• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Nisan Anneleri

kızlar,,, aşılar için sağlık ocağına gittiğimde her ay kontrol için çağırmışlardı çok iyi ilgilendiler ben de gideyim dedim geçen gittim çok baş ağrım vardı bi haftadır geçmiyo kanına bakalım dediler ertesi gün aç karnına gittim kan verdim. dün sonucu almaya gittim kolestrolüm yüksek çıkmış hemşire ordaki doktora gösterdi branşı ne bilmiyorum, bana dedi sen çok yağlı mı besleniyosun şunu kullanıyo musun bunu kullanıyo musun falan ben de yağlı beslenmediğimi hatta özellikle kıstığımı söyledim.
sadece sütü ve yoğurdu yağlı tüketiyorum dedim günlük yarım lt süt 1 kase yoğurt ve peynir tüketiyorum kendi doktorum böyle önerdi ellerimde uğuşma var ve mide yanmam çok oluyo diye özellikle sütü bol tüket demişti. bu sağlık ocağındaki adam ;çok tüketiyosun o kadar süt içilir mi 1 bardak iç yeter fazlası da zararlı çocuk hipokalsemi olur bilmem ne bozdu moralimi sinir ... ben de hemen doktorumu aradım gittim yanına gösterdim sonucu diğerinin söylediklerini de anlattım doktorum dedi ki; hamilelikte çoğu değer yüksek çıkar normal bunlar biz annelerin morali bozulmasın diye söylemeyiz dedi. 9 ay kolestrolün yüksek olsa ne olur sen mutlaka iç sütünü canının istediği gibi beslen keyfini çıkar dedi. içimi rahatlattı canım benim yaa ohhh...... sinirler bilip bilmeden konuşuyo bi daha gitmicem doğum sonrası topuk kanı için gitsem yeter ve bebişimin aşıları için gitcem sadece.

cnm hamilelikte kolestrolün yükseldiğini duymuştum çok normalmiş.çünkü et süt yumurta fazla tüketiyoruz.sen doktorunu dinle cnm boşver sağlık ocağını.
dün benide aradılar bu ay gelmediniz bekliyoruz diye bende rahatsızım iyileşince gelirim dedim ama bizim sağlık ocağı hiç test mest yapmıyo bi kiloma bakıyolar bide nasıl hareketleri felan diye soruyolar o kadar.

# BALKUPUM
# leegorkemm
# rana62
# aysu87
# murun84
# bayans
# laurelindorenan
# tuykuziz
# KEJA
# ..ERVA..
# esteem+

anacım bu millet nerde leegörkem senden benden başka yazan yok :16: :16: :16:

ben koydum tatlım hastane çantama.parfüm,rimel,allık ve parlatıcı.
ay bende sabırsızlanıyorum valla hastane çantamı hazırlamak için :52: :52: :52: :52:
başlarım size şunu koydum bunu koydum eksik varmı akıl verin diye
burdayız canım senin göbişe bakiyim dedim maşallah:nazar:

funmak canım sende hoşgeldin:16:

saol canım benim büyütmüşüm dimi kızı :66: :66: :66:

slm güzel hamişler .maş kalabalığız bugün :nazar: Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 2 ziyaretçi)

