- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.201
anladım canım hassas bir zamanına denk gelmiş sanırım üzüldüm döner insallah..
sen nasılsın canım?
kızlar nasılsınız bakim.bebeğinize oyun halısı almayı düşünüyormusunuz aslında aktiviteler açısından yarralı gibi geliyor bana ama şuanda almaya gerek varmı bilmiyorum.bende bebeğime başta annemle beraber salonda bakıcaz yatağıda orda olucak ama yatağını yatak odama geçirdiğimde bebeğimi nereye koyucam nerde yatırıcam yanımdan ayırmadan salondayken falan b,lemiyorum yaaa.bunu taktım bugunlerde kafama.oyun halısını oyuzden düşündüm...
kızlar bir de doktorum dün yine annemin yanında ilişki yasak dedi sanki çok yapıyoduk da annemin yanında bu iki oldu ama
cnm sürekli yatağının yeridini değiştirmiceksin dimi...sonuçta park yatak katlanıyo o şekilde istediğin yere taşırsın..ana kucağın varsa zaman zaman onda bile uyur bebek... düşünme şimdiden hallolur cnm onlar..cnm onun için erken doğunca al dicem ama hoş bende ana kucağını aldım.... gördüğünde beğendiğin bi yer denk gelir al... kimi beek sevmiyo şansa artık.. bide ilk zaman odana nie almıyosun bebeği yerinmi dar... dicem ama odasıda var.. annen sende kalcak diemi salona kayim orda bakarız die düşündün.
evet canım yeni gördüm anakucağını gülegüle kullansın dediğin gibi severse şansımıza.dediğin gibi annem olucak bende ılk gunler salonda yatarız annemle alışana kadar ondan sonra odama gecerım artık ama işte salonda otururken bebeğimi nereye yatırıcam parkyatak koridordan geçmio kolay hergun taşıyamam oyuzden aklıma takılıyor...
canım şaklaban mı bu çocuk ,arada bir uyur uyanır durur hareket eder.Bunu sıkıntı yapma kahvaltısını yapmış dinleniyordur paşa
ayyy maşallah canı yaaa,sezeryan doğum yapacaklar için gün verilmesi heyecanı daha da artırıyor sanırım.mesela bizm şimdilik normal gittiği için tarihte verilmiyor gayet normalim:)
selam arkadaşlar, havuzlu hana gidenlere bi sorum olcaktı??? orada arabayı koymaya uygun yer var mı? yoksa tramvayla gitmek daha mı uygun? elimiz kolumuz dolu olunca eve dönmek zor olcak galiba- ne dersiniz?
iim canım bildiğin gibi. bugün anahtarım eşimde kalmış en son kapıyı o kilitlemişti sabah. akşam kapıda kalcamaslında iyi oldu yapmam gereken işler vardı bahaneyle onu hallederim
sen nasılsın canım bebiş nasıl
YouTube - Epidural Doğum - Dr. Kağan Kocatepe
kızlar izlemenizi tavsiye ediyorumhem izledim hem ağladım yaaa sabırsızlanıyorum kızımı kucağıma almak için bende
Hoşbulduk tatlım , ben de iyiyim bir yandan yemek yiyiyor bir yandan burayı takip etmeye çalışıyorumhosbulduk ervacım sende hosgeldin
biz iyiyiz sen nasılsın?
Arapça dualrı , kötü şeyler korkutmasın diye takılıyor biliyorum canım, ama nazar boncuğunun bir faydası olduğuna inanmıyorum şahsen :)teşekkürler kızlar, en iyisi tramvayla gitmek, ama kalabalık gidelim bari de aldıklarımızı taşıyabilelim- malum daha hiç bir şey almadım- çok heveslendim
aklıma gelmişken bişey daha sorcam, bebekler yeni doğunca falan nazar boncuğu vs. takılıyo- bide bazen arapça yazan bişeyler takıyorlar- onlar nedir arkadaşlar- bebeklerimizi nasıl koruycaz- bilginizi var mı?? öpücükssss
bilmiyorum artık doktorun birşeylerden mi şüpheleniyor da böyle söylüyor..sen daha iyi iblirsinkızlar bir de doktorum dün yine annemin yanında ilişki yasak dedi sanki çok yapıyoduk da annemin yanında bu iki oldu ama
sen kontrole annenle gitme canım yoksa bu dr doğuma kadar utandıracak seni
biz arabayla gittik,arabayı otoparka çektik.Tramvayla gidersen aldıklarını taşımak zor olur.Sizde arabanızı otoparka koyup eminönünü gezebilirsiniz canım.
ASL17 ANAM SENDE NE UTANGAÇSIN..SENİN ANA Yahu.. bişey olmaz... normal bu tarz şeyler.. o kadar hassas davranırsan bu bebeğni gelişi vs vs... hop karnına düşmedi dimi.. hamiş olduğunu haftanı söylüyosun.. mesela o konudada benç çok hassastım kimseye demiyodum ilk zamanlar..sonra açıldım.. tabi belli kişilere...
seninki de iyiymiş esracım evet ben yaptım ama zamanını söylemem gibi oluyor
bizde iyiyiz canım evimizdeyiz bugün oğlumla:))
dün benim de anahtarım kayboldu misafirim vardı dün coluk cocuk arada kaynadı..
gecen geldiklerinde 3g modemi cebine alıp koymus veled bende hiç farketmedim aksam annesi getirdi ben şok oldum bişey diyememişim
tam veledd. ne diyebilirsin canım haklısın tabi şok olmuşsundur.o çocuk geldiyse dün ceplerine baksaydın anahtar için evde keyif yap valla canım ya rahat rahat ne güzel. ben de izin için geri sayımdayım
öğrenince 4.5 5 haftalık oluyo ya..sanki 5 hafta önce temel attık der gibi ne bilim.. 2 aylık vs 3 aylık diyince daha iyi geliyo bana... öylede yapmıştım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?