2011 Nisan Anneleri

kızlar bayramda burda olamıcam onun için şimdiden hepinizin mübarek ramazan bayramını kutlarım.dilerim rabbimden gönlünüzden geçenleri nasib etsin hepinize.iyi bayramlar

slm kızlar bende p.tesi gittim doktora lekelenme vardı korka korka gittim ama çok şükür kuzumun kalp atışlarını falan görünce çok rahatladım. bende progestan kullanıyordum devam et ihmal etme dedi. ayın 21 indede ikili test yapılcak bakalım inş herşey normaldir.

ya kızlar ben hasta da oluyorum galiba burnum akıyo vücudum çok kırgın, dayanmaya çalışıcam ama ateşim falan çıkarsa, parolmu içebiliyoduk biz????
geçmiş olsun canıma.s.
inş kısa zamanda atlatırsın...
parol birde minosetti galiba...
ama minoset plus falan değil...

gözün aydın canım rabbim tamammına erdirsin....
geriden gitmesini takma sakın bizde 4 gün geriden gidiyoruz...
kanama içinde ilacını içip bol bol yat dinlen...

çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın...

gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin...

şükür canın şeker düşmüş inş dahada çıkmaz....
bende hala folik asit kullanıyorum canım dr devam et dedi...
ne zaman bırakacağımı söylemedi henüz....

hııımmm...evet 100 mesaj olmayınca özel gönderemiyorsunuz...
neysa siz takılın bizlere site düzelince inş sizide ekleriz...

seninde gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin...
canım stres yapma hemen...
her usg de hemen gözükmüyor...
zaten dr da olumsuz birşey dememiş...

maşallah canım şükür herşey yolunda...

ay ne garip.....5 hftlıktı acaba 7 hftlıkğı görürmüyüm dedim...şimdi 7 hftlık acaba 10 hftlık olurmu diyorum....yok yok doğurmadan minikleri rahatlıyamıcaz kesin..ozamanda başka uğraşlar...hayat hep mücadele ..savaş ve özveri...RABBİM SABIR VERSİN..SAĞLIK VERSİN.....hergün cevşen okuyorum..YA ŞAFİ..YA MÜBDİ..OKUYORUM BİRAZ RAHATLIYORUM TESLİM OLUYORUM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM....

gözün aydın canım...
inş herşey yolunda devam eder...

evet canım kucağımıza almadan bu stres bitmeyecek...
rabbim sağ salim kucaklamayı nasip etsin cümlemize...
bende hergün ya mübdi çekiyorum...
bol bol da dua ediyorum...
rabbim kabul etsin....amin...

bende progestan kullanıyorum magnezyum ve folbiol pazartesi doktora gidicem inş.herşey daha yolunda giderde bende ayaklanırım çalışan biri olarak yatmak ne tuhafmış annem bakıyor şu an sağolsun

annem babam burda olunca bayramda bizim ufaklık herkesi ayağına getiricek en büyük ben oldum
herkese güzel bir bayram dilerimmm yerimseniben

bende bişeyi merak ediyorum hep yazıyosunuz mesela 2-3 gün geri geliyor bebeğim diye benimde 1 gün ileriden gidiyor acaba bunun bı anlamı varmı yani ultrasonda 1 gün ilerideyım bugun 9 haftalık oldum ama adetıme görede 8+6.doktorada sormayı unuttum.buarada bende herkesin bayramını şimdiden kutlarım allah bayram dönüşündede hayırlı haberlerle yazışmayı nasip etsin kızlarkaydirigubbakcemile5

canım çok sevindim geçen söylemiştin merak etmiştim geçmiş olsun aman bir daha olmaz inş bende başladım progestan kullanmaya vajınal yoldan kullanıyorum diğer türlü mide buantı yapar dedi doktor kullanmakta karasızdım ama başladım bnde.. aman dikkat et yat dinlen hep..

Sağol canım sende dikkat et kendine aman ve ben bundan sonra suscam :))) Sende öyle yap en iyisi folik asiti doktorum 12.haftada kescem dedi.Bakalım inş kabızlık yapmaz ama fena uyku yapıyor Seninde testler iyi çıkarda için ferahlar inşallah canım...İyi bak kendine ve bebişe dinlen bol bol...
Aynen canım dün anneme ben de çok iyiyim 2-3 gündür ne bulantı var ne kusma turp gibiyim dedim. Bu sabaha çok kötü başladım. Midem çok kötü istifra ede ede bir hal oldum.
ayy üzüldüm güzelim ya...Ben haşlanmış patateste buldum çare yatıştırıyor midemi sende dene istersen. Dikkat et kendine...Görüşürüz...
Esra bebiş bu haftada geride kalabilir ama ilerleyen haftalarda sat tarihine göre denk gelr merak etme.ben 8 haftalık diye gitmiştim doktora 9 haftalık çıkmıştı ultrasonda Seninkide yetişir üzülme. Progesteronu hemen hemen hepimiz kullandık.Dinlen ilacıda al birşeycik olmaz...
Kuzuuuum ne sıkıyorsun kendini bende 9 haftalıkta duydm kalp atışlarını biliyorsunuz artık.6 haftalıkt sadece kese vardı görünürde.Bu biraz aletlerle ilgili bir durum.Kimi arkadaşlar erken gördü şanslılar.Ama sende bu kadar sıkıntı yapacaksan başka bir doktora git.bu arada hastanede mi gittin kontrole?? özel muayenehaneyemi?
Oyyy kocaman olmuş yaa.Benimkide büyümüşmüdür o kadar teyzesi. 2 hafta sonra görcez inşallah...20sinde benimde 2li test.Hayılısı olsun hepimiz için..
Lekelenme oluyor işte canım tama kafana ilaca devam geçer inşallah...benimde 20sinde ikili test.Bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah.Birde ben kuzumu çoookkk özledim gelsin kontrol günüde göreyim :)

