2011 Nisan Anneleri

tatlım program yarın 17de canım haber vericem
sağol cnm haber vericem demişsin anlamadım

hoşbuldum

kızlaaaaaaar bakın yaptık galıba herkes baksın buraya
çok güzelmiş ya

çoğu kişi 32. haftada izne çıkıyo galiba. 37'ye kadar çalışmayı düşünen yok mu? ben 37'ye kadar çalışmayı düşünüyorum ama nasıl çalışıcam orası muamma

bende 36da ayrılmayı düşünüyorum cnm o zaman tam sene sonunu kapatıyorum ama bu sömestırda öyle alıştım ki tatile ben pazartesi sabahın 6sında nası uyanıp gidicem okulaa off

Canım sen manisa da mı çalışıyorsun? Ben Manisalıyım ailem orda ama ben maaalesef Ankara dayım.

hoşbulduk canım bendegeç kalıyorm yazmada

:79::80::81: Mrb tatlı anneler ve mis kokulu bebişleri
merhaba canımmm ne güzel birelektrk gönderdin öyle

canımm bu aradaşimdi bende okul arkadaşıma sordum o da muhasebeci alır dedi lisede ticaret lisesi okumuştum ama muhasebede ilerlemedim ama garanti olsun dye müdürlere sorarım

kızlarrr biz kaçtıkk mesaimiz bitti. yarın doktor kontrolümüz var. dualarınızı esirgemeyin. dönünce foruma yazarım zaten. çok öpüyorum sizleri ve bebişleri:79:

Ben çalışıcam haftaya çalışabilir raporu alcam hatta:)

bende 36da ayrılmayı düşünüyorum cnm o zaman tam sene sonunu kapatıyorum ama bu sömestırda öyle alıştım ki tatile ben pazartesi sabahın 6sında nası uyanıp gidicem okulaa off

Varmış baya çalışacak olan.
Allah cümlemize kolaylık versin (Amin).

valla bana da iki arkadaşım öyle söyledi şimdi nisa arkadaşımız da soracak
zaten alamazsam sorun çıkarsa gidip arkadaşlarımdan tahsil edeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…