2011 Nisan Anneleri

:79::80::81: Mrb tatlı anneler ve mis kokulu bebişleri
hoşgeldin tatlımmmmm

sorma yaaa pazarları saymazsak 14 günüm kaldı ben böyle hesap yapıyom esteem didem böyle hesaplarsan gelmez o izin diyodu
yardımcı olabildiğim kadar olmaya çalışıyom tatlım buyrun beyaz masaya

yapmışsın tatlımmmmm afferim sannnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaa
çok tatlı olmuş şekerlerin ay ben hala örüyorum süsleme işine geçemedik bi tane süslesem çekip fotosunu koycam inşallah

ama fotograf makınesınden cektıgımız yuklenmıyo.o daha guzel gorunuyodu.bu resmı bılgısayarın kamerasıyla cektık.kötu oldu goruntusu

raporunda sıkıntımı oluyoki tatlım neden alamayasın

5 aydır ücretsiz izindeyim rapor tarihinden önce 120 günlük prim ödemesinin olmasının gerektiğini duydum rapor ücretinin alınabilmesi için araştırdım 2 arkadaşıma sordum ikisi de doğumdan önceki 1 yıl içinde 120 günlük prim olması gerektiğini söylediler o tabiiki var orada bir karışıklık oldu yani sen biliyor musun bu konu ile ilgili fikrin var mı?

canım ben sadece çalışacağım iş gününü hesaplıyorum , cumartesi pazarı geç, hastaneye gideceğim yarım günü düşüyorum, bir de yarım gün doktor ziyareti. kalıyor geriye 10 gün
böyle kendimi motive ediyorum neyseki şubat 31 değil yaşasınn

ama fotograf makınesınden cektıgımız yuklenmıyo.o daha guzel gorunuyodu.bu resmı bılgısayarın kamerasıyla cektık.kötu oldu goruntusu

Fotoğraf makinesinle çektiğim fotoğrafları bende yükleyemiyorum canım...Boyutla ilgili sanırım yüklenmeyişi...Boyutunuda karıştırdım hep ama başaramadım...Bende cep telefonumla çekip yüklüyorum...

:79::80::81: Mrb tatlı anneler ve mis kokulu bebişleri
Merhaba şekeeeer, hoşgeldin
ayy canımallah sizin gibi çalışanlara yardım etsin ben bir haftadır eşime yardım ediyorum evin işlerine yetişemez oldum :18:
Amiiiiiiiiiiiiiiiiin..ev işlerimi ben zaten koyverdim gitti

Olmuş tatlım ben görebiliyorumresmi ve çokda beğendim

çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma

olsun tatlım ne olduğu belli olduğu belli oluyo çokta kötü değil görüntü
çok güzel olmuş sağlıcakla dağıtırsın inşallah

benim bildiğimde 1 yıl içerisinde olması lazım ama yinede daha iyi bilen birine sormak lazım kafam karıştı :26: :26: :26:

benim doktor muayenesi kalmadığı için onları düşmüyom sadecepazarlarım kaldı allahtan 31 değil yaaa

çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma

canım ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyorum. inşallah da öyle olur çünkü bebişle daha uzun vakit geçirmem için dayanmam şart.bir de düşün ben hergün izmir-manisa gidip geliyorum ama napalım mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…