2011 Nisan Anneleri

dscopur ve bebikim çok geçmiş olsun sizlere. tez zamanda geçer inş

aret sen de hoşgeldin canım

saol tatlım inşallah geçer midem kaldırmıyor artık birde çalışıyorum daha fena durum evde olsam biraz daha rahat olurum ama :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

geçmişi okuyordum tatlımmm. of ya çok fenayım midem kötü 1 saat geçiyor tekrar başlıyor bulanmaya deli olucam ya kafamçokkarıştı
Ayyy Allah kolaylık versin arkadaşım zor valla.

merhaba kızlar:)
Benide aranıza alırsanız çok sevinirim:)Allah kısmt ederse bende küçük mucizeme 2 Nisan da kavuşucam..hihoyyyt
Hoşgeldiniz,bayağı ilerlemiş sizinkide. Nasıl gidiyor ???
bugün çok halsiz, moralsiz ve baş ağrılıyım kafamçokkarıştı
akşam eve gidince hemen yatmayı düşünüyorum..
Baş ağrısı bende de var bugün yattım ama geçmedi. Dinlen eve gidince mutlaka...İyi baka kendine aman
Demekki artık tombişleşeceğiz yavaş yavaş gerçi benim 10. haftaya daha var ama:CüvCüv:
Olur olur geçer zaman hızla

saol cnmm bugün daha iyiyimm sanki geçen haftaya oranla sancılarım biraz az gibi bugün bulantımda iyi şimdilik maaşallah iyiyim bgn yani. sen nasılsın nasıl gidiyor?

Aman dilini ısır ben ne zaman iyiyim desem nazar değdiriyorum kendime ohaoldumsmile
Bende iyiyim çok şükür can sıkıntısı dışında birşey yok.Yat yat sıkıldım valla:bbo:

saol tatlım inşallah geçer midem kaldırmıyor artık birde çalışıyorum daha fena durum evde olsam biraz daha rahat olurum ama :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

haklısın ben de sabah 6.30 da kalkıp 7 ye gelmeden çıkıyorum evden akşam 19.30 da evdeyim. E böyle olunca insanda ne hal kalıyor, ne mide. Bir de iş yerindeki insanlarla uğraş ve eve kocaman bir baş ağrısıyla geri dön. Napalım bebişler için güçlü olmak zorundayız hepimizguclubacismileAllah kolaylık versin

slm herkese, elevit içeniniz var mı? bana doktor verdi ama acayip karnım acıkıyo o ilacı içince bende bıraktım. şuan 8 haftalık hamileyim. günde 3 tane folic asit al diyor doktor ama ben 1 tane içiyorum :)

Aman dilini ısır ben ne zaman iyiyim desem nazar değdiriyorum kendime ohaoldumsmile
Bende iyiyim çok şükür can sıkıntısı dışında birşey yok.Yat yat sıkıldım valla:bbo:

bende öyle wallah hiç sormaa yarın doktora gidicem bakalım inşallah görücez bebişimizi tekrar cok heyecanlıyım:))) hemde ultrasonla ürologla bakıcaklar bakalım kum mu döküyorum sadece yoksa taşta var mı diye. ama taş diildir diye düşünüyorum onun sancısı daha bir fazla olur heralde..

slm herkese, elevit içeniniz var mı? bana doktor verdi ama acayip karnım acıkıyo o ilacı içince bende bıraktım. şuan 8 haftalık hamileyim. günde 3 tane folic asit al diyor doktor ama ben 1 tane içiyorum :)

Canım ben elevit içiyorum ama hiç acıktırmıyor beni aksine iştahım gayet kapalı. Ondan önce folic plus içiyordum günde 3 tane. O da acıktırmıyor. Folic asit önemli canım ha 1 ha 3 gözünü karart içzemuszemus

aynen tatlım bilmiyorum ya şu bayramdan sonra hala böyle devam edersem rapor almayı düşünüyorum çok kötüyüm çünkü iş yerinede bi faydam yokki akannehir

evet dreamer 35 tatlım çok zor ya bu durum isyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorum bazen bide diyorum mide bulantısına dayanamıyorum ben nasıl normal doğum yapıcam :sinifsinif:

Dreamer35 Allah isterse 1 gün ara ile doğurucaz:)

Evet canım inşallah gelelim o günlere Alalhım hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize.Öyle şeyler okuyorum ki sitede içimi bozmak istemiyorum ama insan korkuyor ister istemezeyvahedigeldismile

Bencede canım hem geçti diyorsun ağrılar kum dökmüşsündür muhtemelen ve bir daha tekrarlamaz inşallah:Saruboceq: Bende çok özledim kuzumu ama daha 2 hafta var randevuya senağlama

evet dreamer 35 tatlım çok zor ya bu durum isyan etmek istemiyorum ama dayanamıyorum bazen bide diyorum mide bulantısına dayanamıyorum ben nasıl normal doğum yapıcam :sinifsinif:

Ay daha 12.haftanada çok var güzelim.Olmazsa bir heyet raporu falan alırsın.Sağlık daha önemli. Doğumu şimdiden kabusa çevirme kafanda bence. Allahım hayırlsını nasip etsin bir avazda kurtarsın hepimizi:Saruboceq:

amin tatlım amin inşallah hayırlısıyla görürüz o günleri :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…