henüz yeni girdim geçmişe bakmadım,önce bir merhaba diyeyim dedim..umarım herkes iyidir ..
benim bgün biraz canım sıkkın daha doğrusu dün akşamdan sıkıldı bugün biraz iyiyim diyebiliirim..ay kızlar gerçekten bu ara sinirlerim bozuldu ya..ya hava güzelken şu badana işini yapalım dedim eşime,ne zamandır sallantıda ,dün işten döndü önceki sefer iş dönüşü kapıları zımparalamaya başları m demişti,ama nerdeee? tamam yorgn ama benim kızdıgım ne? bi gece önce o yokken oğlm geç uyudu 3 gibi,o da sabah 10,30da geliyor,biz uyuduk öğleye kdr ,o pc başında oyun oynadı,tam biz kalktık demezmi benim uykum var,sinir oldum,madem vardı gel bizimle uyu bizimle uyanki vakit geçirelim..hiç aldırmadı gitti uyudu bnde zorla kahvaltıya kaldırdım,kahvaltıdan sonrada hemen koştu yatmaya akşam 5,30da zor uynadırdım yemeğe,o da dükkana gidecek diye kalktı beyimiz..tabi kapılar flnda yalan oldu..akşamda dükkandan geldi,kapıdan içeri girer girmez,ben yarın tüm gün dükkandayım annemler akraba ziyaretine büyükçekmeceye gidiyorlar demezmi? resmen moralman çöktüm,hani zaten tüm gün uyumuş ,ertesi gün nasılsa bütün gün evde ,hem geç kalkıp geç kahvaltı ediyoruz,hemde sonrası işe başlar kapılara diye düşünmüştüm,inanılmaz siinirlendim..
geçen kaynanama da söyledik badana yapıcaz havalar iyiyken diye,yani haberleri de var.. eşim dediki anne bu kapıları nasıl yapcaz babama hatırlat yarın bi bana tarif etsin başlim..ne dese beğenirsiniz? babanı yağmurlu hava olmadan bulamazsın biliyorsun,ya balığa gidiyor ya ormana..yani adam emekli kızlar bütün gün boş,sıfr zevk eğlence için arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor öylesine..ama gezmesi aksar yani bizim kapılar kalsada olur..ayrıca bugünde kayınpederimle birlikte gittiler,yani isteyince hep evde..gelde sinirlenme ya..

bende niye bu kadar acele ediyorm boya için,abimde 10gün evde ptesi görüştük dediki ,bu aralar yaparsanız bende yardım edim 2 kişi çabk bitirelim,tabi birde havalar güzelken temizlik perdeler fln biter diye düşündüm ama nerdeeeeeeeeeeee....!! ben vakit daralıyor 2 ay bile kalmadı diyorm millet şeyini gezidrme derdinde aferdersiniz..:20:

Of gerçekten thafım ya..eşime söylüyorum,sıkıntıdan ona sarıyorum, bu sefer o başlıyor ,ben çok mu memnunum bu halden,,bi işten çık ötekine git ,bütün gün dükkanda bende patlıyorum beni hiç düşünen yok diye..

herkes kendine göre haklı..kaynanama desem, o da geçen söyledi biz gitmeyi düşünüyoruz senin işinin olmadıgı gün diye..ama söyleyeli çok oldu ve ben o zmn gidin dedim..ta ki bu 15 tatil öncesiydi..salladılar o zmndan beri,şimdi ben badana işini söyleyince hemen gidelim demişler..şimdi bir hafta geçmez birde tutup eminönüne mal almaya gidelim derler ,işte o zmn patlarım hehrlade..:36:

ay bende sabırsızlanıyorum valla hastane çantamı hazırlamak için :52: :52: :52: :52:
başlarım size şunu koydum bunu koydum eksik varmı akıl verin diye

benim çanta hazır valla tatlım.dün akşam eşimde diyo şimdi bişi olursa sadece bunu almamız yetiyomu :1: yok sen evi götür bu az kalır dedim.o benle dalga geçicekti ama ben onunla geçtim.ya eksik bitmiyo.peçete felanda koymak gerek aslında ama yer kalmadı benim çantada.artık onlarıda alırsınız dedim eşime.

# BALKUPUM
# leegorkemm
# rana62
# aysu87
# murun84
# bayans
# laurelindorenan
# tuykuziz
# KEJA
# ..ERVA..
# esteem+

anam benim çene düştü bugün galiba:1:

ben koydum tatlım hastane çantama.parfüm,rimel,allık ve parlatıcı.

evet canım ben de koyacağım. bir de siyah göz kalemi:1::12:toka da unutmamak lazım saçları toplamak için

büyümüş tabi kuzum allah nazarlardan korusun onu da senide fiziğin çok hoş hala:16:
allah hepimizinkini nazarlardan korusun tatlımmmmm :nazar: :nazar: :nazar: çok teşekkür ederim ahanda şımardımmmmmm :16: :16: :16:
Of gerçekten thafım ya..eşime söylüyorum,sıkıntıdan ona sarıyorum, bu sefer o başlıyor ,ben çok mu memnunum bu halden,,bi işten çık ötekine git ,bütün gün dükkanda bende patlıyorum beni hiç düşünen yok diye..

