2011 Nisan Anneleri

kızlar sabredelim hormanlarımız bir düzene girsinde ondan sonra bulantı falan kalmayacak....hepimiz bir oohhh çekip hamileliğin tadını çakaracaz inşallah...bayanssulusmile

ayyyy inşallah tatlım benim inşallah ilaç filan da kar etmiyor bu progestanla folic bende daha çok bulantı yapıyor

Kızlar yazdım ama görmediniz sanırım...Ben dün dr. gittim...Dr. bana test verdi ve bugün aç karınla yaptırdım...Neden ve ne testi olduğunu söyledi ama hatırlamıyorum...Sizce...

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama elden birşey gelmiyor sana çok sabır diliyorum
Allah'ım inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir evlat nasi eder.

Kızlar yazdım ama görmediniz sanırım...Ben dün dr. gittim...Dr. bana test verdi ve bugün aç karınla yaptırdım...Neden ve ne testi olduğunu söyledi ama hatırlamıyorum...Sizce...

hormon testleri tam kan sayımları rubella vs testleri anne hakkında tam bilgi almak için enfeksyon filan varmı diye herkezden istiyolar bendende 22 de gittiğimde isteyecekmiş öyle dedi doktorum kalp atışlarını görünce tahlilleri istiycem dedi sen nereye yaptırdın tahlilleri ne kadar verdin hayatım

dreamer canım şimdi düzelmene sevindim :))opuyorumnanaktanben de 2 gün öncesine kadar belirgin hiçbişey yaşamadım ama 2gündür tansiyonum acayip düşüyo, midem gaz yapıyo, bulanıyo sersem gibiyim vallah nazar deydi 3. ayda başladı resmen bilmiyorumkismile

canım ben de demir eksikliği hep var siyah çekirdekli kuru üzüm yiyorum hergün bir avuç; o kullandığın ilacı da birkaç yıl önce kullanmıştım gyno ferro kabız yapmıyo canım merak etme.sanırım folik asitlerimizi 3 aydan sonra bırakıcaz tam bilmiyorum ama bi arkadaşıma doktoru öyle yaptı.ben daha detaylı testlerimi yaptıramadım doktor arıyorum bi doktora randevu aldım haftaya gidip yaptırıcam canım bende :))))
sevgiler kaydirigubbakcemile5

slm kızlar nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
7 haftalık olmama rağmen bende hiçbir değişiklik yok bulantı kusma göğüslerde acıma falan hiçbirşey yok sadece akşamları şişkinlik oluyo endişelenmeye başladım artık benim gibi olan varmı acaba?

Merhaba arkadaşlar,
Dün girdim ama yazı yazamadım sanırım problem vardı sitede.Nasılsınız?Göğüsler bazen çok sızlıyor bazen daha az bazen çok az herkesde öylemi???

Şükür kavuşturanaaaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Aynen canım benim de öyle çok acıyorlar.Bi de ben yüzüstü yatardım ancak öyle uyuyyabilirdim ama ne yapalım artık yatış pozisyonumuzu bile değiştiriyoruz:CüvCüv:

ayyyy inşallah tatlım benim inşallah ilaç filan da kar etmiyor bu progestanla folic bende daha çok bulantı yapıyor

folic zaten bulantı yapar bu nedenle doktorum bana folicasit tablet değilde folbiol verdi bunu sadece günde bir kez ve yatmadan önce alıyorum bulantılarım aza inmiş oluyor...

papatyacım hiç endişelenme ben de aynı senin gibiydim kızlar kilo verirken ben 1 kilo aldım herşeyi yiyodum midem de bulanmıyodu ama taki düne kadar.
10 haftamdayım şimdi başladı resmen kusmadım yiyürum yemeğimi ama sersem gibiyimbaş dönmesi mide bulanması kafam sersem gibi((( bide 2 saat yemezsem tansiyonum 9-5 e düşüyo direk.
o yüzden sakın endişlenme herşey yolundadır hayırlısıyla, benim gibi nazar değmesin sana da canımmafoldumben

Canım çok üzüldüm Allah sabır versin.Benim de bundan önceki gebeliğim boş gebelikti.Çok üzülmüştüm ama doktor eğer bu bebek gelişseydi sakat olacaktı dedi.Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin inş.
Rabbim en kısa zamanda inş yüzünü güldürsün canım.Allah'a emanet ol:Saruboceq:

Canım ben üniversite hastanesine gidiyorum...Okadar özel dr. gezdim ama burası bana çok iyi geldi...Özelden bile daha ilgili geldiler...Tahlillerimide orda yaptırıyorum...Herşeyimi ssk karşılıyor...

Kızlar internette gördüm bulantı bileziği diye bişey var. 2 tane... Takıyosun güya mide bulantısını en aza indiriyor.Bile veya duyan var mı??
Çok işe yaradığını falan yazmışlar forumda kızlar

sağol canım içimi rahatlattın inşallah herşey yolundadır kalp atışını gördük duyduk ama işte endişeleniyorum bazen ya kalbi artık atmıyosa falan diye aklıma geliyo doğana kadar rahat olamiycam herhalde.

mavicim yaaaa.... çok çok çokkk üzüldüm... Allah hayırlısını vrsin ne diyelim... Umudunu yitirmekde ne oluyormuş... Dur bakalım... Geçmiş olsun hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…