2011 Nisan Anneleri

masallah bebegıne canım

masallah canım bebeişine
bende haftaya görücem oğluşumu insallah

sağolun kızlar allah cümlemize bebeklerimizi hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin

cnm onun için erken doğunca al dicem ama hoş bende ana kucağını aldım.... gördüğünde beğendiğin bi yer denk gelir al... kimi beek sevmiyo şansa artık.. bide ilk zaman odana nie almıyosun bebeği yerinmi dar... dicem ama odasıda var.. annen sende kalcak diemi salona kayim orda bakarız die düşündün.

evet canım yeni gördüm anakucağını gülegüle kullansın dediğin gibi severse şansımıza.dediğin gibi annem olucak bende ılk gunler salonda yatarız annemle alışana kadar ondan sonra odama gecerım artık ama işte salonda otururken bebeğimi nereye yatırıcam parkyatak koridordan geçmio kolay hergun taşıyamam oyuzden aklıma takılıyor...

selam arkadaşlar, havuzlu hana gidenlere bi sorum olcaktı??? orada arabayı koymaya uygun yer var mı? yoksa tramvayla gitmek daha mı uygun? elimiz kolumuz dolu olunca eve dönmek zor olcak galiba- ne dersiniz?

hiç yer yok canım biz arabayı yukarıda iran konsolosluğunun oralarda opark yerleri var oraya bıraktık bir de yokuş yürüdük yukarı c.tesi daha kalabalık oluyor birde hafta içi daha iyi olur. yada aşağıda eminönünde tren garının oraya biryere parka bırakacaksınız mecburen

kızlar angel74 küstümü gercekten?
gecengün girmem pek artık filan yazmıstı ama gercekten gittimi
evet darıldı o ama eski topikte biz onunla görüşüyorduk bir oralara bakayım bulabilirim belki

ben gecmişte gördümm küstüğünü..
neden darıldı ki slmını kimse almamıs anladığım kadarıyla:44:

evet canım sezeryan oldum.ama ben doktor demıstım sezeryan yapın benı dıye.ama doktor yınede normal olsun dıye cabaladı.ama benım gıbı becerıksız bır hastası oldugunu sonradan farkettı
est. tatlım..doğum bu oyle herşeye benzemiyorki allah nasıl nasip ettiyse oyle olmuş..çektiğin acılar yanına kalmış ama (
İznim bittikten sonra çalışıcam Esracım.o yuzden ben evdeyken sağmaya alışmalıyım daha doğrusu göğüslerim alıştırmam için erkenden almam lazım ama işyerimde elle olanını arkadaşım almıştı hiç kullanamamış çokda acı vermişti değiştirmişti..bende şimdi elle olandan korkuyroum
slm kızlar nasılsınız o kadar kaynatmısınız ki 2 saatir topikteyim anca bitti
Selam canım hoşgeldin,nasılsın
2. denizcim
3. babybaby86
4. smt
5. esrayagmur
6. ESRAesn
7. mesa
8. rana62
9. mavili34
10. yssknk
11. blues13
12. dorti
13. ALS17
14. ..ERVA..
15. esteem

Hoşgeldin tatlım , nasılsın
Hamdolsun tatlım ben şu saat itibariyle iyiyim bakalım darısı ileriki saatlerin başına,sen nasılsın
Selam canım hoşgeldin,
valla ben çalışıyorum da noluyor sürekli aklımda ne yesem ne ysem düşüncesi var

selam arkadaşlar, havuzlu hana gidenlere bi sorum olcaktı??? orada arabayı koymaya uygun yer var mı? yoksa tramvayla gitmek daha mı uygun? elimiz kolumuz dolu olunca eve dönmek zor olcak galiba- ne dersiniz?
Selam canım , hoşgeldin,
ben metroyla gittim çok trafik olup giremeyiz diye arabayla gitmemiştik..o yuzden kolay yer bulunur mu bilmyrum

hosbulduk ervacım sende hosgeldin
biz iyiyiz sen nasılsın?

yaptım cnm ama bebeğim istediğim gibi hareket etmiyo... çok hafif bi hareketini hissettim sol ytıyorum çikolata iyiyorum yok..uyuyomu ki acaba...öoralim bozuldu:26:

canım şaklaban mı bu çocuk ,arada bir uyur uyanır durur hareket eder.Bunu sıkıntı yapma kahvaltısını yapmış dinleniyordur paşa

teşekkürler kızlar, en iyisi tramvayla gitmek, ama kalabalık gidelim bari de aldıklarımızı taşıyabilelim- malum daha hiç bir şey almadım- çok heveslendim
aklıma gelmişken bişey daha sorcam, bebekler yeni doğunca falan nazar boncuğu vs. takılıyo- bide bazen arapça yazan bişeyler takıyorlar- onlar nedir arkadaşlar- bebeklerimizi nasıl koruycaz- bilginizi var mı?? öpücükssss

ayyy maşallah canı yaaa,sezeryan doğum yapacaklar için gün verilmesi heyecanı daha da artırıyor sanırım.mesela bizm şimdilik normal gittiği için tarihte verilmiyor gayet normalim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…