- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.041
selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.
Canım bende seninle aynı haftadayım ama benden de öyle süt falan gelmedi zaten herkesten gelecek diye bişey yok.Bebişlerimiz doğduğunda gelsin bol bol yeterbende 29+5 deyim bir şey sorucam ya ;
sütü gelen var mı aranızda gögüslerinizin durumu nedir
bende hala yok süt falan çatlama falanda yok büyüyme oldu o kadar
karnımda da çatlama yok krem kullanmadım hiç bir kaç kere zeytinyağ sürdüm o kadar
Ayy üfff o kadar bekledim ben de farklı bişeyle söyleyecek zannettim zaten 10dk. anca durdu.Hiç de önemli bi bilgi vermedi.Gerçekten Ayçacım yaa biz burda daha önemli bilgiler paylaşıyoruz vallaTRT 1 i izlemeyenler bişi kaçırmadınız bence...
çok yüzeysel kısa bir sohbet oldu.. Doktorun söylediklerinden aklımda kalan;
* Normal doğum öneriyor
* Doğum aslında acı veren birşey değildir, insan beyni ağrılı olacağına kendini şartlandırır.
* Hipnozla doğum hakkında kitap da yazmış, hipnozla telkinde bulunup anne adayını ağrısız doğuma hazırlıyormuş..bunu anlattı...
ben daha detaylı bilgiler beklemiştim pofff
Ben de aldım o kremden canım ama henüz bi çatlamam yok ama doğumdan sonra bebek emmeye başladığında çok kötü oluyormuş göğüs uçları.O zaman kullanırım artıkgünaydın kızlar herkese kızlar göğüs ucu çatlayıp kuruyan varmı bende oldu dün lansinoh isimli bir krem aldım çevremdekiler tavsiye etti inş faydasını görürüm şimdi tetbir almassak bebek emmeye başlayınca yara falanda olabiliyomuş.
Canım çok geçmiş olsun kız senin bebiş süpriz mi yapacak yoksa.Amann azcıkk daha dayansın annesi.Sen de dikkat et kendine dinlen bol bolselam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.
Günaydınn kızlarrHayırlı cumalar
Canım bende seninle aynı haftadayım ama benden de öyle süt falan gelmedi zaten herkesten gelecek diye bişey yok.Bebişlerimiz doğduğunda gelsin bol bol yeter
Ayy üfff o kadar bekledim ben de farklı bişeyle söyleyecek zannettim zaten 10dk. anca durdu.Hiç de önemli bi bilgi vermedi.Gerçekten Ayçacım yaa biz burda daha önemli bilgiler paylaşıyoruz valla
Ben de aldım o kremden canım ama henüz bi çatlamam yok ama doğumdan sonra bebek emmeye başladığında çok kötü oluyormuş göğüs uçları.O zaman kullanırım artık
Canım çok geçmiş olsun kız senin bebiş süpriz mi yapacak yoksa.Amann azcıkk daha dayansın annesi.Sen de dikkat et kendine dinlen bol bol
günaydın kızlar herkese kızlar göğüs ucu çatlayıp kuruyan varmı bende oldu dün lansinoh isimli bir krem aldım çevremdekiler tavsiye etti inş faydasını görürüm şimdi tetbir almassak bebek emmeye başlayınca yara falanda olabiliyomuş.
hoşgeldin canımmmmGünaydınn kızlarrHayırlı cumalar
Ayy üfff o kadar bekledim ben de farklı bişeyle söyleyecek zannettim zaten 10dk. anca durdu.Hiç de önemli bi bilgi vermedi.Gerçekten Ayçacım yaa biz burda daha önemli bilgiler paylaşıyoruz valla
bende 29+5 deyim bir şey sorucam ya ;
sütü gelen var mı aranızda gögüslerinizin durumu nedir
bende hala yok süt falan çatlama falanda yok büyüyme oldu o kadar
karnımda da çatlama yok krem kullanmadım hiç bir kaç kere zeytinyağ sürdüm o kadar
selam kızlar çarşamba akşamı kasık ve bel ağrım başladı dün de iş yerinde idare ettim akşam hastaneye giderim diye düşündüm.21,00 gibi hastaneye gittik eşimle nts ye bağladılar doktor dogum sancıların başlamış artık dedi. tüm gece nts ile kontrol edildim. sabaha karsı normale döndüm iyi sancı görünmüyor ama yatman gerekiyo dedi. akciğer geliştirici iğne vuruldum şimdi evdeyim.
bu soruyu bende soracaktım yaa geçenlerde yatarken atletimde ıslaklık olmuş şaşırdım. göğüs ucumu biraz sıkınca sarımtırak bii akıntı oldu süt mü oluyo acaba? halende sıktığım zaman geliyo. sizlerde de var mı?
günaydın mı desem tünaydın mı geç kalktım bu sabah ya ammada uyumuşum pöööfff
masacım geçmiş olsun inşallah en azından şu 36 ya kadar dayanırsın canım allah yardımcın olsun bol bol dinlen . daha şimdi aldım bi haberi sizede söleyeyim dualarınızı bekliyorum dükkana indim mesai benim yine başladı bizim elemanın eşini doğuma almışlar oda benle aynıydı 20 nisan gibi olacaktı doğumu ama sancıları başlamış kızlar dua edin lütfen daha yeni evliler
masacım geçmiş olsun inşallah en azından şu 36 ya kadar dayanırsın canım allah yardımcın olsun bol bol dinlen . daha şimdi aldım bi haberi sizede söleyeyim dualarınızı bekliyorum dükkana indim mesai benim yine başladı bizim elemanın eşini doğuma almışlar oda benle aynıydı 20 nisan gibi olacaktı doğumu ama sancıları başlamış kızlar dua edin lütfen daha yeni evliler
bu soruyu bende soracaktım yaa geçenlerde yatarken atletimde ıslaklık olmuş şaşırdım. göğüs ucumu biraz sıkınca sarımtırak bii akıntı oldu süt mü oluyo acaba? halende sıktığım zaman geliyo. sizlerde de var mı?
yapma ya.neden sancılanmıskı acaba.allah korusun hepımızızde.ınsallah ıyı olur hersey o arkadas ıcınde.allah yardımcısı olsun.bı haber alırsan bızede soyle canım
eşi de tam bilmiyor gece birden kasıklarına sancı girmiş acil götürmüşler şimdi nts ye bağlamışlar doğum demişler ama eşi şimdi aradı iğne falan vurup birkaç gün bekleteceklermiş hastanede olmazsa doğum demişler ay ne karışık olmuş bu iş ya allah vaktinde versin bebeğini .
Tünaydın canım,günaydın mı desem tünaydın mı geç kalktım bu sabah ya ammada uyumuşum pöööfff
kızmıymıs acaba.bende korktum bak sımdı.allah yardımcımız olsun.benımkı daha cok kucuk.allah korusun.rabbım hepımızızn bebeklerımızı korusun ınsallah:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?