2011 Nisan Anneleri

herkese hayrlı cumalar kızlar.ılk selam benden olsun bugun.

saol canım sana ve herkese bendede hayırlı cumalar,ohhh bugün 8 aylık oldu kızımmm maşalllahhhh bunu kutlamak için sabah 6.30 da kıpırdanmaya başladı zilli,kalktım bende güzel bi kahvaltı ısmarlıyım kızıma

Günaydınnn hayırlı olsunafiyet olsun ayrıca

Canım çok doğru bir karar vermişsiniz gidin detayları bizede verin,inşallah güzel haberlerle gelirsin

Canımmmm yeni okudum yazdıklarını,aslında diğer doktorun dediklerini söylemiş birisi daha telkin edici konuşmuş diğeri daha korkutucu.Rabbim sağlıklı sıhhatli dünyaya gelmesini nasip etsin canım.

kızlar birşey sormak istiyorum.

hergün yumurta yiyormusunuz? ben hergün yiyorum ama o kadar bıktımki. zaten sevmezdim. ama son 1 haftadır daha beter oldum. çok zorluyorum kendimi. çalıştığım için haşlama haricinde de yemem imkansız. evden getiriyorum. doktorum haftada 3-4 kere yesen yeter demişti ama içime sinmedi bide sizlere sormak istedim

gunaydın hayırlı cumalar.bende cok fazla yedım bır ıkı aydır.hergun yıyordum.ama artık yıyemıyorum.tıksındım bıraz yumurtadan.yıyemıyorum fazla.

gunaydın hayırlı cumalar.oh oh hadı bakalım masallah bebegıne.kutlayın tabıkı.bızım yerımızede yıyın mamaları

canım ben bıldırcın yumurtası yiyorum haşlama tabi...o normal yumurtadan daha kuvvetliymiş ya o yüzden her gün yemiyorum ....

Canım ne kadar doğru yapıyorum bilmiyorum ama ben hergün yumurta yemiyorum hergün süt içmiyorum yanii birgün yiyorum bir gün yemiyorum.Süt içemezsem salep sütlaç vb.süt ürünleiryle idare ediyorum.Sürekli aynı şeyleri içmekten yemekten gına geldi çünkü

canım sadece senin için söylemiyorum,bütün annişler erken doğum için hazırlıklı olsunlar artık

ay korkutmayın benı kızlar.aman benımkı daha kucuk.daha otuz hafta bıle degılız bız.aman dursun o yerınde.sıcacık yesın ıcsınler yerlerınde bebekler:90:

hayırlı olsun canım....maşalllah prensesebenim oğlum da önümüzdeki çarşamba 8 aylık olacak inşallah....ne çabuk büyüdüler bıdıklar maşallah ya sanki daha dün test yapıp öğrenmiştik hamile olduğumuzu

herkese teşekkür ederim cevapları için. Hakkaten ya ben ergenlikte bu kadar süt içseydim boyum 1.90 olurdu diyorum eşimeGerçekten aynı şeyleri yiyip içmekten bıkkınlık geldi artıkbenim bünye bu kadar sağlıklı ve düzenli beslenmeye alışkın değil şaşırdı garibim kaç aydır noluyo diye

Kızlar benım iştahım kalmadı.mıde bulantılarım tekrar basladı.canım hıcbısey yemek ıstemyo.bır ay oncesıne kadar oyle ıstahlıydımkı.sureklı bıseyler yıyodum.hele bu saatte kesınlıkle yemıs ıcmıstım coktan.ama artık acıkmıyorum hıc.sabah hıc bısey yıyemıyorum.gunde bır ÖĞÜNE dustum nerdeyse.sızdede oluyomu oyle

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…