2011 Nisan Anneleri

valla canım benim iştahım son 1 aya kadar aynen senin gibiydi. ama son 1 ayda baya açıldı

Kuzum işte son ay kilo almazsın.Sadece gerekli besinleri ye,bebeği besle yeter zaten

canım bende şeker çıktığı için diyet ypıyorum bu yüzden iştahım azaldı az yiye yiye ama yine de düzenli yiyorum sen de az da olsa düzenli yemeye çalış bence..

aynen yaa 6. haftada sık kullanılanlar bölümüne hafta hafta hamilelik diye bi site eklemişim,şimdi bakıyorum 32. haftaya gelmişim,o zaman hiç geçmicek gibi geliyodu ama bulantı,kontrol,uykusuzluk falan derken günler geçmiş farketmeden,anlamadan gelcek bebişler

son 4 ayda 5 kere boğazım şişince ve 3 kere grip olunca anladım ki sağlıklı ve dengeli beslenmek sağlık dengemi alt-üst etti hayatım boyunca her öğünü abur cuburla geçirirken yılda sadece 1 kere grip olurdum ama şimdi süt,yumurta derken zırt pırt yatak döşek hasta yatıyorum,inşallah bebişe yarıyordur da ben hasta olmaya razıyım

kızlaaaaaaar trt bırı hemen acın.gulbenın programında dogumları anlatacaklar.çabuk olun.butun dogum sekıllerını anlatacaklar

normal dogumu sezeryanı suda dogumu hepsını anlatacaklar bırazdan kızlar ızleyelım bılgımız olsun.unuttuklarımızıda hatırlarız en azından.trt 1 de gulben ergenın programında

normal dogumu sezeryanı suda dogumu hepsını anlatacaklar bırazdan kızlar ızleyelım bılgımız olsun.unuttuklarımızıda hatırlarız en azından.trt 1 de gulben ergenın programında

ay işyerinden de açıldıııı imtermetten...izleyebiliyorum yaşasın sağol canım

Tüm güzel annelerrrr Günaydınnnnn

Allah nasip ederse birgün bakcaz ki onlar için okul araştırıyoruz canlarım benim ya hepsinin de sağlıkları iyi kaderleri güzel olur inşallah

Günaydın herkese

dogru soluyosun canim.yerlerinde dursunlar.ya birde ben dun mayis annelerini okudum.28 haftalik hamileler bizim topikte oluyo.ama mayis annelerindede var 28 haftalik gebelr/
Ben kendi adıma cevap vereyim.
Önceden oraya takılıyordum ama burdaki ortamı daa çok sevdiğim için bu topikte kalmaya karar verdim.
Bence bu dönemde moral çok önemli.
Moralini bozmayacak ama güvendiğin birine git.
Bazı doktorlar felaket tellallığı yapmaya bayılırlar.
Ben son iki haftadır her gün yiyorum.
Okul varken sadece hafta sonları yiyebiliyordum.

Dur ya ne bulantısı, tekrar gelmesin o günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…