- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.901
kızlar sabredelim hormanlarımız bir düzene girsinde ondan sonra bulantı falan kalmayacak....hepimiz bir oohhh çekip hamileliğin tadını çakaracaz inşallah...bayanssulusmile
Selam kızlar...Nasılsınız...Temizlik yapıyordum ara verdim...Bir bakayım güzel anne adaylarına dedim...
meraba arkadaşlar...
hepinizin bayramı mübarek olsun....
benim gebeliğim boş gebelik çıktı...çok üzgünüm 3. tüp denememdi..çok uğraştım ama yine elde var sıfır...
haftaya kürtaj olcam....umutlarım tükendi artık...
rabbim sizlere sağ salim kucaklamayı nasip etsin....
güzel allahım belki bigün benimde yüzümü güldürür...
Kızlar yazdım ama görmediniz sanırım...Ben dün dr. gittim...Dr. bana test verdi ve bugün aç karınla yaptırdım...Neden ve ne testi olduğunu söyledi ama hatırlamıyorum...Sizce...
Merhaba arkadaşlar nihayet sitenin yapımı bitmiş...Alışmışım valla büyük bir eksiklik hissettim :))))
Önceki gece çok kötüydüm bundan sonra iyiyim demiycem nazar değdiriyorum valla.istifra etmekten öldüm...Neyse geçti gitti...Doktora tahlillerimi gösterdim dün: Şekerim düşmüş çok şükür ve idrardaki bakteride gitmiş.Ama kanım yine sınırın altındaDoktor içindeki minik canavar sana acımaz dedi hızla büyüyor depoları doldurman lazım dedi. Ve demir hapına başladık.Gyno ferro sanol verdi.içinde demir,folik asit ,B12 var.e ben hala folik plusu kullanıyorum bunda da var sizce fazla gelmezmi?Yada fazlasının zararı olur mu???
Birde bu demir hapı kabızlık yapar dedi aha dedim yandııımm...Prebiyotik yoğurtlardan ye dedi. Geçmezse ilaç yazcam dedi. Bakalım 2 hafta sonra 2li test var o zamana kadar bir deneyelim...
Merhaba arkadaşlar,
Dün girdim ama yazı yazamadım sanırım problem vardı sitede.Nasılsınız?Göğüsler bazen çok sızlıyor bazen daha az bazen çok az herkesde öylemi???
ayyyy inşallah tatlım benim inşallah ilaç filan da kar etmiyor bu progestanla folic bende daha çok bulantı yapıyor
kızımda yanlış hatırlamıyorsam 14-15 haftalık falandı bulantım geçti ve keyifli bir hamilelik yaşamıştım
slm kızlar nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan
7 haftalık olmama rağmen bende hiçbir değişiklik yok bulantı kusma göğüslerde acıma falan hiçbirşey yok sadece akşamları şişkinlik oluyo endişelenmeye başladım artık benim gibi olan varmı acaba?
meraba arkadaşlar...
hepinizin bayramı mübarek olsun....
benim gebeliğim boş gebelik çıktı...çok üzgünüm 3. tüp denememdi..çok uğraştım ama yine elde var sıfır...
haftaya kürtaj olcam....umutlarım tükendi artık...
rabbim sizlere sağ salim kucaklamayı nasip etsin....
güzel allahım belki bigün benimde yüzümü güldürür...
Selam kızlar...Nasılsınız...Temizlik yapıyordum ara verdim...Bir bakayım güzel anne adaylarına dedim...
hormon testleri tam kan sayımları rubella vs testleri anne hakkında tam bilgi almak için enfeksyon filan varmı diye herkezden istiyolar bendende 22 de gittiğimde isteyecekmiş öyle dedi doktorum kalp atışlarını görünce tahlilleri istiycem dedi sen nereye yaptırdın tahlilleri ne kadar verdin hayatım
welcome canım öyle süpürge falan yapma sakın, eşin yapsın sen toz al canım daha çok yeni dikkat etmek lazımcanım
papatyacım hiç endişelenme ben de aynı senin gibiydim kızlar kilo verirken ben 1 kilo aldım herşeyi yiyodum midem de bulanmıyodu ama taki düne kadar.
10 haftamdayım şimdi başladı resmen kusmadım yiyürum yemeğimi ama sersem gibiyimbaş dönmesi mide bulanması kafam sersem gibi((( bide 2 saat yemezsem tansiyonum 9-5 e düşüyo direk.
o yüzden sakın endişlenme herşey yolundadır hayırlısıyla, benim gibi nazar değmesin sana da canımmafoldumben
meraba arkadaşlar...
Hepinizin bayramı mübarek olsun....
Benim gebeliğim boş gebelik çıktı...çok üzgünüm 3. Tüp denememdi..çok uğraştım ama yine elde var sıfır...
Haftaya kürtaj olcam....umutlarım tükendi artık...
Rabbim sizlere sağ salim kucaklamayı nasip etsin....
Güzel allahım belki bigün benimde yüzümü güldürür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?