2011 Nisan Anneleri

anladım canım hassas bir zamanına denk gelmiş sanırım üzüldüm döner insallah..
sen nasılsın canım?

iim canım bildiğin gibi. bugün anahtarım eşimde kalmış en son kapıyı o kilitlemişti sabah. akşam kapıda kalcamaslında iyi oldu yapmam gereken işler vardı bahaneyle onu hallederim

sen nasılsın canım bebiş nasıl

Canım şimdilik almayı düşünmüyorum ama arkadaşlardan yada halalarından ne eksiği ar hediye alalım diyen olursa oyun halısı istemeyi düşünüyorum,soran olmazsa da 3-4 aylık olduktan sonra lırım diye düşünüyorum çünkü bebekler acayip mutlu oluyorlarmış içinde.Annen gidene kadar salonda annen gidincede yatağın kenarına beşik koyarsın orda bakarsın,zaten zamanla alışırız heralde şimdiden sıkıntı yapma bunu canım.

cnm sürekli yatağının yeridini değiştirmiceksin dimi...sonuçta park yatak katlanıyo o şekilde istediğin yere taşırsın..ana kucağın varsa zaman zaman onda bile uyur bebek... düşünme şimdiden hallolur cnm onlar..
canım şaklaban mı bu çocuk ,arada bir uyur uyanır durur hareket eder.Bunu sıkıntı yapma kahvaltısını yapmış dinleniyordur paşa
anam bi yusufum var oda tekmelerini bırakırsa ben nederim... şimdi sağa yattı sağolsun uyuyo bence bıraktı bana kendini nefes alamıyorum..

ayyy maşallah canı yaaa,sezeryan doğum yapacaklar için gün verilmesi heyecanı daha da artırıyor sanırım.mesela bizm şimdilik normal gittiği için tarihte verilmiyor gayet normalim:)

sağol canım evet ya heyecan bastı eksiklerimizi en geç martın ortalarına kadar tamamlamamız lazım

selam arkadaşlar, havuzlu hana gidenlere bi sorum olcaktı??? orada arabayı koymaya uygun yer var mı? yoksa tramvayla gitmek daha mı uygun? elimiz kolumuz dolu olunca eve dönmek zor olcak galiba- ne dersiniz?

biz arabayla gittik,arabayı otoparka çektik.Tramvayla gidersen aldıklarını taşımak zor olur.Sizde arabanızı otoparka koyup eminönünü gezebilirsiniz canım.

bizde iyiyiz canım evimizdeyiz bugün oğlumla:))
dün benim de anahtarım kayboldu misafirim vardı dün coluk cocuk arada kaynadı..
gecen geldiklerinde 3g modemi cebine alıp koymus veled bende hiç farketmedim aksam annesi getirdi ben şok oldum bişey diyememişim

Kızlar ne kadar kalabalığız... Maşallah maşallah...

Toplam 23 kullanıcı konuyu okuyor. (18 üye ve 5 ziyaretçi)

1. ysmnakikol
2. ALS17
3. esteem
4. esrayagmur
5. ayca22
6. ..ERVA..
7. blues13
8. dorti
9. yssknk
10. _lilyum_
11. KATARA_ANG
12. leegorkemm
13. guleysa
14. mesa
15. mili_
16. smt
17. babybaby86
18. mavili34

ASL17 ANAM SENDE NE UTANGAÇSIN..SENİN ANA Yahu.. bişey olmaz... normal bu tarz şeyler.. o kadar hassas davranırsan bu bebeğni gelişi vs vs... hop karnına düşmedi dimi.. hamiş olduğunu haftanı söylüyosun.. mesela o konudada benç çok hassastım kimseye demiyodum ilk zamanlar..sonra açıldım.. tabi belli kişilere...

hosbulduk ervacım sende hosgeldin
biz iyiyiz sen nasılsın?
Hoşbulduk tatlım , ben de iyiyim bir yandan yemek yiyiyor bir yandan burayı takip etmeye çalışıyorum
Arapça dualrı , kötü şeyler korkutmasın diye takılıyor biliyorum canım, ama nazar boncuğunun bir faydası olduğuna inanmıyorum şahsen :)
kızlar bir de doktorum dün yine annemin yanında ilişki yasak dedi sanki çok yapıyoduk da annemin yanında bu iki oldu ama
bilmiyorum artık doktorun birşeylerden mi şüpheleniyor da böyle söylüyor..sen daha iyi iblirsin

seninki de iyiymiş esracım evet ben yaptım ama zamanını söylemem gibi oluyor

ene doğumu izledim zilli nasıl ağlıyo... annesinin yanındada pek bi sessiz eller falan oynuyo... böyle uslu uslu durmuş...oy oy..miniğimi özledim ben... minik burunlum... koca ağızlı bebeğimi özledim.....

tam veledd. ne diyebilirsin canım haklısın tabi şok olmuşsundur.o çocuk geldiyse dün ceplerine baksaydın anahtar içinevde keyif yap valla canım ya rahat rahat ne güzel. ben de izin için geri sayımdayım

göğüslerim bi çatladı bi çatladı...böyle kırmızı çizgileri var her yanını sarmış.. çokta umrumdaydı..ergen çatlaklarım olmasa önemserdim ama dizimde bile olduğu için tın... kadınlar havuzuna gidince giyiyorum pikinimi..mayo bile tercih etmiyorum doğuruncada karnımdada olursa yine pikini giyerim..ama belki mayokini giyerim.. bakalım.. nezaman kısmet olursa artık çocukla..çokta zamanım olur ya

öğrenince 4.5 5 haftalık oluyo ya..sanki 5 hafta önce temel attık der gibi ne bilim.. 2 aylık vs 3 aylık diyince daha iyi geliyo bana... öylede yapmıştım..

haklısın canım..
ben günüm gecmeden anlamıstm benimki daha da küçüktü galiba:))
oğluşum sürpriz yaptı bize..
biz daha düşünme asamasındayken bebek için yola cıkmıs bile oğlum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…