Bu biraz aletlerin hassasiyetiyle alakalı sanırım canım.Birde doktorun özeni ile.benim hastanede 9 haftalık göründü bebişim ertesi gün özele gittim 8+6 göründü.Zaten ultrasonlarda yazıyor +/- 3 gün fark olabilir diye..

kızlar ben de 4. haftadan beri progestan kullanıyorum şu anda 9. haftamdayım acaba ne kadar daha kullanacağım progestan bebnim kanamnama rahimdeydi dıaşrı çıkmadı şükür şu aznda kanamalı bölge oolmamamsına rağmen dr um hala kullanacaksın dedi 8. haftada gtiiğimizde 1 ay daha kullanallım demişti inşallah 12. haftada bebeğim sağlıklı olurda kesilir herkese iyi bayramalr diliyorum şekerler
ben bualşntıldan ölücem bu arada sizler nasılsınız birde göbüşler ne durumda benimki 2-3 gundur biraz cıktı zayıf oldugum için hemen anlaşılıyor hele akşamları feci şişiyor

Cnm benim aynısı bendede var...17 sinde randevum var bakalım bana bırakmı dicek devam etmi dicek.....bendede kan vardı ama aktif değildi....rabbim şifa versin...

Merhaba arkadaşlar,
Dün girdim ama yazı yazamadım sanırım problem vardı sitede.Nasılsınız?Göğüsler bazen çok sızlıyor bazen daha az bazen çok az herkesde öylemi???

ewt benimde öle canım acayip sızlıoyr elleyemiyorum çok acıyorrr adet öncesinde böle oluyordum ben şimdi devamlı böle bide sağ göğsümün kenarlarında değişiklik var anlayamadım kyulaşma gibi ama farklı bişey koyulaşmada değil anlamadım benim gibi olna var mı acaba diğer göğüste bşey yok

Cnm benim aynısı bendede var...17 sinde randevum var bakalım bana bırakmı dicek devam etmi dicek.....bendede kan vardı ama aktif değildi....rabbim şifa versin...

canım doktorunu yazmışsın benimde ayşe hanım :sm_cool:

testleri geçen hafta yaptım ben hisar 430 tl çıkardı benimde özel sağlık aralıktan itibaren geçiyor diye dışarda devlet hastanesinde yaptırdım sonuçlarda sıkıntı yok çok şükür:ecrin_bebek:

inşaalah seninde yolunda gider herşey yataktanda bi kalksak sırnaşık şey

Way kanki :) hihih kaç haftalıksın cnm...ben aşık oldum doktoruma :).... Benim de 400 tuttu özel labaratuar merkezinde yaptırcam...hisara hiç sormadım...en son nezaman geldin...ve nezaman gidicen :)

Inş cnm....valla ayakta bir hamişlik istiyorum....böle kekimi kurabiyemi yapıp son 9. Ayda zeytinyağlımı sarıp beni ziyaret edenlere ben ikram yapsam...ah ah....olsun çok şükür hamiş olmak bile bambaşka....

bnde yeni başladım progestan sen nasıl kulanıoyrsun canım vajınal mı oral mı ben çok karrasız kalmıştım kullanmakta kanama leke falan yok rahimde koyuluk var kanama olabilir dedi ama bakıorum benim gibi olnlar da var demek tek bnde değilmiş bide korkulacak bişey değilmiş die düşünüyorum.ben 8 hafat 1 günlüğüm allah şükür hiç bulantı falan yok şu aralar sacde kasık ağrım var göbiş yok daha beklioz bakalım ne güzel senin çıkmış bnde zayıfım bakalım belli olcakmı :)))) ah o günnler bi gelse

Way kanki :) hihih kaç haftalıksın cnm...ben aşık oldum doktoruma :).... Benim de 400 tuttu özel labaratuar merkezinde yaptırcam...hisara hiç sormadım...en son nezaman geldin...ve nezaman gidicen :)

bugün 8+0 oldum :) evet ayşe hanım çok şekerrrr :))) baya araştırmıştım doktor konusunu ön muayneden itibaren ona gidiyorum memnunum

pazartesi gitmiştim bu pazartesi tekrar gidicem canım

sende durumlar nasılll :CüvCüv:

doktorlar tedbir amaçlıda verebiliyor merak etme canım benimde rahimde kan benzeri bişey var inşaalah hayırlısıyla atlatırız bende ağızdan alıyorum canım diğer türlü yapamam dedim sabah 1 gece 2 ağızdan alıyorum benimde 8+0 aynı zamanlar sayılırız ben çok nazlı yemek yiyorum bu gidişle kilo vericem gibi 55 im zaten

Allahım herkese kolaylıklar nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…