2011 Nisan Anneleri

maaşallah çok güzel bu duygular zaten o kalp sesleri bitiriyo insanı :))

Allah tüm annelerin sağlıklı bebişlerini kucaklarına almayı nasib etsin inşaalah

İyi akşamlar kızlar...Nasılsınız...Ben bugün dr. gittim ve miniğimi rahatça göbekten ultrasonla görüp ve kalp atışlarınıda gördüm ama duymadım...Kalbi yanıp sönüyordu...Bu kalbi dedi dr...Bir rahatladım ki sormayın...

Merhaba arkadaşlar,
Dün girdim ama yazı yazamadım sanırım problem vardı sitede.Nasılsınız?Göğüsler bazen çok sızlıyor bazen daha az bazen çok az herkesde öylemi???

Merhaba arkadaşlar,
Dün girdim ama yazı yazamadım sanırım problem vardı sitede.Nasılsınız?Göğüsler bazen çok sızlıyor bazen daha az bazen çok az herkesde öylemi???

Canım benim sızlama yok ama geceleri falan üstüne yatamıyorum artık acıyor ve git gide şiştiklerini hissedebiliyorum

benımde göğüslerim gece yatakta özellikle çok acıyo sağa sola dönerken resmen yüzüm buruşuyo acıdan ama gündüz bişi yok pek.yatarken göğüslerimi acımayacak pozisyonda ayarlayıp yatıyorum yüzüstü yatmadan uyuyamam da o yüzden...

Merhaba arkadaşlar nihayet sitenin yapımı bitmiş...Alışmışım valla büyük bir eksiklik hissettim :))))
Önceki gece çok kötüydüm bundan sonra iyiyim demiycem nazar değdiriyorum valla.istifra etmekten öldüm...Neyse geçti gitti...Doktora tahlillerimi gösterdim dün: Şekerim düşmüş çok şükür ve idrardaki bakteride gitmiş.Ama kanım yine sınırın altında Doktor içindeki minik canavar sana acımaz dedi hızla büyüyor depoları doldurman lazım dedi. Ve demir hapına başladık.Gyno ferro sanol verdi.içinde demir,folik asit ,B12 var.e ben hala folik plusu kullanıyorum bunda da var sizce fazla gelmezmi?Yada fazlasının zararı olur mu???
Birde bu demir hapı kabızlık yapar dedi aha dedim yandııımm...Prebiyotik yoğurtlardan ye dedi. Geçmezse ilaç yazcam dedi. Bakalım 2 hafta sonra 2li test var o zamana kadar bir deneyelim...

meraba arkadaşlar...
hepinizin bayramı mübarek olsun....
benim gebeliğim boş gebelik çıktı...çok üzgünüm 3. tüp denememdi..çok uğraştım ama yine elde var sıfır...
haftaya kürtaj olcam....umutlarım tükendi artık...
rabbim sizlere sağ salim kucaklamayı nasip etsin....
güzel allahım belki bigün benimde yüzümü güldürür...

Senin de bayramın mubarek olsun canım.

üzülme diyemem arkadaşım ama Allah hayırlısını versin. Allah kucağını boş bırakmasın. Mutlaka senin de vaktin saatin vardır arkadaşım. Allah her daim yüzünü güldürsün

çok geçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır,kısmet değilmiş umutlarını yitirme nolur söylemsi kolay biliyorum ama sen dimdik ayakta durasınki eşinde senden güç alsın yuvan bozulamsın en önemlisi bu,evlat allah verirse nasibinde varsa olur,sen önce yuvana sahip çık.alalhım hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin,inşlalah seninde kucağın boş kalmaz en kısa zamnada sağlıklı bir bebişin olur.kendine iyi bak

kızlar bütün gün midem bulanıyor ya sizde de böyle mi ilaç milaç fayda vermiyor hiçbirşey yiyemiyorum hiç vitamin alamadım bide çıkarıyorum zorla yiyorum (((

tatlım çoook geçmişler olsun arkadaşlarımında dediği gibi vakti zamanını bekliyor bebişin demek ki.....yaşadıkların kolay değil her seferinde umut ve heyecan ama sonu hüsran....sağlığın yerinde olsunda herşey hayatta bizler için ...elbet bebişin sana bir gün anne ben nasıl dünyaya geldim diye soracak...o zaman ne kadar kıymetli olduğunu anlatırsın ona...kendine iyi bak canım benim :1hug:

sıkma canını tatlım vakti saati değilmiş demekki allahım hayırlısını versin umutsuzluğa kapılma elbet bigün gelecektir bebişin sana :teselli:

kızlar sabredelim hormanlarımız bir düzene girsinde ondan sonra bulantı falan kalmayacak....hepimiz bir oohhh çekip hamileliğin tadını çakaracaz inşallah...bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…