- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #39.641
biz iyiyiz cnm... kocişle yusufumuzu gezdirdik az
ya keske tatlinin ismini solemeseydim.skorpion buralardami acaba.neyse ya gorduysede yapar heralde kolay zaten.
hemen düzenle mesajını görmesin obur... fırça atar bide.. kolay anam otursun yapsın çok isterse canı...işe yarar hemde vitaminli
sanirim burda esracim.gizli modda birasdan cikar parlar valla.
hemen düzenle mesajını görmesin obur... fırça atar bide.. kolay anam otursun yapsın çok isterse canı...işe yarar hemde vitaminli
huu tam yeni geldim valla son msji gördüm korkudan canim istemesin diye sayfayi bile geri almadim ne tatlisi yaziyo görmeyim diye cabuk silin bakayim her neyse ooo
kiz oturamiyom dünü$$$ doktor yat dediiiii
eli masali seni.sildim canim ismini.rahat edebilirsin.aslinda evdeki malzemelrle yapiliyo.
dayanamadim baktim gördüm ne diye:82:neyseki burda da bulunan malzemeden misneyse sizi bu seferlik affettim bir daha olmasin bak
kuzum sana notbokk lazım herifine de alsın yattığın yerden yazarsın... kolay tatlı cnm... için rahat etsin... sende ne pis boğazlısın he.. benim yanımda konuşulanları duysan.. bide arayıp demezlermi sen yoksun burda şunlar şunlar var gibisinden.. çok şükür bi sıkıntı çekmedik hadi hayırlısı....
eli masali seni.sildim canim ismini.rahat edebilirsin.aslinda evdeki malzemelrle yapiliyo.
kuzum sana notbokk lazım herifine de alsın yattığın yerden yazarsın... kolay tatlı cnm... için rahat etsin... sende ne pis boğazlısın he.. benim yanımda konuşulanları duysan.. bide arayıp demezlermi sen yoksun burda şunlar şunlar var gibisinden.. çok şükür bi sıkıntı çekmedik hadi hayırlısı....
esra valla bu skorpion eli masali.dun davetsiz misafir vardi bizim topikte.uye olmaynlar hani.bi laf etti onlara zavallilar nasil gideceklerini sasirdilar.bugun kimse yok bak ortalikta korkudan gelemzler artik.
nasilda yakaladim sizi
dünü$ benim netbook var zaten ciktiklarinda aldiydim ufak diye hosuma gitmislerdi.. bu ikinci hatta birincimi ege oyuncagini bir atti ekranini kirdiydiben kizarim öyle yanimda konusanlara diyen biri olursada yap hemen banada derim yok öyle bedavadan konusmak
şifreli konuşuyoruz bizde hepten merak edicek ha... acaba nedir nedir....
anam ne açsın sende... kaç kilo aldın bakem... naptın bugün... varmı bi durum iyimisin?
aynen esracim ya.bende burda yiycek yonunden hic biseyi bulamama ragmen.allah tarafindanmi nedir hic asermem olmadi.valla ne bulduysam onlarla yetindim.
kız öyle vallaji..misafirlere karşı bi garezi var..arkalarına bakmadan kaçıyolar
esra valla bu skorpion eli masali.dun davetsiz misafir vardi bizim topikte.uye olmaynlar hani.bi laf etti onlara zavallilar nasil gideceklerini sasirdilar.bugun kimse yok bak ortalikta korkudan gelemzler artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?