- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.241
ben de aynıyım canım sürekli mırıldanıp duruyorum benim eşimde hep tedirgin ya ağlıyorum y da sürekli inliyorum ne olduğunu bilmiyorum ama..kızlar birşey sorucam gece yatarken ben çok inliyorum ya sıkıntı mı veriyor neden inliyorum eşimde noldu ya niye inliyosun diyor var mı benim gibi olan normal mi acep
gögüsleriniz cok mu büyüdü ki kızlar benimkiler öyle cok farklı değil..
hos zaten 90 dı büyümesinler daha fazla
e bakmıştır artık. çocuğunun huyunu biliyordur.
canım izne bugünü saymazsak tam tamına 5 haftam vargerçi çok da az değil ama ben pozitif bakmaya çalışıyorum
olur olur merak etme süpppeeer anne olup herşeye yetişiriz gezmeden de eksik kalmayız
ben de aynıyım canım sürekli mırıldanıp duruyorum benim eşimde hep tedirgin ya ağlıyorum y da sürekli inliyorum ne olduğunu bilmiyorum ama..
ben de aynıyım canım sürekli mırıldanıp duruyorum benim eşimde hep tedirgin ya ağlıyorum y da sürekli inliyorum ne olduğunu bilmiyorum ama..
ayy bende sadece ben de mi var diyordum sabah anneme de söyledim o da olur dedi bebek içerde büyüdükçe sana sıkıntı verir dedi
gögüsleriniz cok mu büyüdü ki kızlar benimkiler öyle cok farklı değil..
amin canım..
doğustan değil havaleden sonra olmus bebeklerin atesine cok dikkat etmek lazım..
kızlar birşey sorucam gece yatarken ben çok inliyorum ya sıkıntı mı veriyor neden inliyorum eşimde noldu ya niye inliyosun diyor var mı benim gibi olan normal mi acep
Allah şifa versin çocuğa yaa,ailesine de güç kuvvet versin ee birde sabır inş.cocuk rezil eder valla..
bir de epilepsi hastası sağ tarafı felç yavrunun birseyde diyemiyor kimse anneside cok yakın arkadasm..
Kızın dişlerine hiç bakmadım bileeee..canım ne kadar dikkatlisin
dur bi daha izleyeyim merak ettim dişlerini
benimkiler büyüdü zaten büyüktügögüsleriniz cok mu büyüdü ki kızlar benimkiler öyle cok farklı değil..
eşim daha bana birşey demedi ama kendi uyurken dibinde davul çalsalar duymaz..acaba bende böyle miyimkikızlar birşey sorucam gece yatarken ben çok inliyorum ya sıkıntı mı veriyor neden inliyorum eşimde noldu ya niye inliyosun diyor var mı benim gibi olan normal mi acep
şurda doğurmamıza ne kaldı canım..
5 hafta sonra izne ayrılsan 1 aya kalmaz doğurusun canım:))
doğumdan sonrası hayal şimdi benim için sanki hiç doğurmycam gibi geliyor bana hep orda kalacak bebiş
Allah şifa versin çocuğa yaa,ailesine de güç kuvvet versin ee birde sabır inş.
baktın mı canım düzgün demi?
benimkiler büyüdü zaten büyüktü..iş yerinde en çok göğüslerimin büyüklüğünden utanıyorum yaa
eşim daha bana birşey demedi ama kendi uyurken dibinde davul çalsalar duymaz..acaba bende böyle miyimkikendimde fark ettiğim çok sık sağa ve sola dönüyorum
benim küçüktü zaten, şimdi çok hoşuma gidiyolar ay hep böyle kalsınlar eşim de çok memnunçatlak falan da yok inşallah olmaz bundan sonra da..
evet ya çok dikkat etmeli, benim kabusum ateş yakınımda büyüğüm de yok bu işlerden anlayan, artık elimde derece şüphelendiğim zamanlar sabahlarım çocuğun başında yeter ki bişey olmasın :18:
ben de inliyomuşum, sabah soruyor eşim hatırlamıyorum.. tuhaf rüyalar görüyorum, nasıl sinirleniyorum rüyamda anlatamam, o kadar ki uyanıyorum sinirden.. bebişimi gördüğüm rüyaları özledim yaa.. gerçi hep erkek bebiş görüyorum ama olsun, bebişler güzel
kızlar birşey sorucam gece yatarken ben çok inliyorum ya sıkıntı mı veriyor neden inliyorum eşimde noldu ya niye inliyosun diyor var mı benim gibi olan normal mi acep
utanma canım anne olcaksın sen benim farklı değil öncekinden..
sütüm az olmaz inşallah..
evet canım zaten 3 hafta kalıyor doğumabebişimle sonradan daha çok vakit geçirmek için böyle yapmak zorundayım.
ayyy aynen. ben şimdi izmirde bi doğum fotoğrafçısının sitesini buldum. onu incelşiyordum. önce anneyi bebiş karnındayken çekmişler. sonra doğum ve bebişin fotoğrafları. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. allahtan açık ofis değil, kendi odam ağlasamda sorun değilinanmaya başladım artık çıkacağına. yoksa bana da hep içimde büyüyecek gibi geliyordu
evet canım zaten 3 hafta kalıyor doğumabebişimle sonradan daha çok vakit geçirmek için böyle yapmak zorundayım.
ayyy aynen. ben şimdi izmirde bi doğum fotoğrafçısının sitesini buldum. onu incelşiyordum. önce anneyi bebiş karnındayken çekmişler. sonra doğum ve bebişin fotoğrafları. ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. allahtan açık ofis değil, kendi odam ağlasamda sorun değilinanmaya başladım artık çıkacağına. yoksa bana da hep içimde büyüyecek gibi geliyordu
demekki herkeste bir inleme mevcut tabi vücut şiştikçe sıkıntıdan demek ki üste doğru baskı yapıyorben de cnm eşim doksanlık nene gibisin diyor normal ama vucut rahat edemiyo çünkü
onu da okudum bir yerde küçük göğüslülerin sütü daha azolacak büyük göğüslülerin daha çok olacak diye bir şey yokmuş
inşallah olmaz canım..bende öyle diyorum böyle büyüdünüz bari kof büyüklük olmaz inş. bunlarutanma canım anne olcaksın sen benim farklı değil öncekinden..
sütüm az olmaz inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?