- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.821
bu evdeyken yaptığım kahvaltı canım ve saati 12 gibi oluyor :) Ama mesaiye gittim geçen 3 gün sadece çubuk kraker yiyebildim sabah sabahBu arada 10 haftalığım ve bulantım yok.Sadece tatlıdan soğudum. Mide karışıklıklarımı yatıştırsın diye tuzluya verdim bu ara. Zaten iştahlıydım anlayacağın birşey kaybetmedim şimdilik :))) 3 öğün yemek yok bende.Acaba yanlışmı yapıyorum diye dert diyorum kendime.bu arada hamileliğimi öğreneli hala balık sürmedim ağzıma :/ Zaten öncedende pişiremezdim kokusuna dayanıp şimdi yakınından geçemiyorum maalesef ...Birde süt içmeyi bıraktım 1 haftadır çünkü midemi bulandırıyo ...
kilo kaybımı :))) Almıyımda bana yeter arkadaşım :))) Fazlasıyla var zaten
bu arada kızlar siz neden listede ekli değilsiniz hala :) bilgilerinizi tatlışoğlum arkadaşa msj atında eklesin sizi listeye :)
ben daha bugün mesaj atabildim
evet canım senin haftan ilerideymiş.ilk 3 ay anneden besleniyor zaten beişler diyor doktorlar, çok da kafaya takma yine ara öğünlerin falan gayet sağlıklı içini ferah tut. balık ve tatlı konusunda aynı dertten muzdaribiz seninleolumunekankayizsmiletuzlu gerçekten rahatlatıyor. 3 aydan sonra da iştahımız açılıyor zaten
hmmm bir deneyeyim bakalım arkadaşım tavsiyen için sağol...doktor hazır herşeyi yasakaldı ya ton balıkta konserve katkılıdır sonuçta diye ay ne bileyim paranoyak oldum... Ne zormuş :CüvCüv:bizim kilo kaybı olduğu için söylemiştim..bu arada balık yemeni omega 3 için tavsiye ediyor doktorlar o da aycekirdeğive ton balığındada war kokusunu sewmiorum demissinde bunlarda yerini tutabilir..
eklesinki listemiz çoğalsınben daha bugün mesaj atabildim
bu arada dreamer35 fazlasıyla var demişsin ama tablodan baktım öyle kilolu falan değilsinki canım
hımm bende atarım birazdan ama ekleyemiyor sanrm artk edit düzeltme pro üyelere weriliormus ama yinede deneriz
göbüş 2 adım benden önde gidiyor onu napcaz sırnaşık şey Şaka bir yana zaten ayva göbek vardı böyle bir şekillendi sanki. çok şükür şişkinliğim geçti bu ara iyiyim.
Bu arada kabızlık için yeni çözümüm : akşamdan bir çay fincanı suya 1 kuru inciri koyuyorum.sabaha kadar durup yumuşuyor. sabah inciri yiyip suyunu içiyorum sonra hurraaa wcdelikafadulden Başka şeyden çare bulamayan arkadaşlara duyurulur.
aaa bunu unutmuşum ay kötü oldu bu edit olayı yaaa
Ay bu çok iyi oldu. Allah razı olsun. Benim hamişlikten önce zaten kronikti artık iice yerleştisempatiksalakcinniHemen deneyeceğim
evet canm malesef..neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ben cıkıorum kaydirigubbakcemile3
evet canm malesef..neyse kızlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ben cıkıorum kaydirigubbakcemile3
bebikim, dscopur, Eyylül, hnk kızlar sizden naber???
bebikim, dscopur, Eyylül, hnk kızlar sizden naber???
Aynen benimde bağırsak tembelliği vardı şimdiden böyle çoğaldı ilerleyen haftalarda naparız sonra....
Bu arada nette okuduğuma göre 10.haftadan sonra hafta 450-500 gr kilo almaya başlayabilirmişizeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?