2011 Nisan Anneleri

kızlar bugun aksam yemegıne ne dusundunuz benım canım karısık kızartma ıstıyo şöyle soslu moslu patates,patlıcan,kabak,biber oh mis gbiicokacimcoook

Ben şu aralar bişiy yiyemiyorum :sinifsinif:
Ama ara öğünlerde meyve ve 2 ceviz 8-9 tane fındık yiyordum ama 4 gündür filan pek bişiy yiyemiyorum
ondan önce sabah kahvaltıda mutlaka haşlanmış yumurta, bir dilim tam buğday ekmeği peynir zeytin domates vs. yiyordum, kaç gündür bunların hiç birini yemedim görmek bile istemiyorum :sinifsinif:

kızlar bugun aksam yemegıne ne dusundunuz benım canım karısık kızartma ıstıyo şöyle soslu moslu patates,patlıcan,kabak,biber oh mis gbiicokacimcoook

Ohh süper yarasın bebişe:ecrin_bebek:Biz bugün halama davetliyiz, dolma istediğimi bilmeden dolma yapmış içine doğdu demekopuyorumnanaktan

selam kızlar...benim 2 gündür midem fena kaynıyor.düzgün birşey yiyemiyorum.sabah zorla bir yumurtadan omlet,yarım domates,az peynir ve 2 dilim ekmek. arada bir elma. ceviz,fındık,badem... dolapta birşey bulursam ondan tırtıklıyorum akşamdan kalma :) Akşam eşimle iftar yapıyorum işte orda çorba salata pilav ve et yemeği olmasına dikkat ediyorum.ve sonra eşim hazırlarsa biraz daha meyve :))) yemekler yarım porsiyon ancak oluyor bu arada... Size göre fazla bile :)) Ama kilo almadım henüz. Arada kabızlıktan şişsemde :)))
Sabah kahvaltısıyla bir sorunum var benim edemiyorum.okullar açılınca napcam bilmiyoruım...

Arkadaşım senin kaç haftalık?Bizim yediklerimize bakarak içini rahat tutabilirsinkaydirigubbakcemile3Kahvaltında sağlıklı ve normal gibi geldi bana

bu evdeyken yaptığım kahvaltı canım ve saati 12 gibi oluyor :) Ama mesaiye gittim geçen 3 gün sadece çubuk kraker yiyebildim sabah sabah Bu arada 10 haftalığım ve bulantım yok.Sadece tatlıdan soğudum. Mide karışıklıklarımı yatıştırsın diye tuzluya verdim bu ara. Zaten iştahlıydım anlayacağın birşey kaybetmedim şimdilik :))) 3 öğün yemek yok bende.Acaba yanlışmı yapıyorum diye dert diyorum kendime.bu arada hamileliğimi öğreneli hala balık sürmedim ağzıma :/ Zaten öncedende pişiremezdim kokusuna dayanıp şimdi yakınından geçemiyorum maalesef ...Birde süt içmeyi bıraktım 1 haftadır çünkü midemi bulandırıyo ...

canm leegörkemm haklı kahvaltında gayet iyi yumurta yiyebiliyorsan cok güzel zaten.ama senn haftan bizden biraz ilerde kilo konusunda bişey diyemycem benm de yarın 8 olcak kilo bile verdim..ama sende yoksa kilo kaybı dert etme

bu arada kızlar siz neden listede ekli değilsiniz hala :) bilgilerinizi tatlışoğlum arkadaşa msj atında eklesin sizi listeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…