- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #38.961
Kızlar benım iştahım kalmadı.mıde bulantılarım tekrar basladı.canım hıcbısey yemek ıstemyo.bır ay oncesıne kadar oyle ıstahlıydımkı.sureklı bıseyler yıyodum.hele bu saatte kesınlıkle yemıs ıcmıstım coktan.ama artık acıkmıyorum hıc.sabah hıc bısey yıyemıyorum.gunde bır ÖĞÜNE dustum nerdeyse.sızdede oluyomu oyle
Kızlar benım iştahım kalmadı.mıde bulantılarım tekrar basladı.canım hıcbısey yemek ıstemyo.bır ay oncesıne kadar oyle ıstahlıydımkı.sureklı bıseyler yıyodum.hele bu saatte kesınlıkle yemıs ıcmıstım coktan.ama artık acıkmıyorum hıc.sabah hıc bısey yıyemıyorum.gunde bır ÖĞÜNE dustum nerdeyse.sızdede oluyomu oyle
hayırlı olsun canım....maşalllah prensesebenim oğlum da önümüzdeki çarşamba 8 aylık olacak inşallah....ne çabuk büyüdüler bıdıklar maşallah ya sanki daha dün test yapıp öğrenmiştik hamile olduğumuzu
herkese teşekkür ederim cevapları için. Hakkaten ya ben ergenlikte bu kadar süt içseydim boyum 1.90 olurdu diyorum eşimeGerçekten aynı şeyleri yiyip içmekten bıkkınlık geldi artık benim bünye bu kadar sağlıklı ve düzenli beslenmeye alışkın değil şaşırdı garibim kaç aydır noluyo diye
kızlaaaaaaar trt bırı hemen acın.gulbenın programında dogumları anlatacaklar.çabuk olun.butun dogum sekıllerını anlatacaklar
normal dogumu sezeryanı suda dogumu hepsını anlatacaklar bırazdan kızlar ızleyelım bılgımız olsun.unuttuklarımızıda hatırlarız en azından.trt 1 de gulben ergenın programında
normal dogumu sezeryanı suda dogumu hepsını anlatacaklar bırazdan kızlar ızleyelım bılgımız olsun.unuttuklarımızıda hatırlarız en azından.trt 1 de gulben ergenın programında
ben işteyim ama yaaaaa
Allah nasip ederse birgün bakcaz ki onlar için okul araştırıyoruz canlarım benim ya hepsinin de sağlıkları iyi kaderleri güzel olur inşallahaynen yaa 6. haftada sık kullanılanlar bölümüne hafta hafta hamilelik diye bi site eklemişim,şimdi bakıyorum 32. haftaya gelmişim,o zaman hiç geçmicek gibi geliyodu ama bulantı,kontrol,uykusuzluk falan derken günler geçmiş farketmeden,anlamadan gelcek bebişler
Ben kendi adıma cevap vereyim.dogru soluyosun canim.yerlerinde dursunlar.ya birde ben dun mayis annelerini okudum.28 haftalik hamileler bizim topikte oluyo.ama mayis annelerindede var 28 haftalik gebelr/
Bence bu dönemde moral çok önemli.kızlar hepinize iyi geceler..nasılsınız..
ben bugün başka bi doktora gittim..doktor yaşlı ama çok tatlı ve espriliydi..beni baya bi rahatlattı..meseleyi anlattım..ultrasona baktı..bebeğin kafasında birazcık su olduğunu ama ciddi bişey olmadığını söyledi..zaten ciddi bir problem olsa bebeğin kafa yapısı bozuk olur söbe olur..bu bebeğin kafası gayet normal dedi..her bebeğin kafasında zaten bir miktar su olurmuş..zaten bu saatten sonra bu bebek alınmaz dedi..ciddi bir problem yok..bol bol allaha dua et dedi..
allaha şükür biraz olsun rahatladım..10 gün sonra tekrar gel konrol edelim dedi..ayrıca bir de ilaç verdi..10 gün sonra diğer doktorum da kontrole bekliyor..acaba hangisine gitsem şaşırdım..benim doktorum biraz beni korkutucu konuşuyo ama seviyorum doktorluğunu..bu adam da çok tatlı diili insanı teselli ediciydi..bu arada ankaradan başbakanlıktan gelmiş..ankaraya gitsen dahi benim dediklerimi diyecekler dedi..ama 2 gündür nasıl ağlıyorum sormayın çok kötüydüm..
hastaneden çıkınca annemle beşik almaya gittik..annem bebişimize beşik aldı..çok ahım şahım bişey değil ama şirin..hani belki erkek te olabilir diye pembe tercih etmedik turuncu aldık..:)
Ben son iki haftadır her gün yiyorum.kızlar birşey sormak istiyorum.
hergün yumurta yiyormusunuz? ben hergün yiyorum ama o kadar bıktımki. zaten sevmezdim. ama son 1 haftadır daha beter oldum. çok zorluyorum kendimi. çalıştığım için haşlama haricinde de yemem imkansız. evden getiriyorum. doktorum haftada 3-4 kere yesen yeter demişti ama içime sinmedi bide sizlere sormak istedim
ay işyerinden de açıldıııı imtermetten...izleyebiliyorum yaşasınsağol canım
Tüm güzel annelerrrr Günaydınnnnn
ben doğum muhabbetini izlemek istemiyorum kızlar yaaa.olumsuz bişey deseler etkilenirim.[/QUOTbence ızle canım.burda daha motıve edıcı seyler soyluyolar.esas ınternette ınsanı korkutuyolar.kısada olsa bılgılendırıyolar ınsanı tv de.ama ınternette resmen bunalıma sokan yerler var
kızlar izledikten sonra biz çalışanlara da özet geçin
canım ben belediyede memurum ve bizde hep kanallara dizilere falan engelleme yaptılar o yüzden açılmıyor müzik bile dinleyemiyoruzöyle çok önemli birşeyler söylerlerse bize iletirsiniz dimi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?