2011 Nisan Anneleri

çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma
bende bende 37. haftaya kadar çalışmayı düşünenelerdenim
oooo bu da güzelmiş tatlım
kızlarrr biz kaçtıkk mesaimiz bitti. yarın doktor kontrolümüz var. dualarınızı esirgemeyin. dönünce foruma yazarım zaten. çok öpüyorum sizleri ve bebişleri:79:
hayırlı haberlerle gel canım..Öptüm bende bye bye :79:

sağol cnm inşallah ya o kadar çalıştım 15 yılımı verdim inş bir sorun çıkmaz

Kızlar hiç bebişinizin burcunu okudunuz mu...Ben şimdi baktım...Ben İkizler eşim Başak oğlumda Koç olacak...Ev tam curcuna olacak yaaa...

Kızlar hiç bebişinizin burcunu okudunuz mu...Ben şimdi baktım...Ben İkizler eşim Başak oğlumda Koç olacak...Ev tam curcuna olacak yaaa...

ay hele şükür bu konuyu açan biri oldu of canım ya benim doğumum 25 nisan diyor doktor ama normal doğum olsaydı ama benim sezeryan kesin( ilk kızım sezeryan olduğu için) doktora diyorum şunu 20 nisan yapalım oda yok gününü doldursun bebek ne acelen var diyor bence canım 5 günden ne olur tabi doktor bu diretmeme anlam veremedi eeee bende nassıl diyeyim eğer 25inde olursa boğa erkeği 20sinde olursa koç erkeği olacak ben koç istiyorum diye dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…