2011 Nisan Anneleri

kiz oturamiyom dünü$$$ doktor yat dediiiii

kuzum sana notbokk lazım herifine de alsın yattığın yerden yazarsın... kolay tatlı cnm... için rahat etsin... sende ne pis boğazlısın he.. benim yanımda konuşulanları duysan.. bide arayıp demezlermi sen yoksun burda şunlar şunlar var gibisinden.. çok şükür bi sıkıntı çekmedik hadi hayırlısı....

aynen esracim ya.bende burda yiycek yonunden hic biseyi bulamama ragmen.allah tarafindanmi nedir hic asermem olmadi.valla ne bulduysam onlarla yetindim.

nasilda yakaladim sizi
eli masali seni.sildim canim ismini.rahat edebilirsin.aslinda evdeki malzemelrle yapiliyo.

dünü$ benim netbook var zaten ciktiklarinda aldiydim ufak diye hosuma gitmislerdi.. bu ikinci hatta birincimi ege oyuncagini bir atti ekranini kirdiydiben kizarim öyle yanimda konusanlara diyen biri olursada yap hemen banada derimyok öyle bedavadan konusmak

esra valla bu skorpion eli masali.dun davetsiz misafir vardi bizim topikte.uye olmaynlar hani.bi laf etti onlara zavallilar nasil gideceklerini sasirdilar.bugun kimse yok bak ortalikta korkudan gelemzler artik.

cnm vallahi bişey demiyorum allahtan cnm çekmiyo diyorum..akılları var çocuk değillerki sürekli uyarim..napim bende önemsemiyorum vallahi..

iz ben okudum ki meraktan ne tatlisi diye silinmeden biliyorum simdi ba$ harfi S :))
şifreli konuşuyoruz bizde hepten merak edicek ha... acaba nedir nedir....

ac degilim be canim cok yemiyorum ki ben 10 kilo aldim..bugüm alisverise ciktim ama cok kisa zor durdum cünkü hemen eve döndük eksikleri aldik sadece.aksamda camide kayinvalidemin annesinin 52 si vardi yemekli mevlüt ordaydim.oturdum bir kenarda hic kalkmadim,sonrada eve geldik..
anam ne açsın sende... kaç kilo aldın bakem... naptın bugün... varmı bi durum iyimisin?

canim bende oglumda böyle degildim.ama bu seferki farkli oldu.a$ ermek istemdi$i birsey Allah kimseye vermesin ne diyim yasayan bilir..
aynen esracim ya.bende burda yiycek yonunden hic biseyi bulamama ragmen.allah tarafindanmi nedir hic asermem olmadi.valla ne bulduysam onlarla yetindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…