2011 Nisan Anneleri

5990 dı bana ellıye verdıler.cok sey aldıgım ıcın.benımkının cantası cok guzel.buyuk bayagı.benım cok hosuma gıttı.

offff poofffff...
kızlar biz aldığımız park yatağı götürüp değiştiricez, zaten olaylı kurmuştuk , sabahta zar zor katladık geri..
neden geri vericez, çünküüü kapılardan geçmiyor.. ne anladım o zaman ben park yataktan.
yatak ölçüsü 70*110 muydu 70*120 miydi neydi ama dış çıkıntılarıyla ölçü bayağı büyükmüş, bizim kapılar da küçük demek ki..sinir oldum :26:

evet canım sizin kapılar küçük demekki çünkü biz de en genişinden aldık bir problem yok kapılardan geçirebiliyoruz...

gunaydın hosgeldınız

hoşbulduk cnm

selam canımmm hoşgeldin..
biz kızımla iyiyiz, siz nasılsınız bakalım??

hoşbulduk cnm.
oğluşum iyi kıpır kıpır içerde ama benim boğazlarım hala çok kötü ve öksürük geçmedi hala boğuluyorum resmen öksürürken

hoşbulduk cnm

cnm senin yatak 70*11* dur.biz 60*120 aldık kapılardan çok rahat geçiyo.

bende 29+5 deyim bir şey sorucam ya ;
sütü gelen var mı aranızda gögüslerinizin durumu nedir
bende hala yok süt falan çatlama falanda yok büyüyme oldu o kadar
karnımda da çatlama yok krem kullanmadım hiç bir kaç kere zeytinyağ sürdüm o kadar

hoşgeldin cnm
bi kaç arkadaşımınız göğsünden süt gelmişti ama bu herkeste olucak diye bişi yok.
ne güzel hiç bişi sürmemene rağmen çatlamamışsın.demekki cildin baya esnek bi yapıyo sahipmiş.
benimde henüz süt gelme çatlama olmadı büyüme var ama dediğin gibi.

TRT 1 i izlemeyenler bişi kaçırmadınız bence...
çok yüzeysel kısa bir sohbet oldu.. Doktorun söylediklerinden aklımda kalan;
* Normal doğum öneriyor
* Doğum aslında acı veren birşey değildir, insan beyni ağrılı olacağına kendini şartlandırır.
* Hipnozla doğum hakkında kitap da yazmış, hipnozla telkinde bulunup anne adayını ağrısız doğuma hazırlıyormuş..bunu anlattı...

ben daha detaylı bilgiler beklemiştim pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…