herkes kendine göre haklı..kaynanama desem, o da geçen söyledi biz gitmeyi düşünüyoruz senin işinin olmadıgı gün diye..ama söyleyeli çok oldu ve ben o zmn gidin dedim..ta ki bu 15 tatil öncesiydi..salladılar o zmndan beri,şimdi ben badana işini söyleyince hemen gidelim demişler..şimdi bir hafta geçmez birde tutup eminönüne mal almaya gidelim derler ,işte o zmn patlarım hehrlade..:36:

ooo tatlım senin sinirler iyice gerilmil rahat ol diyicem ama haklısın yani 2 ay kaldı doğuma badana işide kolay değil ama napcan sölüyosun sölüyosun sen dinliyosun anladığım kadarıyla eşinle tekrar bi konuş derım ama sinirlenmeden

benim çanta hazır valla tatlım.dün akşam eşimde diyo şimdi bişi olursa sadece bunu almamız yetiyomu :1: yok sen evi götür bu az kalır dedim.o benle dalga geçicekti ama ben onunla geçtim.ya eksik bitmiyo.peçete felanda koymak gerek aslında ama yer kalmadı benim çantada.artık onlarıda alırsınız dedim eşime.
onları ayrı bi poşetede koysak olur bence çantaya girmesede olur yani
evi sırtlasın götürsün senin koca benimkide napcaz netcez diyip duruyo çantayı hazırlıym bende öğretcem bak bunu alcaz gidicez diye

anam benim çene düştü bugün galiba:1:

evet canım ben de koyacağım. bir de siyah göz kalemi:1::12:toka da unutmamak lazım saçları toplamak için

yok tatlım bugün çenesi düşük benim :1: :1:
evet göz kalemi toka bak bunlarıda liste yapmak lazım

slm güzel hamişler .maş kalabalığız bugün :nazar: Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 2 ziyaretçi)

henüz yeni girdim geçmişe bakmadım,önce bir merhaba diyeyim dedim..umarım herkes iyidir ..
benim bgün biraz canım sıkkın daha doğrusu dün akşamdan sıkıldı bugün biraz iyiyim diyebiliirim..ay kızlar gerçekten bu ara sinirlerim bozuldu ya..ya hava güzelken şu badana işini yapalım dedim eşime,ne zamandır sallantıda ,dün işten döndü önceki sefer iş dönüşü kapıları zımparalamaya başları m demişti,ama nerdeee? tamam yorgn ama benim kızdıgım ne? bi gece önce o yokken oğlm geç uyudu 3 gibi,o da sabah 10,30da geliyor,biz uyuduk öğleye kdr ,o pc başında oyun oynadı,tam biz kalktık demezmi benim uykum var,sinir oldum,madem vardı gel bizimle uyu bizimle uyanki vakit geçirelim..hiç aldırmadı gitti uyudu bnde zorla kahvaltıya kaldırdım,kahvaltıdan sonrada hemen koştu yatmaya akşam 5,30da zor uynadırdım yemeğe,o da dükkana gidecek diye kalktı beyimiz..tabi kapılar flnda yalan oldu..akşamda dükkandan geldi,kapıdan içeri girer girmez,ben yarın tüm gün dükkandayım annemler akraba ziyaretine büyükçekmeceye gidiyorlar demezmi? resmen moralman çöktüm,hani zaten tüm gün uyumuş ,ertesi gün nasılsa bütün gün evde ,hem geç kalkıp geç kahvaltı ediyoruz,hemde sonrası işe başlar kapılara diye düşünmüştüm,inanılmaz siinirlendim..
geçen kaynanama da söyledik badana yapıcaz havalar iyiyken diye,yani haberleri de var.. eşim dediki anne bu kapıları nasıl yapcaz babama hatırlat yarın bi bana tarif etsin başlim..ne dese beğenirsiniz? babanı yağmurlu hava olmadan bulamazsın biliyorsun,ya balığa gidiyor ya ormana..yani adam emekli kızlar bütün gün boş,sıfr zevk eğlence için arkadaşlarıyla gezmeye gidiyor öylesine..ama gezmesi aksar yani bizim kapılar kalsada olur..ayrıca bugünde kayınpederimle birlikte gittiler,yani isteyince hep evde..gelde sinirlenme ya..

