- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.881
kızlar dün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını duyduk,kesenin içinde kendisinide gördüm minnacık ,kalbide maşaşllah güm güm atıyordu:)doktor herşey yolunda dedi.tahlil sonuçları aynı gün çıkmadığı için bayramdan sonra tekrar gitcem sonuç göstermeye,1 ay sonra tekrar gel dedi
Merhaba arkadaşlar,
Dün girdim ama yazı yazamadım sanırım problem vardı sitede.Nasılsınız?Göğüsler bazen çok sızlıyor bazen daha az bazen çok az herkesde öylemi???
meraba arkadaşlar...
hepinizin bayramı mübarek olsun....
benim gebeliğim boş gebelik çıktı...çok üzgünüm 3. tüp denememdi..çok uğraştım ama yine elde var sıfır...
haftaya kürtaj olcam....umutlarım tükendi artık...
rabbim sizlere sağ salim kucaklamayı nasip etsin....
güzel allahım belki bigün benimde yüzümü güldürür...
çok geçmiş olsun canım herşeyde bi hayır vardır,kısmet değilmiş umutlarını yitirme nolur söylemsi kolay biliyorum ama sen dimdik ayakta durasınki eşinde senden güç alsın yuvan bozulamsın en önemlisi bu,evlat allah verirse nasibinde varsa olur,sen önce yuvana sahip çık.alalhım hakkınızda hayırlısı neyse onu nasip etsin,inşlalah seninde kucağın boş kalmaz en kısa zamnada sağlıklı bir bebişin olur.kendine iyi bakmeraba arkadaşlar...
benim gebeliğim boş gebelik çıktı...çok üzgünüm 3. tüp denememdi..çok uğraştım ama yine elde var sıfır...
meraba arkadaşlar...
meraba arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?