- 21 Nisan 2010
- 3.078
- 199
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.941
geçmiş olsun canıma.s.ya kızlar ben hasta da oluyorum galiba burnum akıyo vücudum çok kırgın, dayanmaya çalışıcam ama ateşim falan çıkarsa, parolmu içebiliyoduk biz????
gözün aydın canım rabbim tamammına erdirsin....of kızlar sitedin düzenlemesi yüznden sizinle hiç bişey paylaşamadım...fazla yazmıyordum çünkü doktora daha pazartesi gittim çok şükür..hem kalp atışlarını duyduk hemde sesini 6+5 hft hamiştim ozaman ama bebişimin gelişimi 6+2 imiş olsun çok geriden gelmiyo ama kızlar rahmin dışında az bişi kan gördü bende anladım zaten...önemsemedi ama anlamadım progestan verdi bide dinlenme verdi....bişey olmaz değilmi....
çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yaşatmasın...meraba arkadaşlar...
hepinizin bayramı mübarek olsun....
benim gebeliğim boş gebelik çıktı...çok üzgünüm 3. tüp denememdi..çok uğraştım ama yine elde var sıfır...
haftaya kürtaj olcam....umutlarım tükendi artık...
rabbim sizlere sağ salim kucaklamayı nasip etsin....
güzel allahım belki bigün benimde yüzümü güldürür...
gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin...İyi akşamlar kızlar...Nasılsınız...Ben bugün dr. gittim ve miniğimi rahatça göbekten ultrasonla görüp ve kalp atışlarınıda gördüm ama duymadım...Kalbi yanıp sönüyordu...Bu kalbi dedi dr...Bir rahatladım ki sormayın...
şükür canın şeker düşmüş inş dahada çıkmaz....Merhaba arkadaşlar nihayet sitenin yapımı bitmiş...Alışmışım valla büyük bir eksiklik hissettim :))))
Önceki gece çok kötüydüm bundan sonra iyiyim demiycem nazar değdiriyorum valla.istifra etmekten öldüm...Neyse geçti gitti...Doktora tahlillerimi gösterdim dün: Şekerim düşmüş çok şükür ve idrardaki bakteride gitmiş.Ama kanım yine sınırın altındaDoktor içindeki minik canavar sana acımaz dedi hızla büyüyor depoları doldurman lazım dedi. Ve demir hapına başladık.Gyno ferro sanol verdi.içinde demir,folik asit ,B12 var.e ben hala folik plusu kullanıyorum bunda da var sizce fazla gelmezmi?Yada fazlasının zararı olur mu???
Birde bu demir hapı kabızlık yapar dedi aha dedim yandııımm...Prebiyotik yoğurtlardan ye dedi. Geçmezse ilaç yazcam dedi. Bakalım 2 hafta sonra 2li test var o zamana kadar bir deneyelim...
hııımmm...evet 100 mesaj olmayınca özel gönderemiyorsunuz...hoşbulduk teşekkür ederim :))
Özel mesaj gönderebilmeniz için Sitede yazmış olduğunuz toplam mesaj sayısının 50 veya daha fazlası olması gerekmektedir.
sistem bu uyarıyı veriyor henüz gönderemiyorum sanırım :1no2:
seninde gözün aydın canım rabbim tamamına erdirsin...kızlar dün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını duyduk,kesenin içinde kendisinide gördüm minnacık ,kalbide maşaşllah güm güm atıyordu:)doktor herşey yolunda dedi.tahlil sonuçları aynı gün çıkmadığı için bayramdan sonra tekrar gitcem sonuç göstermeye,1 ay sonra tekrar gel dedi
canım stres yapma hemen...slm kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik 6+4 karından baktı kese normal 2 cm dedi 2.5 olunca bebeği ve kalp atışlarını göreceğiz dedi bayramdan sonra çarşamba gel dedi vaj. ult bakmadı da:gitme: canım sıkıldı eşimde kızıyor herşey normal dedi niye kendini üzüyorsun dedi
maşallah canım şükür herşey yolunda...merhaba kızlarrr
nasılsınız?
