- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.021
TRT 1 i izlemeyenler bişi kaçırmadınız bence...
çok yüzeysel kısa bir sohbet oldu.. Doktorun söylediklerinden aklımda kalan;
* Normal doğum öneriyor
* Doğum aslında acı veren birşey değildir, insan beyni ağrılı olacağına kendini şartlandırır.
* Hipnozla doğum hakkında kitap da yazmış, hipnozla telkinde bulunup anne adayını ağrısız doğuma hazırlıyormuş..bunu anlattı...
ben daha detaylı bilgiler beklemiştim pofff
hoşgeldin cnm
bi kaç arkadaşımınız göğsünden süt gelmişti ama bu herkeste olucak diye bişi yok.
ne güzel hiç bişi sürmemene rağmen çatlamamışsın.demekki cildin baya esnek bi yapıyo sahipmiş.
benimde henüz süt gelme çatlama olmadı büyüme var ama dediğin gibi.
selam kılzaaaaaaaaaaaar nasılsınız
teşekkürler cnm ben işte olduğum için izleyememiştim
günaydın kızlar herkese kızlar göğüs ucu çatlayıp kuruyan varmı bende oldu dün lansinoh isimli bir krem aldım çevremdekiler tavsiye etti inş faydasını görürüm şimdi tetbir almassak bebek emmeye başlayınca yara falanda olabiliyomuş.
Günaydın hatunlar...Nasılsınız...
selam canımmmm
hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsınnn??:87:
selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.
rica ederim canımmm
ben doktor normal doğumu öneriyorum filan deyince ben birden gaza geldim, tamam dedim normal doğum, sonra yine risklerini okuyunca internetten vazgeçtim.. Sezeryana döndüm yine :26:
neyse kısmet..Allah hayırlı karar aldırsın..
selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.
bizde iiyiz yemek yaptk geldik çıkacagz brazdan kızımla kuafre gtcez
ay ne güzelll ana kız kuaföre gidin
özledim ben de kuaföre gitmeyiiii
Günaydın canımmm hoşgeldinnn... :80:
Sana da hayırlı cumalar
günaydın canım,hayırlı cumalar hoşgeldinnnn
HOŞBULDUK CANLARhosgeldın canım.haYırlı cumalar
Günaydın canım , hoşgeldin..hamdolsun ben iyiyim bir sıkıntım yok çok şükür.Sen nasılsıngünaydın kızlar biz geldik.
nasılsınız?
ben, herkeste süt gelmez biliyorum..anca doğumdan sonra derler ama kişiye göre de değişirmiş..Bende yok şu andabende 29+5 deyim bir şey sorucam ya ;
sütü gelen var mı aranızda gögüslerinizin durumu nedir
bende hala yok süt falan çatlama falanda yok büyüyme oldu o kadar
karnımda da çatlama yok krem kullanmadım hiç bir kaç kere zeytinyağ sürdüm o kadar
Selaaaam Hoşgeldin..iyiym ben, sen nasılsın tatlımselam kılzaaaaaaaaaaaar nasılsınız
Selam canım hoşgeldin,selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.
TRT 1 i izlemeyenler bişi kaçırmadınız bence...
çok yüzeysel kısa bir sohbet oldu.. Doktorun söylediklerinden aklımda kalan;
* Normal doğum öneriyor
* Doğum aslında acı veren birşey değildir, insan beyni ağrılı olacağına kendini şartlandırır.
* Hipnozla doğum hakkında kitap da yazmış, hipnozla telkinde bulunup anne adayını ağrısız doğuma hazırlıyormuş..bunu anlattı...
ben daha detaylı bilgiler beklemiştim pofff
Geçmiş olsun canım...Dr. dinleneceksin dediyse dinleneceksin...Rapor filan yazdımı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?