2011 Nisan Anneleri

papatya canım hiçbir belirti olmayınca ben de senin gibi hissediyodum ama herkezin bünyesi farklı inşallah hiç olmaz...şimdi ben de 2 gündür kötü olunca korktum ama doktora gitmeme de var umarım geçer ve eski günlerime dönerim hemen

ya kızlar ben hasta da oluyorum galiba burnum akıyo vücudum çok kırgın, dayanmaya çalışıcam ama ateşim falan çıkarsa, parolmu içebiliyoduk biz????

Canım aynen ben de paranoyaklaşıyorum bazen.Kalbi atıyor mudur iyi midir nasıldır vs. sorular kafamda dönüp duruyor sürekli.Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla bağışlasın inş bize kuzucuklarımızı:Saruboceq:

Aynen canım dün anneme ben de çok iyiyim 2-3 gündür ne bulantı var ne kusma turp gibiyim dedim. Bu sabaha çok kötü başladım. Midem çok kötü istifra ede ede bir hal oldum.

of kızlar sitedin düzenlemesi yüznden sizinle hiç bişey paylaşamadım...fazla yazmıyordum çünkü doktora daha pazartesi gittim çok şükür..hem kalp atışlarını duyduk hemde sesini 6+5 hft hamiştim ozaman ama bebişimin gelişimi 6+2 imiş olsun çok geriden gelmiyo ama kızlar rahmin dışında az bişi kan gördü bende anladım zaten...önemsemedi ama anlamadım progestan verdi bide dinlenme verdi....bişey olmaz değilmi....

bide test verdi bana baya çok...araştırdık en uygunu 400 liraya yaptırıyoruz... varmı böle yüklü tutan

bende ayın 22 de yaptırıcam inşallah gittiğim hastane 300 dedi dişarıda labaratuarlar 150 200 civarı dedi bu arada sağlık ocakları hormon testi hariç hepsini yapabiliyor ben öyle yapıcam sanırım sadece hormon testini dişarı yaptırıcam. yada devlet hastanesine gidip ordada muayene olup o doktorada yazdırabilirsin tahlilleri hem ücretsiz yapıyorlar tabi vaktin varsa

cnm sağlık ocaklarında sgk olmadanda yaptıra biliyomusun...

tabiki tatlım sgk olması gerekmiyor kimliğinle git aile planlamaya gir bilgilerini alıyorlar tahlillerini yapıyorlar ebelere şirin gözük doktorunun verdiği listeyide göster hangilerini yapıyolarmış öğren diğerlerini dişarda bi labaratuarla anlaş yaptır

vallla ne güzel yaptırmak isterim ama bizim koca biraz garip :)... sen nerede gidiyorsun cnm doktora bebişinin kalp atışını duydunmu ?

vallla ne güzel yaptırmak isterim ama bizim koca biraz garip :)... sen nerede gidiyorsun cnm doktora bebişinin kalp atışını duydunmu ?

avcılar medicana da onur beye gidiyorum tatlım çok memnunum ama tahlilleri filan dişarıda yaptırıcam çünkü hastanede çok pahalı. sen hangi hastaneye gidiyorsun tatlım

cnm ben ümraniyedeki hisar hastanesine gidiyorum...ben biraz vukaatlıyım da :) 1 düşük 1 kimyasal gebelik var... bu sefer ii hastaneye gidelim dedik diğerlerinde çok yıprattı hastane bein....

slm kızlar nasılsınız biz bugün doktora gittik 6+4 karından baktı kese normal 2 cm dedi 2.5 olunca bebeği ve kalp atışlarını göreceğiz dedi bayramdan sonra çarşamba gel dedi vaj. ult bakmadı da:gitme: canım sıkıldı eşimde kızıyor herşey normal dedi niye kendini üzüyorsun dedi

cnm benim...hiç takma kafana benimde 2 cm miş...bebişimin kalp atışlarını ve sesini 6+5 hft ken duydum 1 günde bile neler değişiyo içimizde fabrika var.....vajinadan bakmaması güzel...benimde bakmadı ama çok şükür duyuldu...benim rahmin çevresinde az miktar kan var..progestan verdi mesela...2 gündür kötü rüyalar görüyorum ama takmıcam artık kafama...RABBİM ne derse o olur...

merhaba kızlarrr
nasılsınız?
2 gündür sitede bakım vardı girdim ama yazamadım malesef.

pzartesi günü doktora gittim.miniğim büyümüş. 4.26 cnm olmuş boyu. şuan 10+6 olduk.hareket edişleri iyice belli oluyodu artık.zatn 12 haftada tüm organlar tamamiyle oluşumunu bitiriyomuş sadece gelişmeye devam ediyolarmış.
testlerim için bayramdan sonra çağırdı.ikili testide yaptırcaz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…