2 gündür sitede bakım vardı girdim ama yazamadım malesef.
pzartesi günü doktora gittim.miniğim büyümüş. 4.26 cnm olmuş boyu. şuan 10+6 olduk.hareket edişleri iyice belli oluyodu artık.zatn 12 haftada tüm organlar tamamiyle oluşumunu bitiriyomuş sadece gelişmeye devam ediyolarmış.
testlerim için bayramdan sonra çağırdı.ikili testide yaptırcaz o zaman
gözün aydın canım...slm kızlar bende p.tesi gittim doktora lekelenme vardı korka korka gittim ama çok şükür kuzumun kalp atışlarını falan görünce çok rahatladım. bende progestan kullanıyordum devam et ihmal etme dedi. ayın 21 indede ikili test yapılcak bakalım inş herşey normaldir.
ay ne garip.....5 hftlıktı acaba 7 hftlıkğı görürmüyüm dedim...şimdi 7 hftlık acaba 10 hftlık olurmu diyorum....yok yok doğurmadan minikleri rahatlıyamıcaz kesin..ozamanda başka uğraşlar...hayat hep mücadele ..savaş ve özveri...RABBİM SABIR VERSİN..SAĞLIK VERSİN.....hergün cevşen okuyorum..YA ŞAFİ..YA MÜBDİ..OKUYORUM BİRAZ RAHATLIYORUM TESLİM OLUYORUM ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM....
slm kızlar bende p.tesi gittim doktora lekelenme vardı korka korka gittim ama çok şükür kuzumun kalp atışlarını falan görünce çok rahatladım. bende progestan kullanıyordum devam et ihmal etme dedi. ayın 21 indede ikili test yapılcak bakalım inş herşey normaldir.
Sağol canım sende dikkat et kendine aman ve ben bundan sonra suscam :))) Sende öyle yap en iyisidreamer canım şimdi düzelmene sevindim :))opuyorumnanaktanben de 2 gün öncesine kadar belirgin hiçbişey yaşamadım ama 2gündür tansiyonum acayip düşüyo, midem gaz yapıyo, bulanıyo sersem gibiyim vallah nazar deydi 3. ayda başladı resmen bilmiyorumki
canım ben de demir eksikliği hep var siyah çekirdekli kuru üzüm yiyorum hergün bir avuç; o kullandığın ilacı da birkaç yıl önce kullanmıştım gyno ferro kabız yapmıyo canım merak etme.sanırım folik asitlerimizi 3 aydan sonra bırakıcaz tam bilmiyorum ama bi arkadaşıma doktoru öyle yaptı.ben daha detaylı testlerimi yaptıramadım doktor arıyorum bi doktora randevu aldım haftaya gidip yaptırıcam canım bende :))))
sevgiler kaydirigubbakcemile5
ayy üzüldüm güzelim ya...Ben haşlanmış patateste buldum çare yatıştırıyor midemi sende dene istersen. Dikkat et kendine...Görüşürüz...Aynen canım dün anneme ben de çok iyiyim 2-3 gündür ne bulantı var ne kusma turp gibiyim dedim. Bu sabaha çok kötü başladım. Midem çok kötü istifra ede ede bir hal oldum.
Esra bebiş bu haftada geride kalabilir ama ilerleyen haftalarda sat tarihine göre denk gelr merak etme.ben 8 haftalık diye gitmiştim doktora 9 haftalık çıkmıştı ultrasondaof kızlar sitedin düzenlemesi yüznden sizinle hiç bişey paylaşamadım...fazla yazmıyordum çünkü doktora daha pazartesi gittim çok şükür..hem kalp atışlarını duyduk hemde sesini 6+5 hft hamiştim ozaman ama bebişimin gelişimi 6+2 imiş olsun çok geriden gelmiyo ama kızlar rahmin dışında az bişi kan gördü bende anladım zaten...önemsemedi ama anlamadım progestan verdi bide dinlenme verdi....bişey olmaz değilmi....
Kuzuuuum ne sıkıyorsun kendini bende 9 haftalıkta duydm kalp atışlarını biliyorsunuz artık.6 haftalıkt sadece kese vardı görünürde.Bu biraz aletlerle ilgili bir durum.Kimi arkadaşlar erken gördü şanslılar.Ama sende bu kadar sıkıntı yapacaksan başka bir doktora git.bu arada hastanede mi gittin kontrole?? özel muayenehaneyemi?slm kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik 6+4 karından baktı kese normal 2 cm dedi 2.5 olunca bebeği ve kalp atışlarını göreceğiz dedi bayramdan sonra çarşamba gel dedi vaj. ult bakmadı da:gitme: canım sıkıldı eşimde kızıyor herşey normal dedi niye kendini üzüyorsun dedi
Oyyy kocaman olmuş yaa.Benimkide büyümüşmüdür o kadar teyzesi. 2 hafta sonra görcez inşallah...20sinde benimde 2li test.Hayılısı olsun hepimiz için..merhaba kızlarrr
nasılsınız?
