- 19 Nisan 2009
- 1.597
- 635
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #3.921
sağol canım içimi rahatlattın inşallah herşey yolundadır kalp atışını gördük duyduk ama işte endişeleniyorum bazen ya kalbi artık atmıyosa falan diye aklıma geliyo doğana kadar rahat olamiycam herhalde.
Merhaba arkadaşlar nihayet sitenin yapımı bitmiş...Alışmışım valla büyük bir eksiklik hissettim :))))
Önceki gece çok kötüydüm bundan sonra iyiyim demiycem nazar değdiriyorum valla.istifra etmekten öldüm...Neyse geçti gitti...Doktora tahlillerimi gösterdim dün: Şekerim düşmüş çok şükür ve idrardaki bakteride gitmiş.Ama kanım yine sınırın altındaDoktor içindeki minik canavar sana acımaz dedi hızla büyüyor depoları doldurman lazım dedi. Ve demir hapına başladık.Gyno ferro sanol verdi.içinde demir,folik asit ,B12 var.e ben hala folik plusu kullanıyorum bunda da var sizce fazla gelmezmi?Yada fazlasının zararı olur mu???
Birde bu demir hapı kabızlık yapar dedi aha dedim yandııımm...Prebiyotik yoğurtlardan ye dedi. Geçmezse ilaç yazcam dedi. Bakalım 2 hafta sonra 2li test var o zamana kadar bir deneyelim...
folic zaten bulantı yapar bu nedenle doktorum bana folicasit tablet değilde folbiol verdi bunu sadece günde bir kez ve yatmadan önce alıyorum bulantılarım aza inmiş oluyor...
bide test verdi bana baya çok...araştırdık en uygunu 400 liraya yaptırıyoruz... varmı böle yüklü tutan
cnm sağlık ocaklarında sgk olmadanda yaptıra biliyomusun...
vallla ne güzel yaptırmak isterim ama bizim koca biraz garip :)... sen nerede gidiyorsun cnm doktora bebişinin kalp atışını duydunmu ?
cnm ben ümraniyedeki hisar hastanesine gidiyorum...ben biraz vukaatlıyım da :) 1 düşük 1 kimyasal gebelik var... bu sefer ii hastaneye gidelim dedik diğerlerinde çok yıprattı hastane bein....
slm kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik 6+4 karından baktı kese normal 2 cm dedi 2.5 olunca bebeği ve kalp atışlarını göreceğiz dedi bayramdan sonra çarşamba gel dedi vaj. ult bakmadı da:gitme: canım sıkıldı eşimde kızıyor herşey normal dedi niye kendini üzüyorsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?