bende niye bu kadar acele ediyorm boya için,abimde 10gün evde ptesi görüştük dediki ,bu aralar yaparsanız bende yardım edim 2 kişi çabk bitirelim,tabi birde havalar güzelken temizlik perdeler fln biter diye düşündüm ama nerdeeeeeeeeeeee....!! ben vakit daralıyor 2 ay bile kalmadı diyorm millet şeyini gezidrme derdinde aferdersiniz..:20:

hoşgeldin canım:16:
canını sıkma bazen adamlar öyle boş şeylerle ilgilenselerde yada ne yaptıklarını bilmiyorlar kimbilir kafalarında kaç tilki dönüyordur da biz anlamıyoruzdur eşimden biliyorum ' eeee hayatım bi cavap versene ne yapacaz diyorum duruyor şöle bi 5-10 dk sonra cevap veriyo 'ya kafamda başka şeyler var dur sırası gelince 'diyor.esnafmısınız canım dükkan dedin de . ama seni çok iyi anlıyorum ben çeşmede oturuyorum daha bebeğe hiçbirşey almadım hadi izmire gidelim en azından birşeyler alalım tama diyor ama yok bi hareket kendisi haftada bir gidiyor mal almayada hadi benimki o kadar önemli değil diye sesimi çıkartmırum .ama senin evmiş canım inşallah en kısa zamanda kafalarına dank ederde işini hallederler canım.

onları ayrı bi poşetede koysak olur bence çantaya girmesede olur yani
evi sırtlasın götürsün senin koca benimkide napcaz netcez diyip duruyo çantayı hazırlıym bende öğretcem bak bunu alcaz gidicez diye

yok tatlım bugün çenesi düşük benim :1: :1:
evet göz kalemi toka bak bunlarıda liste yapmak lazım

zaten benim günlük makyajım da öyle. siyah göz kalemi, rimel, allık, parlatıcı. gerçi hamilelikten itibaren parlatıcı sürmüyorum.

zaten benim günlük makyajım da öyle. siyah göz kalemi, rimel, allık, parlatıcı. gerçi hamilelikten itibaren parlatıcı sürmüyorum.
ben hamilelikte pek makyaj yapmadım ya zaten zor kalkıyorum sabahları
cildim bozuk biraz o yüzden fondöten ve pudrada kullanıyodum normalde ben tabi doğumdan sonra olmaz o iş

tarak koymayıda unutmayın kızlar.
ben aklıma geleni hemen atıyorum içine :)

benim onları bi liste yapmam lazım acilennnn

kızlar ben çıkıyorum.kaynanama görümcem gelmiş çay yapmışlar benide çağırıyolar.
biraz çıkıyımda gelirim gene :9:

evet tatlım pc başında otururken benimkide sürekli hareket halinde yavrum ben işyerindeyken helak oluyo artık evimize gidelim de yatalım diyodur herhalde
haklı valla..hiç dinlendiremedikki yavrularımızı
tabi evde giyilecekse çok güzel olur. süslenmek lazım:12:doğumdan sonra kendimizi bırakmamalıyız:20:
ben doğuma da eğer unutmaz isem göz kalemi , maskara falan götürmeyi de düşünüyorum ki oyle bitkin bitkin durmayayım..
merhaba kızlar nasılsınız
Merhaba tatlım hamdolsun bi yaramazlık yok sen nasılsın bgn
# BALKUPUM
# leegorkemm
# rana62
# aysu87
# murun84
# bayans
# laurelindorenan
# tuykuziz
# KEJA
# ..ERVA..
# esteem+

Ben F5 yapıp yeniliyorum sayfayı sonra işe dalıyorum derekn sayfalar akııııp gidiyor:1:muhabbetinizi okumak ta çok gzl ama :13:

Selam tatlım , hoşgeldin :13:
çok dolmuşsun tatlım , ama şu erkeklerin vurdumduymazlığı sanırım çoğumuzun derdi..biz bayanlarda herşey biran önce yapalım tertemiz işimizi bitirelim istiyoruz yani tezcanlıyız..öyle olunca da senin gibi insan içinde kurup duruyor sinir olup duruyor.. ama fazla görmemeye çalış dicem ( yapması zor) biliyrum..işler öyle yada böyle yetişiyor Allah yardımcın olsun canım..bebişini düşün sinir olma tatlım:13::13::emir_bebek:

Back
X