2011 Nisan Anneleri

evet canım inşallah bakalım senşnde 2 hafta hemencecik geçerde görürsün bebişini bir an önce:))

Slm kızlar...nezamandır yazmıyorum..bugün doktora gittim ilk randevum...normalde 6+5 günlük hamişim ama bebişimin gelişimi 6+2 günlükmüş çok şükür çok geriden gelmiyo...bana progestan vardi..vukaatlı olduğum için riske atmak istemedi sanırım...çok az bi sıvı gördü çünkü daha doğrusu kan galibe rahimde..riskli değil çok şükür...bebişimin kalbinin atışınıda gördüm duydumda...çok mutlu oldum çünkü 8 hftlık olup daha duyamayanlar vardı çok korkuyordum...doktorum çok iyi bu arada aşık oldum :) hisar hast...ayşe hanım...benim gibi olan varmı?

gözün aydın cnım çok sevindim... bende 6+2 iken görmüştüm tam:)) bildiim kadarıyla rahimde olan sıvıda çok önemli bişi diildi sanırım. bi arkadastada görmüşlerdi ama bebişi doğdu 7 aylık kocaman oldu şimdi:))) darısı bizim basımıza inşallah...

kızlar hepinize selam gündüz işteyken giremiyorum ben akşam gelince de hızınıza yetiişemiyorum vallah:))))
çoğunuzdabulantı var çok şükür bende olmadı bu zamana kadar çok hafif 7.haftalarda oldu ama şuan hiç yok; herşeyide yiyebiliyorum.ama dengeli beslenmeye çalıştığım için tatlı falan yemiyorum hiç ama 1 kilo aldım bile şuana kadar normal mi bilmiyorum çoğunuz kilo verdiniz.
karnım da crinone jel den dolayı davul gibi şişiyor.düğmelerim zor ilikleniyor ben de sıkmasın diye bebeğimi bir beden büyük pantolonlarımı giymeye çalışıyorum (7-8 kilo vermiştim baharda ben)
durum bu amane zaman hamile pantolonu alıcam bilmiyorum:))))
hepinize sevgiler.....

bu arada ALS aramıza hoşgeldin canım:)))
angel74 canım sen ist da hangi doktora gidiyosun yazar mısın bana :)))

merhaba arkadaşlar yeni geldimm

bende listeye girmek istiyorumm :))
10 temmuz-16 nisan doğum

7+5 deyim
şimdilik yatakta geçiriyorum geçen hafta rahimde kesenin yanında kan pıhtılaşması görüldü
bu hafta gittiğimde baya azalmış çok mutlu oldum :)) ama hala riske girmemeli yatmalıyım
tüm anne adaylarının bebeklerini mutlulukla kucaklarına alacakları zaman için dua ediyorum :))

hoşgeldin aramızaa.s.

kanamada yatmanın faydası çok oluyor çok iyi yapıyorsun yatıp dinlenmekle...
inş yakın zamanda tamamamen geçer kanama...

bilgilerini tatlişoğlum arkadaşa özel mesaj at canım senide eklesin...
ama bu sıra sitede sorun olduğu için listeye şuan ekleyemiyor...
sen bilgilerini at ilerde bir çare bulurlar inş...

cnm bendende istedi test....önemli olduğunu biliyorum mesela açlık şekerini ölçüyo...toxplazma gibi Troit gibi önemli hormon testleri bebişinin ve senin sağlığından emin olmak için...mesela bana bi test verdi en az 20 tane 400 ytl ki bu en uygunun buldum...masraflı ama işte...

Birde benden aç karınla tahlil istedi...Aç değildim...Yarın gidip yaptıracağım...Ne testi ki bu...
bende karındqan gördüm bizim uktrason aletinde duyuluyordu kalp atışlARI güm güm atıyordu o mibiş kalbi.kan ve israr tahlili verdimde aç karnna test istemnedi açsan serum taktirim bişey yiyemiyorsan dedi

bendende istediler...önemli bu test..şekerin varmı troit bezlerin nasıl çalışıyo..kanında mikrop yada kansızlık varmı gibi önemli testler...

cnm benimde aynı kesede değil ama biraz dışarda kan görüldü ufak bi bölüm sanırım..daha öncedende vukaatlı olduğum için düşğüm vardı..progestan ve dinlenme verdi yatıyorum tek namaz ve lavabo ihtiyacına kalkıyorum...inş bişey olmaz..hft kntrol var inş geçmiş görürüm

hoşbulduk teşekkür ederim :))
Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 50 veya daha fazlası olması gerekmektedir.

sistem bu uyarıyı veriyor henüz gönderemiyorum sanırım :1no2:

benimde kontrolüm pzt inşaalah tamamen geçerler canım kafaya takmamak gerekyerimseniben
bende raporluyum dinlenmenin çok faydası var Allah yardımcımız olsun minnoşlarıı bize bağışlasın inş. :ecrin_bebek:

kızlar dün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını duyduk,kesenin içinde kendisinide gördüm minnacık ,kalbide maşaşllah güm güm atıyordu:)doktor herşey yolunda dedi.tahlil sonuçları aynı gün çıkmadığı için bayramdan sonra tekrar gitcem sonuç göstermeye,1 ay sonra tekrar gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…