- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.301
bende bende 37. haftaya kadar çalışmayı düşünenelerdenimçoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma
oooo bu da güzelmiş tatlım
hayırlı haberlerle gel canım..Öptüm bende bye bye :79:kızlarrr biz kaçtıkk mesaimiz bitti. yarın doktor kontrolümüz var. dualarınızı esirgemeyin. dönünce foruma yazarım zaten. çok öpüyorum sizleri ve bebişleri:79:
hoşbulduk canım bendegeç kalıyorm yazmada
merhaba canımmm ne güzel birelektrk gönderdin öyle
canımm bu aradaşimdi bende okul arkadaşıma sordum o da muhasebeci alır dedi lisede ticaret lisesi okumuştum ama muhasebede ilerlemedimama garanti olsun dye müdürlere sorarım
ama bılgısayarın kameraındada goruntu berbat cıkıyo
çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma
sepetinde güzelmiş güle güle kullan
sagol canım ınsallah rabbım kullanmayı nasıp eder.
Biraz bulanık çıkmış ama çokta kötü değil canım...Sen mi yaptın diye sormuştum...Eğer öyleyse becerikli hatun seni...
sagol canım ama sızın goruntuler nasıl net cıkıyo kızlar
amin inş.
bu şekerliklerin içinde bir şey var mı
sen mi yaptın hazır mı aldın
yok ben yapamamkı.samanpazarından aldım sıparıs verıyosunuz onlar ıkı uc gune yapıyolar
bende bende 37. haftaya kadar çalışmayı düşünenelerdenim
oooo bu da güzelmiş tatlım
hayırlı haberlerle gel canım..Öptüm bende bye bye :79:
önemli değil canım atlanabiliyor
içlerine ne koyacaksın bir de kağıt koyacakmısın hoşgeldin filan gibi bir şeyyok ben yapamamkı.samanpazarından aldım sıparıs verıyosunuz onlar ıkı uc gune yapıyolar
yok canım nerde bende o kabılıyet.ankaradan samanpazarından aldık.
gerilerde bir chicco depo gününden bahsetmişsin nerede var ki acaba bütün chiccolar da mı
merhaba canımmm ne güzel birelektrk gönderdin öyle
Kızlar hiç bebişinizin burcunu okudunuz mu...Ben şimdi baktım...Ben İkizler eşim Başak oğlumda Koç olacak...Ev tam curcuna olacak yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?