2011 Nisan Anneleri

evet canım senin haftan ilerideymiş.ilk 3 ay anneden besleniyor zaten beişler diyor doktorlar, çok da kafaya takma yine ara öğünlerin falan gayet sağlıklı içini ferah tut. balık ve tatlı konusunda aynı dertten muzdaribiz seninleolumunekankayizsmiletuzlu gerçekten rahatlatıyor. 3 aydan sonra da iştahımız açılıyor zaten

Canım 3 aydan sonra ben çoğunlukla evde tek kalcam eşim görev icabı uzaklarda olacak...Bu da demek oluyorki üşengeçlik günlerim başlayacak çünkü o yokken hep aparatifle atıştırırım...Bakalım nasıl yapcaz...
bizim kilo kaybı olduğu için söylemiştim..bu arada balık yemeni omega 3 için tavsiye ediyor doktorlar o da aycekirdeğive ton balığındada war kokusunu sewmiorum demissinde bunlarda yerini tutabilir..
hmmm bir deneyeyim bakalım arkadaşım tavsiyen için sağol...doktor hazır herşeyi yasakaldı ya ton balıkta konserve katkılıdır sonuçta diye ay ne bileyim paranoyak oldum... Ne zormuş :CüvCüv:
ben daha bugün mesaj atabildim
eklesinki listemiz çoğalsın nisanda nüfus patlaması olsun

bu arada dreamer35 fazlasıyla var demişsin ama tablodan baktım öyle kilolu falan değilsinki canım

göbüş 2 adım benden önde gidiyor onu napcaz sırnaşık şey Şaka bir yana zaten ayva göbek vardı böyle bir şekillendi sanki. çok şükür şişkinliğim geçti bu ara iyiyim.

Bu arada kabızlık için yeni çözümüm : akşamdan bir çay fincanı suya 1 kuru inciri koyuyorum.sabaha kadar durup yumuşuyor. sabah inciri yiyip suyunu içiyorum sonra hurraaa wcdelikafadulden Başka şeyden çare bulamayan arkadaşlara duyurulur.

Ay bu çok iyi oldu. Allah razı olsun. Benim hamişlikten önce zaten kronikti artık iice yerleştisempatiksalakcinniHemen deneyeceğim

Ay bu çok iyi oldu. Allah razı olsun. Benim hamişlikten önce zaten kronikti artık iice yerleştisempatiksalakcinniHemen deneyeceğim

Aynen benimde bağırsak tembelliği vardı şimdiden böyle çoğaldı ilerleyen haftalarda naparız sonra....

Bu arada nette okuduğuma göre 10.haftadan sonra hafta 450-500 gr kilo almaya başlayabilirmişizeyvahedigeldismile

merhaba kızlar:)
Benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)Allah kısmt ederse bende küçük mucizeme 2 Nisan da kavuşucam..hihoyyyt

Demekki artık tombişleşeceğiz yavaş yavaş gerçi benim 10. haftaya daha var ama:CüvCüv:

Benim çok bulantım kumam olması ama iğrenme ve öğürme var.Yorgunluk halsizlik mide yanması kabızlık ve ara ara baş ağrısı.Sanırım herkesin bünyesi farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…