- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.861
Evet canım inşallah gelelim o günlere Alalhım hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize.Öyle şeyler okuyorum ki sitede içimi bozmak istemiyorum ama insan korkuyor ister istemezeyvahedigeldismile
Bencede canım hem geçti diyorsun ağrılar kum dökmüşsündür muhtemelen ve bir daha tekrarlamaz inşallah:Saruboceq: Bende çok özledim kuzumu ama daha 2 hafta var randevuya senağlama
Slm kızlar...nezamandır yazmıyorum..bugün doktora gittim ilk randevum...normalde 6+5 günlük hamişim ama bebişimin gelişimi 6+2 günlükmüş çok şükür çok geriden gelmiyo...bana progestan vardi..vukaatlı olduğum için riske atmak istemedi sanırım...çok az bi sıvı gördü çünkü daha doğrusu kan galibe rahimde..riskli değil çok şükür...bebişimin kalbinin atışınıda gördüm duydumda...çok mutlu oldum çünkü 8 hftlık olup daha duyamayanlar vardı çok korkuyordum...doktorum çok iyi bu arada aşık oldum :) hisar hast...ayşe hanım...benim gibi olan varmı?
hoşgeldin aramızaa.s.merhaba arkadaşlar yeni geldimm
bende listeye girmek istiyorumm :))
10 temmuz-16 nisan doğum
7+5 deyim
şimdilik yatakta geçiriyorum geçen hafta rahimde kesenin yanında kan pıhtılaşması görüldü
bu hafta gittiğimde baya azalmış çok mutlu oldum :)) ama hala riske girmemeli yatmalıyım
tüm anne adaylarının bebeklerini mutlulukla kucaklarına alacakları zaman için dua ediyorum :))
aminnnnnnnnnnnnnnnn,kandil gecesi o kenzül arşı okudum hepimize dua ettimmaaşallah çok güzel bu duygular zaten o kalp sesleri bitiriyo insanı :))
Allah tüm annelerin sağlıklı bebişlerini kucaklarına almayı nasib etsin inşaalah
bende karındqan gördüm bizim uktrason aletinde duyuluyordu kalp atışlARI güm güm atıyordu o mibiş kalbi.kan ve israr tahlili verdimde aç karnna test istemnedi açsan serum taktirim bişey yiyemiyorsan dediBirde benden aç karınla tahlil istedi...Aç değildim...Yarın gidip yaptıracağım...Ne testi ki bu...
biz duyduk ultrason aletinden değişiyor.benden aç karnına bi test istemediBirde benden aç karınla tahlil istedi...Aç değildim...Yarın gidip yaptıracağım...Ne testi ki bu...
merhaba arkadaşlar yeni geldimm
bende listeye girmek istiyorumm :))
10 temmuz-16 nisan doğum
7+5 deyim
şimdilik yatakta geçiriyorum geçen hafta rahimde kesenin yanında kan pıhtılaşması görüldü
bu hafta gittiğimde baya azalmış çok mutlu oldum :)) ama hala riske girmemeli yatmalıyım
tüm anne adaylarının bebeklerini mutlulukla kucaklarına alacakları zaman için dua ediyorum :))
hoşgeldin aramızaa.s.
kanamada yatmanın faydası çok oluyor çok iyi yapıyorsun yatıp dinlenmekle...
inş yakın zamanda tamamamen geçer kanama...
bilgilerini tatlişoğlum arkadaşa özel mesaj at canım senide eklesin...
ama bu sıra sitede sorun olduğu için listeye şuan ekleyemiyor...
sen bilgilerini at ilerde bir çare bulurlar inş...
cnm benimde aynı kesede değil ama biraz dışarda kan görüldü ufak bi bölüm sanırım..daha öncedende vukaatlı olduğum için düşğüm vardı..progestan ve dinlenme verdi yatıyorum tek namaz ve lavabo ihtiyacına kalkıyorum...inş bişey olmaz..hft kntrol var inş geçmiş görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?