2011 Nisan Anneleri

kızlar merhaba:92:
dün doktor kontolümüz vardı
dün renkli ultrasona girdik kızım elini ağzına filan getiriyordu göbek kordonu burnunun altından geçiyordu tam bir bıyık gibi duruyordu çok komiktitam 30. haftadayım kızımın kilosu 1.520 olmuş boyu da 41 cm maşallah tebarekallah doktorum normal dedi 1 nisan dan sonra bir gün belirleyelim dedi sezeryan için ayy az kaldı heyecan bastı inşallah hayırlısı ile gelir bebişlerimiz

gündüzbende de pek sorun yok canım aksam olunca durdurmuyor nedense kocişlerde kendine naz yaptığımızı sanıcak

alında bu hamılelık bana faydalı oldu.o iğrenc ılaclardan kurtuldum.ama dogumdan sonra tekrara o ılaclara mahkum olmaktan korkuyorum.bana genetıkcı doktor soyledı hamılelıkte hormonlar bazı hastalıklara dur dıyormus.yanı benım gıbı panık atak hastaları ornegın kendını ıyı hıssedermıs.ama dogumdan sonra neler olacak hıc bılmıyorum.allahım bana yardım etsın.o iğrenc ılaclardan kurtulurum ınsallah

2. denizcim
3. babybaby86
4. smt
5. esrayagmur
6. ESRAesn
7. mesa
8. rana62
9. mavili34
10. yssknk
11. blues13
12. dorti
13. ALS17
14. ..ERVA..
15. esteem

kızlar nasılsınız bakim.bebeğinize oyun halısı almayı düşünüyormusunuz aslında aktiviteler açısından yarralı gibi geliyor bana ama şuanda almaya gerek varmı bilmiyorum.bende bebeğime başta annemle beraber salonda bakıcaz yatağıda orda olucak ama yatağını yatak odama geçirdiğimde bebeğimi nereye koyucam nerde yatırıcam yanımdan ayırmadan salondayken falan b,lemiyorum yaaa.bunu taktım bugunlerde kafama.oyun halısını oyuzden düşündüm...

Merhaba kızlar
dün muhabbet baya koyuymuş oku oku bitiremedim esrayagmur çorba nefis olcak gibi canım teşekkürler tarif için, dorti geçmiş olsun canım yüksek tansiyona dikkat valla, inşallah sorunsuz atlatırsın hamileliğini.. benim düşük çıkıyo hep 9/7 neyse ki olur olmaz bayılmıyorum :18:

herkesin keyfi yerindedir inşallah..

Canım benim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.
2. denizcim
3. babybaby86
4. smt
5. esrayagmur
6. ESRAesn
7. mesa
8. rana62
9. mavili34
10. yssknk
11. blues13
12. dorti
13. ALS17
14. ..ERVA..
15. esteem

Slm şeker hoşgeldin

masallah bebegıne canım

Mrb canım benim de genelde düşüktür.Dün sağlık ocağına gittim 9/6 çıktı.Bişey demedi ebe ama normal değil bence.Ama çok şükür öyle bir başdönmesi falan hissetmiyorum

sagol canım.yok dogum nısanda martta kontrolumuz var demıstım sen galıba yanlıs anladın.kısmetse nısan sonuna dogumum.tabı rabbım nasıp ederse

masallah canım bebeişine
bende haftaya görücem oğluşumu insallah

slm kızlar oko oku bitiremedim gecmişi altı üstü bir gün giremedim 1 hafta girmesem ortalık yıkılacak desenizeaman hiç önemli diil anneşlerimiz ve bebekleri iyi olsunda 2 gün okurum ne olcak maşşal bebişlerimize bende sıkıntıdan patlıyorum kızlar ne yapsam bilmiyorum canım sıkıntısından karnımda sürekli acıkıyo napsamda şu aclıgı unutsam

2. denizcim
3. babybaby86
4. smt
5. esrayagmur
6. ESRAesn
7. mesa
8. rana62
9. mavili34
10. yssknk
11. blues13
12. dorti
13. ALS17
14. ..ERVA..
15. esteem

hoşgeld,n cnm....
canım bebişin hareketlerine cok takılma benimki bazen 1-2 gün miskin miskin yatıyor sonra atağa kalkıyor..
uyuyordur belki annesi..
ne bİLİM takılıyorum bazen..yarın doktora gidicem bakalım...
cnm onun için erken doğunca al dicem ama hoş bende ana kucağını aldım.... gördüğünde beğendiğin bi yer denk gelir al... kimi beek sevmiyo şansa artık.. bide ilk zaman odana nie almıyosun bebeği yerinmi dar... dicem ama odasıda var.. annen sende kalcak diemi salona kayim orda bakarız die düşündün.

afiyet olsun gerçekten güzel oluyo... 2-3 kase içtim ben bi anda

selam arkadaşlar, havuzlu hana gidenlere bi sorum olcaktı??? orada arabayı koymaya uygun yer var mı? yoksa tramvayla gitmek daha mı uygun? elimiz kolumuz dolu olunca eve dönmek zor olcak galiba- ne dersiniz?

hosgeldın canım.senın ılk oglun kac yasındaydı

Maaşallah canım bebişine sen hayırlısıyla kucakla da sıra bize gelsin, heyecandan duramayalım yerimizde hehehe

Mrb canım benim de genelde düşüktür.Dün sağlık ocağına gittim 9/6 çıktı.Bişey demedi ebe ama normal değil bence.Ama çok şükür öyle bir başdönmesi falan hissetmiyorum

tabi normal değil de iyi ki gebelikte bi sıkıntı yaratmıyor, normalde de düşüktür benim tansiyonum hele yaz aylarında.. ölçtükleri zaman ''sen nasıl yürüyosun'' bile diyenler oldu
aman olmasın canım başdönmesi falan, karnımızda bebişlerimiz, şimdi daha çok ihtiyacımız var dikkat ve dengeye.. Allah korusun hepimizi..

yuksek tansıyon erken doguma yol acıyormus canım bende ondan korkuyorum zaten.ama ne yapabılırım bılmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…