2 gündür sitede bakım vardı girdim ama yazamadım malesef.
pzartesi günü doktora gittim.miniğim büyümüş. 4.26 cnm olmuş boyu. şuan 10+6 olduk.hareket edişleri iyice belli oluyodu artık.zatn 12 haftada tüm organlar tamamiyle oluşumunu bitiriyomuş sadece gelişmeye devam ediyolarmış.
testlerim için bayramdan sonra çağırdı.ikili testide yaptırcaz o zaman
Lekelenme oluyor işte canım tama kafana ilaca devam geçer inşallah...benimde 20sinde ikili test.Bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah.Birde ben kuzumu çoookkk özledim gelsin kontrol günüde göreyim :)slm kızlar bende p.tesi gittim doktora lekelenme vardı korka korka gittim ama çok şükür kuzumun kalp atışlarını falan görünce çok rahatladım. bende progestan kullanıyordum devam et ihmal etme dedi. ayın 21 indede ikili test yapılcak bakalım inş herşey normaldir.
bende bişeyi merak ediyorum hep yazıyosunuz mesela 2-3 gün geri geliyor bebeğim diye benimde 1 gün ileriden gidiyor acaba bunun bı anlamı varmı yani ultrasonda 1 gün ilerideyım bugun 9 haftalık oldum ama adetıme görede 8+6.doktorada sormayı unuttum.buarada bende herkesin bayramını şimdiden kutlarım allah bayram dönüşündede hayırlı haberlerle yazışmayı nasip etsin kızlarkaydirigubbakcemile5
Merhaba arkadaşlar,
Dün girdim ama yazı yazamadım sanırım problem vardı sitede.Nasılsınız?Göğüsler bazen çok sızlıyor bazen daha az bazen çok az herkesde öylemi???
Cnm benim aynısı bendede var...17 sinde randevum var bakalım bana bırakmı dicek devam etmi dicek.....bendede kan vardı ama aktif değildi....rabbim şifa versin...
Cnm benim aynısı bendede var...17 sinde randevum var bakalım bana bırakmı dicek devam etmi dicek.....bendede kan vardı ama aktif değildi....rabbim şifa versin...
kızlar ben de 4. haftadan beri progestan kullanıyorum şu anda 9. haftamdayım acaba ne kadar daha kullanacağım progestan bebnim kanamnama rahimdeydi dıaşrı çıkmadı şükür şu aznda kanamalı bölge oolmamamsına rağmen dr um hala kullanacaksın dedi 8. haftada gtiiğimizde 1 ay daha kullanallım demişti inşallah 12. haftada bebeğim sağlıklı olurda kesilir herkese iyi bayramalr diliyorum şekerler
ben bualşntıldan ölücem bu arada sizler nasılsınız birde göbüşler ne durumda benimki 2-3 gundur biraz cıktı zayıf oldugum için hemen anlaşılıyor hele akşamları feci şişiyor
Way kanki :) hihih kaç haftalıksın cnm...ben aşık oldum doktoruma :).... Benim de 400 tuttu özel labaratuar merkezinde yaptırcam...hisara hiç sormadım...en son nezaman geldin...ve nezaman gidicen :)
bnde yeni başladım progestan sen nasıl kulanıoyrsun canım vajınal mı oral mı ben çok karrasız kalmıştım kullanmakta kanama leke falan yok rahimde koyuluk var kanama olabilir dedi ama bakıorum benim gibi olnlar da var demek tek bnde değilmiş bide korkulacak bişey değilmiş die düşünüyorum.ben 8 hafat 1 günlüğüm allah şükür hiç bulantı falan yok şu aralar sacde kasık ağrım var göbiş yok dahabeklioz bakalım ne güzel senin çıkmış bnde zayıfım bakalım belli olcakmı :)))) ah o günnler bi gelse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?