yıkılacak desenize aman hiç önemli diil anneşlerimiz ve bebekleri iyi olsunda 2 gün okurum ne olcak maşşal bebişlerimize bende sıkıntıdan patlıyorum kızlar ne yapsam bilmiyorum canım sıkıntısından karnımda sürekli acıkıyo napsamda şu aclıgı unutsam
Mrb canım benim de genelde düşüktür.Dün sağlık ocağına gittim 9/6 çıktı.Bişey demedi ebe ama normal değil bence.Ama çok şükür öyle bir başdönmesi falan hissetmiyorum
Mrb canım benim de genelde düşüktür.Dün sağlık ocağına gittim 9/6 çıktı.Bişey demedi ebe ama normal değil bence.Ama çok şükür öyle bir başdönmesi falan hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?